arkadaşlar bu oyunda perl harbor'dan sonra bi adaya japonlarla kapışmaya gidiyoruz orayı geçemedim yardım edin lütfen
bu tür oyunlar yetenek ister kardeş bizim anllatmamızla biyere varamassın ama biyerde takıldıysan zaten cvp alırsın oyunu bitirenler bilir
quote:Orjinalden alıntı: ErrayN bu tür oyunlar yetenek ister kardeş bizim anllatmamızla biyere varamassın ama biyerde takıldıysan zaten cvp alırsın oyunu bitirenler bilir arkadaş zaten geçemediği yer için yardım istemiş buda bi nevi takılmak oyunu biliyosan anlatırsın bilmiyosan konudan çıkarsın post kasmayalım lütfen
quote:Orjinalden alıntı: feat__ quote:Orjinalden alıntı: ErrayN bu tür oyunlar yetenek ister kardeş bizim anllatmamızla biyere varamassın ama biyerde takıldıysan zaten cvp alırsın oyunu bitirenler bilir arkadaş zaten geçemediği yer için yardım istemiş buda bi nevi takılmak oyunu biliyosan anlatırsın bilmiyosan konudan çıkarsın post kasmayalım lütfen feat benim post kasma gibi bi niyetim yok ama arkadas koca bi bölümden bahsediyo oyunun şurasında şurdan geçemedim flnda demiyo
ewt ben oyunu bitirdim ama geçemediğin bölümlerde bitirme yolunumu bulamadın yoksa zorluğundanmı bitiremedin onu söleseydin ama zahmet ister...
quote:Orjinalden alıntı: Akinci www.gamecopyworld.com Buradan trainer indir, sınırsız sağlık ve cephanen olur. töbe töbe @Mu_Joe54 kardeş oyunu nerde geçemiyosan bi görevlerle beraber screenshot alda bi bakalım ben rahat bitirdim o oyunu
arkadaşlar şimdide bi görevin ikinci bölümüne girerken bişey doluyo dolarken oyundan atıyo yardım edin lütfen