Şimdi Ara

Sennheiser Momentum 4 vs Sony XM5 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikiside çok övülen kulaklıklar ses yüksekliğine önem veren biriyim. Bilen arkadaşlar bu durumda hangisi önerir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick64 -- 19 Şubat 2023; 22:8:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün ikisini de mağazada test ettim. Ses kalitesi ve bas yönüyle Sennheiser önde. Fakat 360 derece ses yönü ile Sony çıtayı yükseltmiş. Mesela arka sağdan ses geliyorsa bu ses arkanın en arkasında mı ortasında mı hissedebiliyorsun. Günlük kullanımı dikkate alacak olursam Sennheiser derdim. Sesler çok harika anc hiç deneyimlememiştim. Kulaklığı takınca sesler kayboldu. Kulaklığı çıkardım sesler geri geldi. Mükemmel bir teknoloji. Son olarak batarya süresinde de Sennheiser iyi iş çıkarmış. 280€ güzel fiyat.
    Bunlar şahsi fikrim. Deneyimleyip almanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 2 Mart 2023; 23:10:48 >
  • Yapamayın hocam xm5 aldım 😂😂

Sony den hep memnun kalmıştım. Ama daha yüksek bir ses seviyesi ve daha iyi bass bekliyordum. Ses kalitesi olarak aşırı bir fark yoktur diye düşündüm xm5 aldım.

Yani evet çok güzel kulaklık ama bu kadar para vermeyede gerek yokmuş diye düşündüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sennheiser cx 3.0 sahte mi ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.