Şimdi Ara

Monitör Dahil 2999 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
7
Favori
24.152
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güle güle kullan. İşlemci 12nm mi gelmiş. Ve işlemci kutusundan made in china mı yazıyor dostum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökko

Güle güle kullan. İşlemci 12nm mi gelmiş. Ve işlemci kutusundan made in china mı yazıyor dostum ?
    Evet kutuda made in china yazıyor.

teşekkürler,

Bios güncellemesi için 450M Dragon güncellemesi sitede göremiyorum PRO ve değişik modelleri var onları indirip usbye attım biosa geçip flash ı seçtim tanımıyor dosyayı.

Aynı şekilde ram i 3000 MHZ nasıl yapacağıma dair fikri olan varmı netteki videoların arayüzleri farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Evet kutuda made in china yazıyor.

teşekkürler,

Bios güncellemesi için 450M Dragon güncellemesi sitede göremiyorum PRO ve değişik modelleri var onları indirip usbye attım biosa geçip flash ı seçtim tanımıyor dosyayı.

Aynı şekilde ram i 3000 MHZ nasıl yapacağıma dair fikri olan varmı netteki videoların arayüzleri farklı

Alıntıları Göster
    aman ne yapıonuz

yanlıs seyı flashlamayı denemeyın :)

https://www.asus.com/tr/supportonly/B450M-DRAGON/HelpDesk_Download/

• Bana da teslim edildi ama evde değilim, muhtemelen bu akşam inceleme yaparım.

• Niye güncelliyorsunuz ki ? muhetmelen son sürüm yüklüdür, son sürüm yüklü olmasa bile ryzen 1600 yada 3000 mhz için güncelleme isteyeceğini sanmıyorum. Yeni bir anakart ve 4400 Mhz desteği var. biosta biraz gezinirseniz ram için xmp ayarı vardır.

Ağrısız başınızı ağrıtmayın. Yanlış bios yükleme, yükleme sırasında enerji kesintisi gibi durumlarda büyük sıkıntı yaşarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 3 Ocak 2020; 17:34:59 >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Ben bunu arıyordum yarım saat taradım bulamadım vallahi. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman06

Niye güncelliyorsunuz ki ? muhetmelen son sürüm yüklüdür, son sürüm yüklü olmasa bile ryzen 1600 yada 3000 mhz için güncelleme isteyeceğini sanmıyorum. Yeni bir anakart ve 4400 Mhz desteği var. biosta biraz gezinirseniz ram için xmp ayarı vardır.

Ağrısız başınızı ağrıtmayın. Yanlış bios yükleme, yükleme sırasında enerji kesintisi gibi durumlarda büyük sıkıntı yaşarsınız.
    Şuanki bios versiyonu 1.8 , güncel olan 2.0 yani güncel değil. Heryerde aldığınızda güncelleyin diyolar
  • Monitör olarak hangisini seçmiştin

• Önce normal ayarlarını yapıp kullanın, ,ihtiyaç duyarsanız ilerdie güncellerissini. Sisteminizde hiç bir parça ( yeni nesil ryzen, yüksek MHz ram) olmadığı için güncellemen,ze gerek olduğunu düşünmüyorum.
  • alıp kuranlardan biri bana mesaj atabilir mi çok acil

• jexpert J kullanıcısına yanıt
    Bir problem mi var

• PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    teknbiyotik biz hayal satmıyoruz dedi
  • Ben kurdum.
    Güncel driverleri kurmayı ve delete tuşu ile bios'a girdikten sonra Asus Performance modunu açıp ramleri 3000mhz'ye almayı unutmayın.
    Driver kurulu sistem gelse dahi ramlerin 3000mhz'ye yükseltilmesi için Bios'tan itopya'nın hazırladığı profile 1'i seçmeniz gerekiyor.
    Sorusu olan varsa alabilirim, itopya'ya teşekkürler sistem harbiden harika.
    Cpu-z'den kontrol ettim işlemci aynı videoda söylendiği gibi 12nm.
    Her parça baştan aşağı kalite kokuyor ve en ufak kusur yok (monitore hiç bakmadım, başka monitorum var).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bPW -- 3 Ocak 2020; 22:59:17 >
  • Güle güle kullanın. Biz hala beklemedeyiz. Anakartta ekran kartı, M2 SSD takılan bölüme engel oluyor mu ? Birbirlerine çok yakın duruyorlar fotoğraflarda

• Benim iki siparişimi de bugün kargoya vermişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökko

Güle güle kullanın. Biz hala beklemedeyiz. Anakartta ekran kartı, M2 SSD takılan bölüme engel oluyor mu ? Birbirlerine çok yakın duruyorlar fotoğraflarda
    Teşekkürler, bende SSD sağ alta takılı geldi. Yani videodaki gibi üstte değil.
  • Urun gelenler kasa ici foto atabilir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğim yer M2 sata girişi. Ana kartta Ekran kartının altında kalıyor. Oranın üstünü ekran kartı kapatıyorsa M2 siparişi vermeyelim boşuna

• ekran kartını sen mi monte ettin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs190505

ekran kartını sen mi monte ettin
    Ekran kartı kutusu açılmamış şekilde ayrı geldi. Direk onu taktım ve çalıştırdım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.