Şimdi Ara

Monitor Audio (MA) Başlığı (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
28
Favori
164.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir çok marka, sur. hop.leri kulak hizasından 60-90 cm. arası yükseğe asmayı tavsiye ediyor genelde, bu yüzden ben de alt limitten asayım dedim astıktan sonra da duvar delik deşik olmasın diye yerini değiştirmek istemedim öyle kaldı. şimdi yeni hop.ler gelince bir kaç deneme yapacağım en ideal olan yerde asıp mümkün olan bütün kabloları, (hop. kablosu, hdmi kablo, power kablo v.s.) duvar içine gizlemeyi düşünüyorum. daha önce oturma pozisyonum farklıydı ve koltuğun hemen arkası duvar dı. bu duvara da aynı yükseklikte asılı idi sur. hoparlörler, o zaman sur. sesler çok baskındı.
  • Ma RXfx leri dörtlüyorsunuz anladığım kadarıyla. Hayırlı olsun. Bu durumda Di-pole pozisyona almayı unutmayın hoparlörleri
  • Teşekkür ederim. Evet rx-fx'ler toplam 4 adet olmuş olacak, arkadaki switch'i Di-pole pozisyonuna almak gerekecek. Bir de frontları sur.back'leri de kullanarak bi-amp bağlamıştım onu da normale almam gerekecek.
  • ma bx2 için stand&ayak arıyorum, ihtiyaç fazlası olup satmak isteyen varsa haberleşelim
  • turushanovgu T kullanıcısına yanıt
    Ma ayağı kötü. Ikon ayağı iyi

:))))))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :)))))

amman abim, ma & dali krizi başlamasın :) ben ikon ayağı da kullanırım,
    Dur abi bi kriz çıksın yoksa kimse yazmıyor forum bos baya

• Baktınızmı bilmiyorum Sonorous SP100 alıp kullanabilirsiniz ben surr. larda uzun zaman kullandım tabi düz haliyle değil içinden naylon torbalar çıkıyor kum doldurupta kullandım bayağıda ağır olup zemine iyi oturdu tavsiye ederim. Fiyatına göre gayet iyidir
  • Teşekkürler, araştıracağım, uyarsa neden olmasın :))

• Yüce bey ürüne baktım, iyi görünüyor, hoparlörleri üst tablaya sabitleyecek miyiz?

http://www.sanalpazar.com/Sonorous-Sp100-Cam-Aluminyum-Hoparlor-Ayaklari__isp13065528

Turusan Bey, üst tablanın yapıştırıcıları var, tabla ile tümleşik geliyor, üstündeki koruyucu naylonu açınca yapıştırıcı ortaya çıkıyor, hoparlörleri bu yapıştırıcı ile monte ediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turushanovgu

Yüce bey ürüne baktım, iyi görünüyor, hoparlörleri üst tablaya sabitleyecek miyiz?

http://www.sanalpazar.com/Sonorous-Sp100-Cam-Aluminyum-Hoparlor-Ayaklari__isp13065528

Selamünaleyküm

Yalnız dikkat edin. O yapıştırıcılar ile yapıştırınca hoparlörlerle akraba oluyor. Daha sonra ayırmak bayağı zor. Maket bıçağı ile belki...

Hoparlör Magnat 202

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***radyo*** -- 22 Kasım 2014; 11:02:20 >

• Tabiki tabla ile tümleşik geliyor yapıştırıcılar inanın hoparlör düşer falan diye çok endişe ettim (kablo kanallarındaki yapışkanlardan muzdarip) lakin 3 yıl kadar sıkıntısız kullandım eski hoparlörlerimde.

Ayırmak biraz sabır işi (titizseniz) lakin sıkıntı olmuyor yapmak istedikten sonra ve temizleyince iz vs. kalmıyor. Yapışkanlar hoparlörü vidalamış gibi tutuyor. Kum doldurduktan sonra bile hoparlörden tutup kaldırdım bırakmadı.

Ek olarak,

Tablanın ortasında bir vida var bir çubuğa bağlı o tabana kadar iniyor. Kum veya metal tozu vb. doldurmak isterseniz içerisinden çıkan naylonlara bu demir çubuğu geçirip de dolduruyorsunuz içerisindeki kablo kanalını kullanacaksanız doldurma yapmadan önce geçirin o kadar. Gerekli görürsenizde spikelar zemine göre balans yapınca ayarlanıyor bu kadar.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-surround-hoparlor-ayaklari-ihtiyaci-olana-102600878/detay/

kullanmıyorum belki işinize yarayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 22 Kasım 2014; 18:45:13 >
  • arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum, henüz sipariş vermedim ama durum kafama yattı, sistemi kurunca buradan paylaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-surround-hoparlor-ayaklari-ihtiyaci-olana-102600878/detay/

kullanmıyorum belki işinize yarayabilir

İlandaki"favorilerine ekleyen arkadaşlar son fiyat 50 tl dir . düşmesini beklemeyin"

yazısına ne güldüm yaa.A

Arkadaşlar internetten yada kısacası sahibindende mal satmak satıcı açısından ciddi sıkıntı gerçekten.ne terbiyesiz adamlar var.2500 e sattığım cihazı mesaj atmış 500 verim diyor.

• ay_tek75 kullanıcısına yanıt
    ne çakallar var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selam. Yılbaşı dolayısıyla MA'lar bazı dükkanlarda indirime girmişler. Fırsat bu fırsattır diyerek kolları sıvadım fakat bx5 ile bx6 Arasında kararsız kaldım. Sizce aralarında fiyat farkına değecek kadar fark var mı? Şimdiden teşekkürler.

• Phyron kullanıcısına yanıt
    var

• yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    Yavuz bey net cevabınız için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.