Şimdi Ara

Mondeo 2.0 TDCI - Otomatik - Şanzıman ile sorun yaşayan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2008-2010 Mondeo'lara bakıyorum, motorun km'leri değil de, otomatik şanzıman korkutuyor beni? Şanzımanı nasıldır? Kornik sorunu var mı? Bu şanzımanla sorunsuz yüzbinlerce km yapan var mı? Focus'lardaki şanzımanla sıkıntı yaşamayan kalmadı, bu yüzden üretim de kalktı. Mondeo'daki şanzıman farklı, ama nasıl? Yani konfor değil, sağlamlık açısından soruyorum.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

• benimde merak ettiğim konulardan birisi bu.
    2.0 dizel otomatik kullanıcıları otomatiğin izlenimini paylaşırlarsa güzel olur.
  • ben 2 gün önce aldım. 2008 model 118binde. dizel otomatik . yaklaşık 2 ay araştırdım. özellikle yetkili servis çalışanları, birkaçta sanayideki ustalardan anladığım bilgiler içerisinde olumsuz olanı hiç yok. şaşırtıcı ama öyle. inşallah olumsuz bişey yaşamam.
    ama sizin bahsettiğiniz gibi araştırma aşamasında focus dizel otomatik için iyi şeyler duymadım.
  • Arkadaşım bende yeni bir tane aldım 2011 model yeni kasa ama eski şanzıman çok sordum bayağı dayanıklı dediler.Ama bir vesile ile spor bakanın danışmanı ile bir sohbetimiz geçti filolarında 2011 model 30 tane 2.0tdci dizel araç varmış 80000km varmadan hepsini şanzıman problemleri yüzünden satmışlar. Ama çok sert kullanıyorlarmış araçları. Anladığım kadarıyla eğer iyi kullanırsan zorlamazsan 200 bin civarı gidiyor bu şanzımanlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane 1 otomatik sorun var
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.