Şimdi Ara

Moneyclub Kampanya Reloaded

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.402
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • % 100 indirim için : 23 – 26 Kasım 2010 tarihleri arasında Money Club Kart; Money Visa veya Money Club Kart özellikli kartınız ile web sitesi üzerinden kampanyaya başarıyla katılmanız durumunda , İçim Dolcia Krem Karamel ürününden 1 adet %100 indirimli almaya hak kazanırsınız. İçim Dolcia Krem Karamel 1 adet %100 indirimli alımınızı 10 Aralık 2010’a kadar Migros mağazalarından yapabilirsiniz. Kampanyadan sadece bir kez yararlanabilirsiniz.

• Bu arada diğer migros moneyclub kampanyaları:

Promosyon Adı : 23-26 Kasım İçim Dolcia %100 Kampanyası
    Açıklama : 23-26 Kasım tarihleri arasında web sitesini ziyaret ederek kartınızı ilgili kampanyaya tanımladığınızda, İçim Dolcia 125grx2?li ürünü %100 indirimli almaya hak kazanırsınız. İçim Dolcia 125grx2?li ürün alımınıza %100 indirimli alımınızı 10 Aralık?a kadar Migros mağazalarından yapabilirsiniz. Kampanyadan sadece bir kez yararlanabilirsiniz. Ürün indirimi teknik nedenlerden dolayı yapılamadıysa, indirim tutarı 2 gün içerisinde Money Club kartınıza tanımlanacak ve ilk alışverişte indirim olarak yansıtılacaktır.

Promosyon Adı : Şok Gıda Dışı 6 Taksit Kampanyasi
    Açıklama : Şok Mağazalarında, gıda dışı alışverişlerinze vade farksız 6 taksit! 6 taksit uygulaması temizlik ve kişisel bakım ürünleri haricindeki gıda dışı alışverişlerinde Worldcard ile geçerlIdir.

Promosyon Adı : Tüm antibakteriel sabun çeşitlerinde ikincisi %50
    Açıklama : 23-30 Kasım tarihleri arası Migros,5M,Tansaş mağazalarında Tüm antibakteriel sabun çeşitlerinde aynı ürünün ikincisi %50 indirimli kampanyası

Promosyon Adı : Migros Taksit Kampanyası
    Açıklama : Migros Mağazalarında, 30.00 YTL üzerindeki gıda dışı alışverişlerinizde Worldcard ve Bonus Karta vade farksız 6 veya 12 taksit uygulanmaktadır! Kampanya 30 YTL ve üzerindeki ev ürünleri, elektrikli/elektronik ürünler, giyim, kişisel ilgi ürünleri alışverişlerinizde geçerlidir.

Promosyon Adı : Kozmetik Taksit Kampanyasi
    Açıklama : 10 YTl ve üzerindeki kişisel bakım ürünü alışverişlerinizde Worldcard ve Bonus Kartınıza vade farksız 6 taksit uygulanmaktadır.

Promosyon Adı : Şok Elektronik 10 Taksit Kampanyasi
    Açıklama : Şok Mağazalarında, elektrikli ve elektronik ürün alışverişlerinize vade farksız 10 taksit! 10 taksit uygulaması elektrikli ve elektronik alışverişlerinde Worldcard ile geçerlIdir.

Promosyon Adı : Tüm Ağız Bakım Ürünlerinde 1 alana 1 hediye
    Açıklama : 22-27 Kasım tarihleri arası Migros,5M,Tansaş,Macro mağazalarından Money kart ile tüm Ağız Bakım Ürünlerinde 1 alana 1 hediye kampanyası

Promosyon Adı : Gordugunuze Inanın - 139
    Açıklama : 22-23 Kasım tarihlerinde Migros,5M,Tansaş mağazalarında uygulanacak Gördüğünüze İnanın kampanyasında 50TL alışverişe Coca Cola 6x330ml veya İthal tava 20cm 1 TL

Promosyon Adı : Migros 10TLlik İçim Dolcia alana karamel hediye
    Açıklama : 11-24 Kasım tarihleri arası Migros ve 5M mağazalardan 10TLlik İçim Dolcia marka ürün alışverişine karamel hediye

Promosyon Adı : Tansaş Sc Brıte sünger ikincisi %50 indirim
    Açıklama : 11-24 Kasım tarihleri arası Tansaş mağazalarından Sc.Brite sünger çeşitlerinde aynı ürünün ikincisi %50 indirimli

Promosyon Adı : KIRMIZI ET 40TL ALIŞVERİŞE KÖFTE 3TL
    Açıklama : 11-24 Kasım tarihleri arası Migros,5M,Tansaş mağazalarından 40 TL'lik kırmızı et ürün alışverişine köfte 3TL

Promosyon Adı : Migros 4TLlik Nestle çikolata alana gofret hediye
    Açıklama : 11-24 Kasım tarihleri arası Migros ve 5M mağazalardan 4TLlik Nestle çikolata alışverişine gofret hediye

Promosyon Adı : TEMİZLİK 20TL ALIŞVERİŞE 5TL İNDİRİM
    Açıklama : 11-24 Kasım tarihlerinde Migros,5M,Tansaş, Macro mağazalarından Money Club kart veya Money Card ile tek seferde satın alacağınız her 20 TL ve katları tutarındaki ev temizleticileri ve temizlik gereçleri alışverişine anında 5 TL indirim

Açıklama : 4 ? 24 Kasım tarihleri arasında, Migros ya da Sanal Market?ten Money Club Kart , Money Visa veya Money Club Kart özellikli kart ile tek seferde 20 TL ve üzeri bayramlık şeker veya çikolata alanların kasa fişine kampanya katılım kodu çıkacaktır. Cep telefonuna BAYRAM yazıp boşluk bırakarak kodu yazıp (örnek: BAYRAM TR 12345X) 0532 444 10 44?e gönderenler 50 TL?ye varan sürpriz Money kazanacaktır. Kampanya katılımı 1 SMS ile ücretlendirlecektir. Kampanyaya bayramlık çikolata ve şeker ürünleri dahildir. Bütün başarılı kampanya katılımlarına Money hediyesi verilecek olup, hediye verilecek Money?le

Promosyon Adı : 20TL CALGONA MATİKDETERJAN 5TL
    Açıklama : 11-24 Kasım tarihleri arası Migros ve 5M mağazalardan Money kart ile 20TL'lik Calgon alışverişine tüm matik deterjanlarda anında 5 TL indirim

• her ipden 1 tane alınabiliyor. güzel düşünmüşler aslında ama tabii aşma yolları çok. yinede çoğu kişi bir sürü alamayack. tebrik ediyorum migrosu..
  • Bilgi için teşekkürler...
  • son 41 ürün. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
  • eyvallah, aldık 1 tane beleşe...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paycell Bayram Kampanyası.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilgi için tşkler.. kayıt oldum bende şimdi migrosa gidip sadece bu karamel ürününden alsak money cardla kasaya geldiğimiz zaman çıkıyormu otomatik olarak kasada?
  • Geç kaldım :SSS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi last_uk -- 23 Kasım 2010; 10:52:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yatalya

Geç kaldım :SSS

kardeşim kaydedeyim dedim ama aynı ıp adresinden bir kayıt yapabilirsiniz dedi...illegal yollarada başvurmadım
  • illegalitenin önüne geçmişler bir nebze
  • %70 indirim kazandım %70 indirimle ürün kaça geliyor bileniniz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: uruk33

quote:

Orijinalden alıntı: yatalya

Geç kaldım :SSS

kardeşim kaydedeyim dedim ama aynı ıp adresinden bir kayıt yapabilirsiniz dedi...illegal yollarada başvurmadım

Olsun kardşm..Denemen yetr saol..
  • yüzde 70 de fena değil.60 kuruşa geliyor.bunada şükür :D

edit : yanlış hesaplamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uruk33 -- 23 Kasım 2010; 11:41:46 >
  • bilgi için teşekkürler...
  • iş yerinde bir kişi kayıt yaptırdığı zaman diğerleri yaptıramıyor :(

5000 kişinin çalıştığı bir kurum olunca hele :)
  • kayıt yaptırdığımızı nasıl anlıyoruz
  • %70 indirimlede olsa yakaladım.Haber veren arkadaşa teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ağcemi -- 23 Kasım 2010; 11:36:09 >
  • harika. işyerim 1000 kişilik bir yer. ve tek ip olduğu için işyerinden sadece bir kişi almış oldu. hatta diğerl indirimlere 70 50 onlara da izin vermiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutheyo

bilgi için tşkler.. kayıt oldum bende şimdi migrosa gidip sadece bu karamel ürününden alsak money cardla kasaya geldiğimiz zaman çıkıyormu otomatik olarak kasada?

yokmu arkadaşlar cevap verebilecek olan?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.