Şimdi Ara

MOH PACİFİC ASSAULT YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu oyunda perl harbor'dan sonra bi adaya japonlarla kapışmaya gidiyoruz orayı geçemedim yardım edin lütfen

• bu oyun hakkında bir sürü forum açıldı hiç mi bilen yok
  • bu tür oyunlar yetenek ister kardeş bizim anllatmamızla biyere varamassın ama biyerde takıldıysan zaten cvp alırsın oyunu bitirenler bilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

bu tür oyunlar yetenek ister kardeş bizim anllatmamızla biyere varamassın ama biyerde takıldıysan zaten cvp alırsın oyunu bitirenler bilir

arkadaş zaten geçemediği yer için yardım istemiş buda bi nevi takılmak oyunu biliyosan anlatırsın bilmiyosan
    konudan çıkarsın post kasmayalım lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: feat__

quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

bu tür oyunlar yetenek ister kardeş bizim anllatmamızla biyere varamassın ama biyerde takıldıysan zaten cvp alırsın oyunu bitirenler bilir

arkadaş zaten geçemediği yer için yardım istemiş buda bi nevi takılmak oyunu biliyosan anlatırsın bilmiyosan
    konudan çıkarsın post kasmayalım lütfen

feat benim post kasma gibi bi niyetim yok ama arkadas koca bi bölümden bahsediyo oyunun şurasında şurdan geçemedim flnda demiyo

• www.gamecopyworld.com Buradan trainer indir, sınırsız sağlık ve cephanen olur.
  • ewt ben oyunu bitirdim ama geçemediğin bölümlerde bitirme yolunumu bulamadın yoksa zorluğundanmı bitiremedin onu söleseydin ama zahmet ister...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Company Of Heroes haritalar
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akinci

www.gamecopyworld.com Buradan trainer indir, sınırsız sağlık ve cephanen olur.

töbe töbe

@Mu_Joe54 kardeş oyunu nerde geçemiyosan bi görevlerle beraber screenshot alda bi bakalım ben rahat bitirdim o oyunu
  • arkadaşlar orayı geçtim yinede herşey için teşekkürler
  • arkadaşlar şimdide bi görevin ikinci bölümüne girerken bişey doluyo dolarken oyundan atıyo yardım edin lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.