Bildirim
monitör kablosunu uzatmak

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
teknik olarak mümkündür ama kabloları renklerine dikkat ederek tek tek uzatabilirsin.
ama sinyal gücü ne kadar zayıflar onu bilemem !
eğer deneyecek olursan sonucunu buraya ve pm yazarsan memnun olurum.
başarılar -
hocam git bi 5m kablo falan al ne ugraşıyosun anlamadım 10-15 tl bişi zaten istedign boyutlarda da var. -
quote:
Orijinalden alıntı: İsmailCanKurt
hocam git bi 5m kablo falan al ne ugraşıyosun anlamadım 10-15 tl bişi zaten istedign boyutlarda da var.
mesele 10-15 liralık mesele değil . ayrıca geçen 5 metresini sordum 25 lira dediler
ben bu tarz şeyleri denemeyi severim sonuçta elimde boşta duran çalışan bi kablo var bunu uzatarak salondaki lcd'ye uzatmayı düşündüm ve olur mu diye soruyorum . -
quote:
Orijinalden alıntı: yolcu_27
teknik olarak mümkündür ama kabloları renklerine dikkat ederek tek tek uzatabilirsin.
ama sinyal gücü ne kadar zayıflar onu bilemem !
eğer deneyecek olursan sonucunu buraya ve pm yazarsan memnun olurum.
başarılar
peki kabloların bi özelliği var mı acep ? yani normal elektirik kablosu gibi kablolarla uzatsam iş görür mü ki -
işçilik güzel olursa ve kablo yapısı uygun ise neden olmasın
ona göre kablo bulmak sorun
elektrik kablosu çok kalın ise direnç artışı olabilir
tahmini olarak 15-20 arası kablo gidiyor içinden
eğer kabloyu dışarıdan alacaksan bence hiç uğraşma
5 metre kablo için 25 lira çok
daha ucuza bulunabilir mesela 10-15tl gibi -
hocam vatanda etiketlere bakma sen üstünde 20 lira yazar sen onu 10-15 alırsın vatan kart sayesınde :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X