Şimdi Ara

Monarch: Legacy of Monsters (2023) | Apple TV+ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk 2 bölümü seyredin, birde son 2 bölümü seyredin gerisi bu dizinin fanı değilseniz hiç önemli değil. Olurda 3. sezon çıkarsa böyle yapacağım.

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • Olurda 3.sezon derlerse benden pass listemden de sildim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

"The North Remembers"
  • İkinci sezonu henüz izlemedim. İlk sezonun en büyük sorunu olan aile dramaları yine almış başını gitmiş gibi. Üçüncü sezon onayı gelmeden ikinci sezonu izlemeyi düşünmüyorum açıkçası. 

Gerçekten Kurt Russel'a yazık olmuş. Hala mükemmel işler başarabilecek potansiyeli var. Yaşlanmasını saymazsak dipçik gibi hala.

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • 2. Sezona başladım çekimler ve yaratıklar konusuda emek çok iyi hissediliyor, gercek mekanlar ve pratik efektlerde kullanmış adamlar, çoğu benzer filme 10 basar, senaryoda sıkıntılar var ama filmlerinden daha iyi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.