Şimdi Ara

MONDİAL 125 MH DRİFT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha önce hiç motorsikletim olmadı bu motorun videolarını çok izledim görünüşünü çok hoşuma gitti ve bunu almayı düşünüyorum (çok hız yapmayı sevmem max. 110-120) kullanan abilerim kardeşlerime sorularım var
    Kullanımı kolaymıdır 172 boyum var ?
    Bu yarı oto. Viteslimi düz viteslimi?
    yakıt konusu nasıl full depo ile kaç gider ?
    Birde bakimlarini aksatmazsak kaç yıl gider ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
    up
  • görünüşü beğenilen bir model 135 cc 110 rahat görür.yakıt olara 0.10 0.13. gibi yakar tek depo ile 400 u gecer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • Bütçeniz japona yetmiyorsa yamaha honda vs alınabilir bir motor ama çokda bir kalite beklememek lazım

• wildboytam35 W kullanıcısına yanıt
    abartma gibi olmus! bir depo ile 400 km hangi motor gidebiliyor? pcx bile imkansiz mondial 400 km gidecek
  • 2000watts kullanıcısına yanıt
    16.5 litre deposu var 100km de agresif kullanımda 3 litre yakar hesapla kac km gidio bide normal kullanım olsa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • berkay9800 B kullanıcısına yanıt
    deposunun o kadar buyuk oldugunu hiç tahmin edemedim. Peki niye oyle ufak cc ve buyuk depo? Benil scarebeo 200 cc 7.5 litre deposu var.
    Valla bende bilmiyorum 75-80tl arası depo fulleniyo gayet iyi yol gidiyo motor

• quote:

Orijinalden alıntı: 2000watts

deposunun o kadar buyuk oldugunu hiç tahmin edemedim. Peki niye oyle ufak cc ve buyuk depo? Benil scarebeo 200 cc 7.5 litre deposu var.

Cc ile depo büyüklüğünü kıyaslayanı ilk defa gördüm o bir commuter seninki Scooter

• zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    tamamda commuter bir tank ,otobus ,kamyon mu? 125 cc bir motosikletin bu kadar buyuk tanki olabilecegini tahmin etmedim. Yani bu kadar basit.
  • kardeşim biz motosiklet üretiyoruz ve de isteyenlere modifiyeli motor yapıp satıyoruz.
     MONDİAL 125 MH DRİFT

nasıl hoşuna gittimi ?..
    http://www.turbotuning.gen.tr/kirmizi-renk-mondial-mh-drifte-modifiye.html

• yok kardeş ben normal drift kullanıcısı olmak isterim
    ayrıca bu motorları modifiye yaptırarak drifti apaçi motoru olarak tanıtanların tez zamanda ehliyetinden olurlar inşallah
    Bende mondial mcx150 var 24 agustosta izmir-afyon yapacağım hedefim 500km yi yakalamak vegecmek.şehir içinde 400 km yaptım.teorikte 550 km yi geciyor

• Bende 150 mc sahibiyim,150 mc modeli mcx e göre biraz daha yüksek olması lazım arka fren kampana.Motoru keyfine açıp 65.5 silindir takmışlığım var (orjinal 62 mm) para sıkıntısı nedeniyle biraz ara verdim.Gayet güzel motordur 24 bin km ' de.Bu arada cg 125 tipli motorda kullandım. Mc ,Mcx ,Mh, Mr modelleri gayet iyiler.Kolay kolay tamirciye gitmezsiniz.İllede bakım yapıcam derseniz , iyi bir takım çantanız varsa internetten bujiyi teli vesair parçaları alıp takabilirsiniz . Şehir içi seri motordur. Japonlara göre biraz fazla yakabilir.Fiyatı ,Seriliği, iyi Kalitesi yakışı Ortadır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efecan0001

kardeşim biz motosiklet üretiyoruz ve de isteyenlere modifiyeli motor yapıp satıyoruz.
     MONDİAL 125 MH DRİFT

nasıl hoşuna gittimi ?..
    http://www.turbotuning.gen.tr/kirmizi-renk-mondial-mh-drifte-modifiye.html

Hacı, bunu nerede sürebileceksin ki?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.