Şimdi Ara

Monitör değişimi sonrası Fps Kaybı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 27 inc gamepower Va curved 180 hz 0,5 ms display port bağlantı monitörü yine aynı inc MSİ ips normal ekran 200 hz0.5 ms hdmi bağlantı monitör ile değiştirdim ama daha önce 180 fps sabit fps alırlen şuan açışışta 200 fps başlayıp oyun içinde sürekli dalgalanan bir fps alıyorum bazen 110 kadar düşüyor sadece monitör ve kablo değişikliği yaptım sorun neden kaynaklanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locke78 -- 27 Ocak 2026; 23:4:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bunu kademeli olarak 180hz yada 160hz gibi daha düşük değerlere çekerek nerede stabil bağlantı edinirseniz orada kalarak çözmelisiniz sanırsam en sağlıklı yol bu olacaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 27 Ocak 2026; 10:2:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 155 fps kadar düştüm ama 200-180 fps lerdeki kadar derin dalgalanma olmasada yine stabil değil. ben iyi bir dp kablo alayım deneyeyim. Ondan sonra sonucu yazarım

ekran kartım asus 4070 işlemci ryzen 7600 ram 32

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locke78 -- 27 Ocak 2026; 23:3:41 >

kablo dp aldım yine fps dalganması çok yüksek herşeyi güncelledim bir monitör değiştridim fps nasıl bu kadar olumsuz etkilendi anlamadım. Ekran kartı sürücüsünüde güncellendim. Birde diğer oyunlarda deneyeceğim warshipsde yaşadığım bu durumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Corsair Vengeance LPX CMK32GX4M2D3600C18
    2x16GB DDR4-3600mhz DDR4
    Samsung SSD 990 PRO with Heatsink 1TB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Sistem Düşük FPS sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.