Moldova'da Kişinev Uluslararası Havalimanı'nda bir kişi silahlı saldırı düzenledi. Moldova İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 43 yaşındaki Tacikistan uyruklu saldırganın Türkiye'den geldiği ancak ülkeye girişine izin verilmediği belirtildi. Bunun üzerine ülkeye alınmayan saldırgan, polisin silahına el koyarak ateş etti. Saldırı sonucu biri ulusal muhafız biri de güvenlik görevlisi olmak üzere 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı. Saldırgan gözaltına alındığı bildirilirken havalimanında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Kişinev Uluslararası Havalimanı'nda uçuşlar askıya alınırken tüm giriş ve çıkışlar ise iptal edildi. Moldova’da havalimanında silahlı saldırı: 2 ölü https://www.iha.com.tr/haber-moldovada-havalimaninda-silahli-saldiri-2-olu-1181597/< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Moldova’da Kişinev Uluslararası Havalimanı’nda ülkeye girişine izin verilmeyen yabancı uyruklu

-
-
Bizi çöplüğe çevirdiler 52 mutludur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nolmuş tr den gittiyse bizle alakası ne yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
AB hesap sorar hükümetine ülkene para vermiyor mu seçici geçirgen ol diye niye görevini yerine getirmiyorsun der
adamın ağzına acı biber sürer
-
Adam oradaki polisin silahını belinden çekip kapmış trden filan sokmamışki.
biliyorum ama böyle tipleri sen neden elemedin de benim başıma bela ediyorsun parasını ödemedik mi derler
-
İti kopuğu niye geçiriyorsun diyebilirler belki.
Kafasına göre sen git sen gitme diyebiliyormuyuz. Ne bileyim ben bütün insanlar aynı haklara sahip diye biliyorum.
Buradaki rahatlığı orda bulamayınca çıldırmış.
-
Türkiye Cumhuriyetini tam anlamıyla bitirdiler. Bu halk ile normal tabi bitmemesi mucize olurdu.
Moldovali yetkililerde kafasına sıkıp gebertselermis ne diye gözaltı vs ile uğraşıyorsun yüzde 99 o çöpü buraya gönderecekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 1 Temmuz 2023; 9:19:12 >
Bu konuda nasıl bir anlaşma var, buradan gidenlere ne gibi kontroller yapılıyor ben de detaylı bilmiyorum. Ama her durumda bu gibi sorunlu insanların avrupaya gitmek için Türkiyeyi kullanmaları ve Türkiye üzerinden giden yolcunun bu vukuatı hoş olmayabilir.
Adama kapyı açsalardı hiç böyle şeyler yaşanmazdı
Değil mi lolipoplar.
Halbukisi adamın hakkı
Adam sonuçta bir şeyden kaçıyor
Siz bilirsiniz lolipoplar. Bu adamın neyden kaçtığını
Söylesenize.
kirdistanlı değil ingiliz değil hollandalı isveçli değil, kutsal arap-afrika kırması hiç değil, umrumuzda değil kısaca, cezasını çekecektir fazlasıyla ''tacikistanlı'' çinko karbon pil
-
Haberin doğrusu; adam wagner miş. ülkeye girişine izin verilmemiş.
En Beğenilen Yanıtlar

Bizi çöplüğe çevirdiler 52 mutludur
|
Türkiye Cumhuriyetini tam anlamıyla bitirdiler. Bu halk ile normal tabi bitmemesi mucize olurdu.
Moldovali yetkililerde kafasına sıkıp gebertselermis ne diye gözaltı vs ile uğraşıyorsun yüzde 99 o çöpü buraya gönderecekler. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X