Şimdi Ara

Moğollar (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
12.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En son 1 hafta önce onlarla beraberdim, soundchecklerinde yanlarındaydım ve erkin koray da ordaydı . sound checkten sonra bulutsuzluk özleminin servis aracı ile moğolları takip ederek otele gittim . Moğollar kafilesi yemeğini yiyip giyindikten sonra moğollar aracı ile konser alanına girdim , hicbir ücret vermeden girdim konsere bu yüzden teşekkür de ediyorum . moğolların kulisine girdim onlarla beraber , elimdeki kameradan dolayı bana ''moğollar kameramanı deniyordu '' ve istediğim yere girdim . bulutsuzluk özlemi konseri bittikten sonra moğollar cıkacaktı o ara cahit abi sazını akord ediyordu ki o ara cura ve emrah karacanın gitarı geldi , curayı calmak icin izin istedim akord öncesi , ve çaldım selvi boylum al yazmalımı cahit abi akordu bıraktı sasırdı aynısını calıyorsun diye . neyse böbürlenmek istemiyorum sonra emrah karacanın o kaliteli gitarına el attım fakat daha sonra emrah abi gitarı geri aldığında akord aleti sesi almadı gitardan , büyük bir suçluluk duygusu altında emrah abiye oldu oldu akordu iyi oldu gazları vererek elinden gitarı düşürttürdüm .daha sonra diğer abilerimde akordlarını yaptıktan sonra bulutsuzluk özlemi vokalisti nejat bey indi kulise 15-20 dk yanımda oturdu hiç konuşmadım kendisiyle fakat sonra bi resim çektirdik , bi ara erkin koray geldi içeri 3 dk falan ,ondan azcık tırstıgım için sıvıştım kenara neyse daha sonra moğollar çıktı büyük alkışlar ardından konserlerine başladılar ve bitirdiler . bazı konser kayıtlarını aldım fakat baterinin kicki ve bass gitarın sesi kamera kaydının sesinin içine etti.Konser bitti daha sonra erkin koray çıktı , 1:30 saat onu bekledim moğollar ile, son 10 dksını dinledim erkin abinin konserinin, 3kişi çaldılar erkin koray döktürdü . sonra konseri bitti moğollar erkin abi ile vedalaştı sonra arabaları ile beni yola kadar geçirdiler tekrar saolsunlar ,sonra otellerine gittiler ve sabah istanbul yoluna çıktılar..Hepsine teşekkür ediyorum , eğer konser videolarını uploadlarsam buraya koyucam , iyi geceler...

sayfa başı hayırlı olsun Allah bugünkü 3. sayfa başım !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Beatles -- 3 Ağustos 2009; 21:25:11 >

• güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Beatles

Moğollar ve Ben

En son 1 hafta önce onlarla beraberdim, soundchecklerinde yanlarındaydım ve erkin koray da ordaydı . sound checkten sonra bulutsuzluk özleminin servis aracı ile moğolları takip ederek otele gittim . Moğollar kafilesi yemeğini yiyip giyindikten sonra moğollar aracı ile konser alanına girdim , hicbir ücret vermeden girdim konsere bu yüzden teşekkür de ediyorum . moğolların kulisine girdim onlarla beraber , elimdeki kameradan dolayı bana ''moğollar kameramanı deniyordu '' ve istediğim yere girdim . bulutsuzluk özlemi konseri bittikten sonra moğollar cıkacaktı o ara cahit abi sazını akord ediyordu ki o ara cura ve emrah karacanın gitarı geldi , curayı calmak icin izin istedim akord öncesi , ve çaldım selvi boylum al yazmalımı cahit abi akordu bıraktı sasırdı aynısını calıyorsun diye . neyse böbürlenmek istemiyorum sonra emrah karacanın o kaliteli gitarına el attım fakat daha sonra emrah abi gitarı geri aldığında akord aleti sesi almadı gitardan , büyük bir suçluluk duygusu altında emrah abiye oldu oldu akordu iyi oldu gazları vererek elinden gitarı düşürttürdüm .daha sonra diğer abilerimde akordlarını yaptıktan sonra bulutsuzluk özlemi vokalisti nejat bey indi kulise 15-20 dk yanımda oturdu hiç konuşmadım kendisiyle fakat sonra bi resim çektirdik , bi ara erkin koray geldi içeri 3 dk falan ,ondan azcık tırstıgım için sıvıştım kenara neyse daha sonra moğollar çıktı büyük alkışlar ardından konserlerine başladılar ve bitirdiler . bazı konser kayıtlarını aldım fakat baterinin kicki ve bass gitarın sesi kamera kaydının sesinin içine etti.Konser bitti daha sonra erkin koray çıktı , 1:30 saat onu bekledim moğollar ile, son 10 dksını dinledim erkin abinin konserinin, 3kişi çaldılar erkin koray döktürdü . sonra konseri bitti moğollar erkin abi ile vedalaştı sonra arabaları ile beni yola kadar geçirdiler tekrar saolsunlar ,sonra otellerine gittiler ve sabah istanbul yoluna çıktılar..Hepsine teşekkür ediyorum , eğer konser videolarını uploadlarsam buraya koyucam , iyi geceler...

bırak onu da ekle beni.

• Ekler misin benide göksel abi yeni dinlemeye başladım güzel grup
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Moğollar ve Ben

bırak onu da ekle beni.

Çok sert bir yorum
    ekledim abi

@.Uğur.

O zaman en sevdiğin parçalarını söyle

• @The Beatles

Bişey yapmalı şarkısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Uğur.

@The Beatles

Bişey yapmalı şarkısı

O zaman nakaratını söyle bakalım ne kadar biliyosun
  • quote:

quote:

@The Beatles

Bişey yapmalı şarkısı

bişey yapmalı hey bişey yapmalı hey bişey yapmalı

edit: emrah karaca ne iş ya bi işe yaramıyo sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Uğur. -- 4 Ağustos 2009; 0:18:27 >

• quote:

quote:

quote:

@The Beatles

Bişey yapmalı şarkısı

bişey yapmalı hey bişey yapmalı hey bişey yapmalı

aferim len

• quote:

emrah karaca ne iş ya bi işe yaramıyo sanki

gruba aslında biraz da reklam olması amacıyla alındı der bazıları ki kısmen kabul ederim ama yeni bi soluk ben sindirdim diyebilirim baya geliştirdi kendini , ama kızlarla biraz fazla haşır neşir
  • quote:

quote:

emrah karaca ne iş ya bi işe yaramıyo sanki

gruba aslında biraz da reklam olması amacıyla alındı der bazıları ki kısmen kabul ederim ama yeni bi soluk ben sindirdim diyebilirim baya geliştirdi kendini , ama kızlarla biraz fazla haşır neşir

abi gruptaki diğer elemanlarda az değil o konuda biliyorum

( cahit ve engin abiyi kast eddm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Uğur. -- 4 Ağustos 2009; 0:38:36 >

• Onlar fena ya , aralarında bi konusmadan örnek veriyorum :

Enginle biz 41 senedir çalıyoruz 2mizde 2 kadın eskittik resmi olanlar diyo , ben ordan sordum ya diğerleri , sayamayız onları diyo , ordan engin abi az kafa yordu yok dedi işin içinden çıkılmaz.Cem Karacayı da andılar oda zamanında çok fenaymış ya Emrah babasına çekmiş, bu arada Emrah Cem Karacanın ilk cocugudur hea bunuda herkez bilmez
  • Cahit Berkay ve Emrah Karaca bugün (04.08.2009 salı ) saat 22:45 de '' Soner Olgun iyi bayramlar '' programına konuk oluyorlar.

kaynak:http://www.tv8.com.tr/Program/pdetay.asp?PID=72
  • Program başladı haberiniz olsun
  • up
  • Gruptan bazı haberler vericem ;
    Albüm çalışmaları sona yaklaşıyor , bittikten sonra firmalar ile görüşülüp sürüme karar verilecek.Ayriyetten belki Albüm kapağı için Moğollar fotoğrafçılık yapan ablam ile çalışabilirler.
    Son zamanlarda Taner Öngür ile çok sık görüşüyorum.Yarın ( salı ) da bi uğrıyacam yanına bu aralar onuda kendi Güneş şarkıları albümünün klip çalışmaları telaşı sarmıştı.Hayko Cepkin ile beraber olucaklar 1 klibinde.
    Ayriyetten Cahit Berkay Marshall marka yeni bir ışıklı amfi almış kendine.
    Şimdilik bu kadar...
  • efsane hardcore rap grubu cypress hill ile yaptıkları süreyya in the brain mix i süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pacsta

efsane hardcore rap grubu cypress hill ile yaptıkları süreyya in the brain mix i süper

.Uluslararası olarak tanınmak için çok uğraştılar fakat olmadı , işte şimdi ancak ps3 tanıtım videosunun müziği kendilerine ait olması gibi bazı başarılar elde ettiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Beatles -- 8 Eylül 2009; 1:17:58 >

• Güncel
  • the beatles ,emrah karaca olmasa sanki daha iyi olurmuş gibime geliyor.sırf cem karacanın oğlu diye gruba aldılar ben öyle düşünüyorum.keşke Cahit abi vokal olsaydı şarkıları kendi söyleseydi çok daha iyi olurdu.sen ne düşünüyorsun bu konuda?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.