Şimdi Ara

mondial mh drift sizce nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yazın çalışıp aslında ybr almak istiyorum ama gerçekten fiyatı bayağı çok sıfırı 5.000 lira olmuş. malum öğrenciyiz o kadar parayı biriktirmek biraz zor gibi. sadece motor için biriktirmeyeceğim için parayı denkleştirmem zor 5 bini. onun yerine mondial drift lere bakıyorum acaba nasıllar diye tabi ki ybr nin yerini tutmaz ama ne yapalım. yani alınca motor benim başımı ağrıtmasın sıkıntılarıyla arızalarıyla falan. kullananlar falan varsa yardımcı olursa sevinirim. :)

• ikinci el ybr hertürlü driftten iyidir
  • Honda cb125 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende senin gibi kara kara düşündüm.Hemde 1 yıl biraz kararsızlıktan biraz da maddi birikim için 1 yıl sürdü.ybr cbf tvs mi derken aklımı kaybettim o forumdan bu foruma mekik dokudum.Bütün konuları okudum.Ybr esd görünce karar kılmıştım görünüşü süperdi hemde beyaz..rica ettim biraz dolandım tamam dedim bunu alıcam.Sonra arkadaşımın driftine bindim bi gün öyle denk geldi hiç aklımda yokken...gerçekten özellikle 1.vites çok seri ve ybr bisiklet gibi geldi gözümde sırf seri oluşundan dolayı tamam ya dedim drift alıcam.aldım 2400 km deyim bakımlarını yaptırdım motul yağ koydurdum rodajına da çok dikkat ettim hiç bi sorun çıkarmadı ŞİMDİLİK..Ama bu değildir ki ybr kötü imkanın varsa ybr al ama ekipmanda alacağını varsayarsak.3500 drift ve geriye kalan paraya sağlam ekipman dizebilirsin.
  • hocam ekipmanlarım var kask,mont, edliven, dizlik öbür ybr den kalan.
  • Drift ybr kadar rahat olmaz.Sele özellikle uzun yolda acayip rahatsız edici.Ama dediğim gibi bakımlarını bakarsan yağın kalitesini ve motorun limitlerini bilerek kullanırsan seni üzmez.Bi forumda arkadaş 40 bin km de..Ve kurye abinin birinde 50 bin km .Her 1000-1500 yağını değiştir rutin bakımlarını yap yola devam
  • 2.el cbf150 daha iyi tercih olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyla Pek Alakalı Değil Ama Mondial İle İlgili En Yeni Konu Bu Olduğu İçin Yazmak İstedim.

Mondial 100 MFM (Otomatik) 'ye Mondial 100 MFH (Yarı Otomatik) Şanzımanı Takılır mı? Takılırsa Masraf Ne Kadar Olur ?

Bu Yaz Hayırlısıyla Sağlam Bi Motorum Olacakta :D

Cevaplayanlara Şimdiden Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ENİGMA. E kullanıcısına yanıt
    hocam hala kullanıyor msuunuz motosikleti memnun musunuz ?
  • declan43 kullanıcısına yanıt

2015 şubatta almıştım motoru 2017 nisan mayıs gibi sattım sıfır alacaksan al 2.eline hiç girilmez bunların ama rahatlık yok konfor 0

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.