Şimdi Ara

Mondeo mu Insignia mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu konuyu açabilmek için kayıt oldum aranızda yeniyim biraz tecrübe ve yönlendirilmeye ihtiyacım var, İki araç arasında kaldım maksimum ve bütçem 57 bin TL 2008-2010 Mondeo ile 2009-2010 Insignia arasında kaldım ve bu iki araç içinde LPG'li düşünüyorum yakıtın fazla olacağının bilincindeyim.

1-) Mondeonun 4 bin deviri geçtikten sonra arıza vermeye başladığını ve Insignia da LPG'li araçlarında Subop erimesi meydana geliyormuş çelik subop takıldığında sorun çözülüyor mu veya bunların uyumlu LPG kitleri var mı?

2-) Bir süredir araçları araştırıyorum ve Lpg uyumu konusunda nelere dikkat etmem gerekiyor?

3-) Aranızda bu araçları kullanan oldu mu sorun çıkardı mı ve memnuniyet durumunuz nedir tavsiye eder misiniz şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mondeo mu Insignia mı: Hangisini Seçmelisin?

Araba almayı düşünüyorsanız, Ford Mondeo ve Opel Insignia, iki popüler orta sınıf seçenek sunmaktadır. Bu rehber, sana bu iki modelin özelliklerini karşılaştırmalı bir şekilde sunarak bilinçli bir karar vermene yardımcı olacak.

Tasarımları:

Mondeo, şık ve aerodinamik bir tasarıma sahipken, Insignia daha sportif ve dinamik bir görünüme sahiptir. İki model de kendi tarzlarında çekici olmayı başarıyor.

İç Mekan ve Özellikler:

Hem Mondeo hem de Insignia, geniş ve iyi donanımlı iç mekanlar sunuyor. Mondeo'nun iç mekanı daha lüks ve premium bir his uyandırıyor, Insignia ise daha sportif ve sürücü odaklı bir deneyim sunuyor. Her iki model de klima, dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemleri ve çok sayıda güvenlik özelliği gibi standart özellikler sunuyor.

Performans:

Mondeo ve Insignia, çeşitli motor seçenekleriyle geliyor. Mondeo, daha fazla yakıt verimliliği odaklı motorlar sunarken, Insignia daha güçlü ve performanslı motorlar sunuyor. İki model de iyi sürüş dinamikleri ve yol tutuşu sunuyor.

Fiyatlandırma:

Mondeo ve Insignia'nın fiyatları, donanım seviyesi ve motor seçeneğine göre değişmektedir. Genel olarak, benzer donanımlara sahip modeller için Insignia, Mondeo'dan biraz daha pahalıdır.

Sonuç:

Mondeo ve Insignia, farklı ihtiyaçlara hitap eden iki mükemmel orta sınıf araba. Mondeo, daha lüks ve yakıt verimli bir seçenek arıyorsan idealken, Insignia daha sportif ve performans odaklı bir deneyim sunuyor. Son karar, kişisel tercihlerine ve bütçene bağlı olarak senin.

Mondeo vs Insignia | Insignia vs Mondeo | Ford Mondeo vs Opel Insignia | Opel Insignia vs Ford Mondeo

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben her iki aracın da 2.0 dizel otomatiğini kullandım. Bu yüzden LPG ile ilgili yorum yapamam. Her iki araca da binmeden önce sorduklarında dış görünüş, iç görünüş ve marka algısı olarak Insigina diyordum. Açıkçası Insignia halen Mondeo'dan daha çok hoşuma gidiyor. Ama her ikisi ile çok uzun mesafeler yaptıktan sonra Mondeo diyorum. Mondeo'nun yol tutuşu bariz daha iyi, otomatik şanzımanının geçişleri daha sarsıntısız ve daha kararlı, içeriye daha az ses alıyor ve direksion başındayken Insignia'ya göre daha fazla güven veriyor.
  • Mondeo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek çok konuda denk araçlar, hangisinin daha temizini bulursanız alın.
  • İkisi de kötü araç değil. Bildiğim kadarıyla, her ikisinin de öyle çılgınca kronik bir arızası yok. 4 bin devire çıktığınız için arızalanacak araçlar sadece traktörlerdir. Bu nedenle de kafanıza takmayın.
    Yapmanız gereken, eğer fırsatınız olursa gidip her iki aracın direksiyonuna geçmek ve hangisinin hoşunuza gittiğine bakmak.
  • Afr'li bir lpg ayarıyla iki araçta da sıkıntı çekmezsiniz lpg namına. Bu devirde şu araçlara mazot ile binmek dahi intihar bana göre.

İkisi de birbirine yakın araçlar, ben muhtemelen insignia'yı seçerdim.
  • İkisi de elde patlamaya müsait

İkisinin de 2. eli ölü

İkisinin de son sahibi olma ihtimali yüksek :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    5 yıl önce açıldı
    Focus mu Corolla mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hunharca Eleştiri H kullanıcısına yanıt
    Sen cezalıyken çok daha çekilir bi üyesin...

Kaç tane mondeo, insignia satmaya çalıştın da elinde kaldı diye sorarlar adama...

Şu foruma kayıtta yaş sınırı getirilmeli kesinlikle...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu tür araçlar uygun fiyata alınır uygun fiyata satılır yani elde filan patlamaz bilmeden sallamayın milleti yanlış yönlendirmeyin.

• İki araç ta güzel.Mondeo biraz daha ağırbaşlı konforlu.2.el konusu bence de doğru değil.Fiyati makul olan her araç satılıyor.Elinde kalmaz yani.0 araç fiyatları bu gidişle 10 yıl boyunca halk için hayal olarak kalır.2. el araca ilgi artıyor.Temiz yıpranmamış araç bulmaya bak.İmkanin araçları test etmeye çalış.

• 2010 1.6 mondeo titanyum sahibiyiz öneririm.

Lpg için fikir verme açısından bizim araçta brc seq24var takılalı 5 yıl 45-50 bin km olmuş. Herhangi bir yağ yakma, rolanti dengesizliği, arıza lambası, performans kaybı vs. yok. Lpgde 210a kadar rahatça çıkabiliyor. Gaziantepte 100kmde 10-11 lt lpg yakıyor.
    Sorunuz varsa cevaplamaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZETEC SE -- 21 Eylül 2018; 16:54:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Sen Egea ile övünmeye devam et.

Elde patlayan arabaları adamcağıza gaskilleyeceğiz diye elinden geleni yapma. . .

"180 beygir alman yer füzesi" yalanına kan, Insignia al, şehir içi 15 litre benzin girsin, bi LPG taktır, motoru yak sonra da hurdalığa at gel. . .

Mondeo, alanı satanı olmaz, 1.6 115 Hp ile rampalarda ıkın, taktır LPG düşsün 90 Hp, "çekmiyor" de koy ilana, ne ilana bakan var, ne arayan ne soran, geçmiş olsun. . .
    Biraz daha zorla kendini, boş mesaj konusunda usta olacaksın, devam et.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Sen cezalıyken çok daha çekilir bi üyesin...

Kaç tane mondeo, insignia satmaya çalıştın da elinde kaldı diye sorarlar adama...

Şu foruma kayıtta yaş sınırı getirilmeli kesinlikle...
    Arkadaş biraz hoyratça yazıyor ama özellikle mondeo konusunda haklı. 2. Elde mondeolar inanılmaz fiyatlara düşüyor. Bana tertemiz 2.0 dizel otomatik full mondeo vakti zamanında inanılmaz fiyata düşmüştü de 1-2 hafta önce sıfır araç aldığım için kaçırmıştım. Astra da focus da 2. Elde güçlü araçlar ama mondeo hiçbir zaman güçlü olamadı. Opel de vectranın efsane eski kasasında yakaladığı güçlü 2. El piyasasını bir daha hiç bulamadı.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    2.el d segment araçlarda passat harici 2.eli hızlı diyebileceğimiz pek araç yok. Diğerleri de ederinde fiyat yazılınca zorlanmadan satılır. Bir haftada satılmaz da bir ayda satılır.

2.eli ölü, elde kalır gibi laflar gerçek dışı.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

2.el d segment araçlarda passat harici 2.eli hızlı diyebileceğimiz pek araç yok. Diğerleri de ederinde fiyat yazılınca zorlanmadan satılır. Bir haftada satılmaz da bir ayda satılır.

2.eli ölü, elde kalır gibi laflar gerçek dışı.
    Ederi yazılan her araç satılır tabii ki. Sadece range rover gibi belli bir piyasası olmayan araçların kaça gideceğini kestiremezsin. Aylarca bekler sonra da icabında inanılmaz yüksek ya da beklemez, inanılmaz düşük bir fiyata satarsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.