Şimdi Ara

Monitor Audio (MA) Başlığı (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.255
Cevap
28
Favori
164.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PM
  • Arkadaşlar Monıtor Audio RX6 kulelerim satılık kutu ve içerikleri tamdır. İlgilenenler bilgi almak için pm atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragon1000 -- 1 Eylül 2014; 19:05:28 >
  • dragon1000 D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar

Hoparlörlörleri ne kadara satıyorsunuz? Gerçi birkaç ay yeni birşey alamayacağım ama yine de ne kadar istediğinizi öğrenmek istedim.

Bir de asıl merak ettiğim konu monitör Audio, Onkyo ile uyumlu oluyor mu? Avr olarak bende Onkyo 828 var. Heco ile uyumlu ama başka hangi markalarla stereo anlamda başarılı oluyor bilemiyorum. Bu konuda fikrinizi merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Monıtor audio Rx6 lar satıldı alıcıya hayırlı olsun ilgilenenlere teşekkür ederim.
  • Merhabalar,
    20m2 odam için Monitor Audio MR2 ve M2 modellerinden birini düşünüyorum. Bu modeller hakkında bilgisi olan var mıdır?
  • Arkadaşlar monitör audio rx.6.kulelerin satılıktır ilgilenen arkadaşlar PM ile ulaşabilirsiniz

• Sezon açıldı bende de kaşıntı hafiften başladı

Mevcut sistemim; Pioneer VSX - LX55, BDP - LX55, Monitor Audio RX6 - RX Center - RX FX - RXW12

Sistemi sinema ağırlıklı kullanıyorum şu aralar hem sinema hem de müzik kısmını biraz daha ileri taşımak adına sisteme stereo amfi eklemeyi düşünüyorum. Kablo sök tak uğraşmamak için avr ile beraber kullanabileceğim bir amfiyi tercih ederim. Bu sebeple sistemlede uyumlu olacağını düşündüğüm Pioneer A70 alma konusunda sizlerin fikrine ihtiyacım var.

Sisteme artısı olur mu, almaya değer mi, görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
  • Stereo anlamında çok şey katmaz,daha önce Pioneer LX76 varken RX8 için bende sisteme entegre etmiştim.

Tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

Stereo anlamında çok şey katmaz,daha önce Pioneer LX76 varken RX8 için bende sisteme entegre etmiştim.

Tavsiye etmiyorum.

Teşekkür ederim bilgilendirme için @Asefik, o zaman hiç maceraya girmeyeyim.
  • Rx6 lar için benimde entegre amfi ekleme planım var önümüzdeki dönem. Pioneer A70 değil belki ama başka amfiler düşünülebilinir sanki.

Benim araştırmalarımda Arcam , Audiolab ,Creek gibi markaların çok uyumlu olduğunu okudum .Bu markaların giriş sınıfları sanırım A70 fiyatındadır.

Bu arada RXFX ler ile ilgili bilgi alabilirmiyim sizden , kaç metreye astınız ? Aralarını ne kadar açtınız ? Yanlardamı daha etkili olur arkada mı ?

• Merhaba.elinde rx center olupta satmak isteyen olursa gorusebiliriz.siyah renk hatta high Gloss tercihimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: duncan21

Rx6 lar için benimde entegre amfi ekleme planım var önümüzdeki dönem. Pioneer A70 değil belki ama başka amfiler düşünülebilinir sanki.

Benim araştırmalarımda Arcam , Audiolab ,Creek gibi markaların çok uyumlu olduğunu okudum .Bu markaların giriş sınıfları sanırım A70 fiyatındadır.

Bu arada RXFX ler ile ilgili bilgi alabilirmiyim sizden , kaç metreye astınız ? Aralarını ne kadar açtınız ? Yanlardamı daha etkili olur arkada mı ?

Çok fazla açılmadan mevcut hop.lere eşdeğer stereo amfi almak istiyorum. Amfi edinme sürecinde deneyimlerinizi buradan da paylaşırsanız sevinirim.

RX FX'leri yerden yaklaşık 160-170 cm yukarı astım. Araları 2 metreden biraz daha fazla yanlış hatırlamıyorsam 2.20 civarında olması lazım. Yanlarda hiç denemedim benimkiler arka duvara asılı. Oturduğum koltukla arka duvar arasında da 2 metre civarında boşluk var.

• Arkadaşlar canhifi de MA RX1 modelini gördüm. Bu hoparlörü önerirmisiniz. Odam 20m2.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar elinde RX center olupta satmak isteyen varsa pm ulaşabilir

renk:siyah olucaktır
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    Center arayışında rakip mi olduk:)))Bu kötü oldu işte,iyi olan kazansın:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: htokyay

Hocam öncelik sizin benim acelem yok

• quote:

Bu durumu avantaja çevirebilirsiniz, aynı saticidan iki adet alımda güzel bir indirim alabilirsiniz
    Stoklarda varsa tâbi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

quote:

Bu durumu avantaja çevirebilirsiniz, aynı saticidan iki adet alımda güzel bir indirim alabilirsiniz
    Stoklarda varsa tâbi...

Bugün birkaç yeri aradım ellerinde var ama 350 paund istiyorlar hatta sizin dediğiniz gibi iki adet alicam dedim indirim yapmıyorlar bakalım bekliyoruz sansimiza

• tema59 T kullanıcısına yanıt
    Takılıyorum, ne farkeder, sizin gibi bir forumdas her hoparlorden kıymetlidir.

• Eyvallah hocam bir mukavele
    Siz rx.8. Aldınızmı rx1 fiyatlarından haberiniz varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema59 -- 17 Eylül 2014; 20:20:39 >
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.