Şimdi Ara

momentum vektörel büyüklükmü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2015-2016 yani bizim kullanmamız gereken fizik kitabında momentum vektörel bir büyüklük değildir diye kavram yanılgısı diye yazmışlar.
    umut hoca falan momentum vektöreldir diye anlatıyor?

• yanlış yazmışlardır toplama çıkarma yaparken vektörel işlem yapıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tazemeta- -- 17 Mart 2017; 0:5:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • at nalı kadar KAVRAM YANILGILARI diye köşe açmışlar ve vektörel değildir yazmışlar.şimdi sınavda çıksa işaretlesek teorik olarak yanlış kitaba göre doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soncuma37

at nalı kadar KAVRAM YANILGILARI diye köşe açmışlar ve vektörel değildir yazmışlar.şimdi sınavda çıksa işaretlesek teorik olarak yanlış kitaba göre doğru.

hangi yayınevinin o kitap?
    dikey yayıncılıkta böyle yazıyor. (meb'in 15/16'da yayınladığı tek 11. sınıf kitabı.)

momentum vektörel büyüklükmü ?
  • 2-3 sayfa aşağı inip sağ taraftaki kavram yanılgıları bölümüne bak en başta yazmışlar
  • Kavram yanılgısı diyor adı üstünde

Momentum vektörel büyüklük değildir. Yanılgı işte

Doğrusu vektörel büyüklük olucak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Syntax 1907 kullanıcısına yanıt
    aynen o şekilde bir anlam vermeye çalışmışlarda keşke doğrusunu yazıp önemli bilgiler diye falan yazsalardı iyice çorba ediyolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    katı cisim sorularım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: soncuma37

aynen o şekilde bir anlam vermeye çalışmışlarda keşke doğrusunu yazıp önemli bilgiler diye falan yazsalardı iyice çorba ediyolar

"Kavram yanılgıları ise daha çok kişisel deneyimler sonucu oluşmuş, bilimsel gerçeklere ve düşüncelere aykırı, anlamlı öğrenmeyi engelleyici bilgilerdir."

İlk defa karsılastınız sanırım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.