Şimdi Ara

Monitor Audio (MA) Başlığı (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.255
Cevap
28
Favori
164.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu markanın araba hoparlörü var mı ki ?
  • ben de ilk defa duydum gerçekten
  • Sitesinde de yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konusu onlarca sayfa olan bir ürünün ucuz olmasını üzülerek garipsemek te benim garibime gitti
  • bir 10 sene önce varmış :)
    o tarihlerde bir kaç forumda konuşulmuş..

http://www.talkaudio.co.uk/ipb/index.php/topic/92668-monitor-audio-car6-speakers/

http://www.audiogroupforum.com/csforum/showthread.php?t=45824

200 serisinin manueli;

ManualsOnline.com
    Monitor Audio Car Speaker 200 User Guide | ManualsOnline.com
    http://caraudio.manualsonline.com/manuals/mfg/monitor_audio/200.html?p=1

birde satış ilanı :)

• S.a arkadaşlar.elimde pioneer vsa-ax10ai amfi var.monitor audio rx6 almayı düşünüyorum fakat hifıtürk Levent bey bugün bana ikisini burada test ettik pioneerle berbat çalıyor dedi.siz ne dersiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ay_tek75 kullanıcısına yanıt
    Hangi Pioneer le hepsi baska baska cihazlar saçmalamis olur genelleme yapipmis sa monitor Audio iyi bu paralara

• benzer amfi "teknika" nickli forumdaşta da var. Daha önce bu amfi ile mi sürdü bilmiyorum ama MA nın RS8 modelini de kullanmışlığı var. Bu arkadaşa da PM den ulaşıp sorarsanız her iki ürünü de kullanmış biri olarak belki daha net cevaplar verebilir
    Kişisel görüşüm de daha önce ben de RS8 kullanmış ancak farklı amfilerle sürmüş biri olarak diyebilirim ki hiç bir sorun yaşamazsınız. Sadece orta sesleri daha baskın olan MA RS/RX serisinde vokalleri daha net ve önde duyarsınız. Ve bu model PİO bu MA RXleri canavar gibi sürer.
  • Arkadaş bana ulaştı. Ancak Rs8 leri ben ax10a ile sürmedim. 2. sistemimde olan 2×70 Watt A9 ile sürdüm. Ax10ai için bu kolonlar küçük. A9 Rs8 lerin kökünü bile kazırken, 7001 lere taktığımda yerinden bile oynatamıyordu. Ancak ax10ai rahat sürüyor. Hem 7×170 Watt. Hemde müthiş torku ve dampingi çok yüksek alet. Ben arkadaşa Pol Audio RTİ9 önerdim. RS8 veya RX8 ax10ai için basık kalıyor.

• Cevaplar için çok tesekkur ederim. Sayin teknikadan aradigim yaniti buldum.iyi forumlar.

• Son çıkan filmlerin sesleri genelde 7.1 kodlanmış oluyor. mevcut kullandığım sisteme 1 çift daha Monitor audio RX FX eklesem sistemi 7.1'e çıkartsam hissedilir bir fark yaşar mıyım. Sistemini 7.1 olarak kullanıp tecrübe eden veya 7.1 sistem demosu yapmış arkadaşlar varsa fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim.
  • furai F kullanıcısına yanıt
    @furai, Ben 7,2 kullanıyorum ..

7,1 ses daha zengin efektlerde imkan varsa bence 7,1 şiddetle tavsiyem olur...

Geçen gün Dolby Atmos demo bluray test ettim çok iyiydi...
  • ersin.clk kullanıcısına yanıt
    Abi sen dolby atmos hop mu aldın
    Ne ara aldın
    Çok hiZlisin ersin

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

sur. hop.ler arkada ve arada yemek masası olduğu için oturduğumuz koltukla arasında 2mt. civarında mesafe var, özellikle de bu sebepten yan duvarlara 1 çift daha MA RX FX alıp 7.1 yapmak istiyorum. 7.1 kayıtlı bir filmde 5.1 kayıtlı filme göre çok fark oluyor mu.
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Yok be Eray mevcut hop. ile demo yaptım ama acayip efektler ile doluyor alan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin.clk -- 17 Kasım 2014; 13:21:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furai

quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

sur. hop.ler arkada ve arada yemek masası olduğu için oturduğumuz koltukla arasında 2mt. civarında mesafe var, özellikle de bu sebepten yan duvarlara 1 çift daha MA RX FX alıp 7.1 yapmak istiyorum. 7.1 kayıtlı bir filmde 5.1 kayıtlı filme göre çok fark oluyor mu.

Benzer sıkıntı da bende vardı...

Rear hop. yanda iken aradaki mesafe fazla olduğundan arkalar çok zayıf kalıyordu , sonra s.back olarak rxfx alıp arkaya ekleyince ciddi anlamda fark etti...

5,1 sesi sanal 7,1 yapınca rear ve s.backlardan aynı efektleri alıyorsunuz , ama 7,1 kayıt olup 7,1 sistemde tabiki s.backlerden farklı efektler alınacaktır...

Anladığım kadarıyla siz rearlar etkisiz kaldığından şikayetçisiniz, eğer öyleyse takviye yapmanızda fayda var...

Aynen dediğiniz gibi Sur. hoparlörlere mesafem fazla olduğu için etkisi biraz zayıf kalıyor, sur. arkada mı olsun yanda mı olsa daha iyi olur diye düşünürken bir süredir (yeni çıkan 7.1 kodlanmış filmlerin de etkisiyle) sistemi 7.1'e yükseltme fikrini düşünür oldum. Bir de mevcut RX serisi hop.lerin üretimi bittiğinden ileride aynı seri bulamam düşüncesi de beni biraz gaza getirdi Sonunda dayanamayıp az önce bir çift RX FX siparişi verdim, yarın teslim alacağım.
    Hayırlı olsun , isabetli karar olmuş

Yükselik nasıl mevcut rxfx lerin...
    Teşekkür ederim. Mevcut RX FX'leri kulak hizasından 60 cm civarı yukarıya asmıştım yanlış hatırlamıyorsam hop.'ün merkezi yerden 170 cm civarı yüksek olması lazım.
    Aynı sayılır , bende 160 cm yerden yüksekliği...

Aklıma , acaba çok yükseğe astığınız için mi yetersizlik oldu sorusu aklıma geldi...
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.