Şimdi Ara

momitöre görüntü gelmiyor siyah kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monitörun dugmesi mavi işık yanıp yanıp sönüyor bu olay gjep olurdu kapatırdım 5 dk sonra açınca düzelirdi bu sefer anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle monitör ile ekran kartı arasındaki VGA bağlantı kablosunu kontrol edin. VGA kablosunu olası gevşeme veya temassızlık durumuna karşılık çıkarıp yeniden hem monitör hem de ekran kartı girişine tam ve doğru oturacak şekilde takıp yan taraflarındaki vida bağlantılarıyla sabitleyin.

İkinci olarak anakartınızda onboard ekran kartı girişi mevcutsa ; VGA kablosunu onboard ekran kartı girişine takıp görüntü alıp alamayacağınızı gözlemleyin.

Üçüncü olarak bilgiasyarı kapatıp, güç kablosunu da çıkardıktan sonra ekran kartının yuvaya tam oturup oturmadığını kontrol edin gerekirse de ekran kartını çıkarıp yeniden yuvaya tam oturacak şekilde takıp, vida bağlantılarıyla sabitleyin.

Son olarak ram(ler)inizi çıkarıp, tek tek ve farklı ram slotlarına tam ve doğru oturacak şekilde takın, görüntü alıp almadığınızı kontrol edin.
  • spiky2122003 S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam başka yerdede gördüm ekran kartı gevşemiş sabitledik düzeldi çok şükür sizede teşekkür ederim sorunu olan arkadaşlar bu duruma bakarlarsa belki işlerine yarar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Ekrana Görüntü Gelmiyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.