Şimdi Ara

Monitor Audio (MA) Başlığı (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
28
Favori
164.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayirli olsun,sizinle takim olduk RX8 ve PM7001 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: archer75

Hayirli olsun,sizinle takim olduk RX8 ve PM7001 :)
    gezgin16 hayırlı olsun arkadaslar rx8 ın performansı hakkında bılgı verırmısınız ve resımlerını merak edıyorum...
  • quote:

Hayirli olsun,sizinle takim olduk RX8 ve PM7001 :)

Evet haklısınız : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynk53

gezgin16 hayırlı olsun arkadaslar rx8 ın performansı hakkında bılgı verırmısınız ve resımlerını merak edıyorum...

Aksama eklemeye calisacagim Sn ynk53.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezgin16

quote:

Orijinalden alıntı: ynk53

Aksama eklemeye calisacagim Sn ynk53.

Alıntıları Göster
    Allah güzel günlerde dinlemek nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

Teşekkür ederim sağolun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

Teşekkür ederim sağolun.

Alıntıları Göster
    merhabalar bende tercihimi MA dan yana kullandım. rx8, rx1 ve rx center aldım. kısmetse cuma günü elimde olacak. burdan sait bey'e teşekkürlerimi iletiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkan27

merhabalar bende tercihimi MA dan yana kullandım. rx8, rx1 ve rx center aldım. kısmetse cuma günü elimde olacak. burdan sait bey'e teşekkürlerimi iletiyorum.

Alıntıları Göster
    Tüm arkadaşlar yeni MA larını iyi günlerde, sağlık, mutluluk ile kullansınlar.
    Sayın merkan27 sait beyin yerinde dinleti yaptınız mı? Hangi markalar modeller teşhirde vardı?
    Yahu bakıyorum da hiç RX6 alan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: family guy

Sayın merkan27 sait beyin yerinde dinleti yaptınız mı? Hangi markalar modeller teşhirde vardı?

Alıntıları Göster
    ben antep te yaşıyorum malesef dinleme şansım yoktu ancak sait bey ile yaptığımı istişareler neticesinde rx8 almaya karar verdim. aslında avrupa daki forumlarda okuduğum kadarıyla film için rx6 yeterli ancak hem müzik hemde film için rx8 daha yerinde bir tercih olacağı fikirleri çok fazlaydı

• quote:

hayirli olsun gule gule kullanin. 3 haftada 3 RX8 sahibi olduk
  • quote:

hayırlı olsun kullanıcılar artıyor
  • quote:

quote:

hayırlı olsun kullanıcılar artıyor

Alıntıları Göster
    teşekkürler

• quote:

RX6 da cok basarılı, dinlerseniz memnun kalıp alırsınız. ben aslında RX6 dusunuyordum ama RX8 ile yan yana dinleyince sahne genisligi ve vokallerin biraz daha iyi olmasindan biraz da daha sonra RX8 almamak kafamı kurcalamasın diye RX8 aldım. cogu kisi cok bariz bir fark olmadıgı soyler.
  • quote:

quote:

RX6 da cok basarılı, dinlerseniz memnun kalıp alırsınız. ben aslında RX6 dusunuyordum ama RX8 ile yan yana dinleyince sahne genisligi ve vokallerin biraz daha iyi olmasindan biraz da daha sonra RX8 almamak kafamı kurcalamasın diye RX8 aldım. cogu kisi cok bariz bir fark olmadıgı soyler.

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar ben sistemi henüz kurmadım yeni ev yaptırıyorum.ev henüz bitmedi.sizce yamaha rx-v 765 rx8 ler için yeterli olur mu ? sinema için!

• quote:

merhaba arkadaşlar ben sistemi henüz kurmadım yeni ev yaptırıyorum.ev henüz bitmedi.sizce yamaha rx-v 765 rx8 ler için yeterli olur mu ? sinema için!

Alıntıları Göster
    Ben de sizinle aynı süreci yaşıyorum. Ama benim inşaat işim maalesef tam planladığımız gibi gitmedi ve gecikti.
    Hoparlörleriniz size yıllarca hizmet edecektir. Fakat AVR sürekli güncellenen elektronik bir cihaz.
    Şu anda HDMI v1.4 olan 3D destekleyen cihazlar geliyor. Tam geçiş dönemine denk geldiniz. İyi tarafı diğer cihazların fiyatında düşüş olacaktır.
    AVR teknolojiye ayak uydursun 3D destekli olsun derseniz beklemek lazım. Sinema için sevilen bir marka olan Yamaha nın 467, 567 gibi yeni serisi çıkmış bile. Yakında burayada gelir. İleride değiştirmek üzere orta seviye bir AVR olsun derseniz ülkemizde ikinci elde nispeten daha kolay satılabilecek bir Onkyo düşünülebilir.

• bende evde tadilat yaptiriyorum. surround kablolari siva alti gecirecegim, kablo almam lazim tavsiye edilebilecek bir kablo varmi?

bunun yanisira tv yi duvara monte edecegim. siva alti pimas bir boru ile bir HDMI, tv'in elektrik kablosunu doseyecegim. baska yapilmasi gereken pratik islemler varmi. sonradan bunu atladik demeyelim..

quote:

Ben de sizinle aynı süreci yaşıyorum. Ama benim inşaat işim maalesef tam planladığımız gibi gitmedi ve gecikti.
    Hoparlörleriniz size yıllarca hizmet edecektir. Fakat AVR sürekli güncellenen elektronik bir cihaz.
    Şu anda HDMI v1.4 olan 3D destekleyen cihazlar geliyor. Tam geçiş dönemine denk geldiniz. İyi tarafı diğer cihazların fiyatında düşüş olacaktır.
    AVR teknolojiye ayak uydursun 3D destekli olsun derseniz beklemek lazım. Sinema için sevilen bir marka olan Yamaha nın 467, 567 gibi yeni serisi çıkmış bile. Yakında burayada gelir. İleride değiştirmek üzere orta seviye bir AVR olsun derseniz ülkemizde ikinci elde nispeten daha kolay satılabilecek bir Onkyo düşünülebilir.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Eğer stereo high-end bir sistem kurmuyorsanız çok pahalı kabloların gereksiz olduğu görüşü var. Surroundlar için ben 2x1.5mm lik yerli bir kablo kullandım. Frontlar için techlink 2x2.5mm kullanacağım. Elektrik kabloları ile hoparlör kablolarının yanyana olmaması gerekiyor. Surround kablosunu mümkünse ihtiyacınızdan daha uzun alın. Sonradan ekleme gereği ortaya çıkmasın. İleride oturma düzeninde veya hoparlörde değişiklik olursa zorluk çıkmasın. Kabloları sakın direk betona gömmeyin. Bir elektrik borusunun, kanalın içinden geçsin.
    HDMI konusunda tıpkı usb gibi belli bir mesafeden daha uzun kullanılmıyor. Buna dikkat edin.
    Valla inşaat, taşınma zor iş. Allah kolaylık versin.

• quote:

Eğer stereo high-end bir sistem kurmuyorsanız çok pahalı kabloların gereksiz olduğu görüşü var. Surroundlar için ben 2x1.5mm lik yerli bir kablo kullandım. Frontlar için techlink 2x2.5mm kullanacağım. Elektrik kabloları ile hoparlör kablolarının yanyana olmaması gerekiyor. Surround kablosunu mümkünse ihtiyacınızdan daha uzun alın. Sonradan ekleme gereği ortaya çıkmasın. İleride oturma düzeninde veya hoparlörde değişiklik olursa zorluk çıkmasın. Kabloları sakın direk betona gömmeyin. Bir elektrik borusunun, kanalın içinden geçsin.
    HDMI konusunda tıpkı usb gibi belli bir mesafeden daha uzun kullanılmıyor. Buna dikkat edin.
    Valla inşaat, taşınma zor iş. Allah kolaylık versin.

Alıntıları Göster
    ben tüm sistem için 2*2.5 kablo kullandım. kabloları sıva altından bir kanal içine yerleştirdim. sub kablolarını 8 m aldım. hdmi kablosunu mümkün olduğunca kısa tutmaya çalışın. 3m yi geçmemenizi tavsiye ederim.

• quote:

ben tüm sistem için 2*2.5 kablo kullandım. kabloları sıva altından bir kanal içine yerleştirdim. sub kablolarını 8 m aldım. hdmi kablosunu mümkün olduğunca kısa tutmaya çalışın. 3m yi geçmemenizi tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    bu arada kullandığım kablo markası Klotz
  • quote:

bu arada kullandığım kablo markası Klotz

Alıntıları Göster
    sayın archer74 kafanızı karıştırmak istemem ama ileride projeksiyon kullanma düşünceniz varsa onunda tesisat hazırlığını yapmanızı tavsiye ederim. projeksiyonda film izlemenin keyfi daha bir başka görüntü büyüdüğünde ses daha farklı algılanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.