Şimdi Ara

Modüler Aritmetik çıkacak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay önce kaldırıldı denmişti, mebin yayınladığı kazanımlarda konu aynen duruyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şuan ki 12ler 11 de mod gördüğü için duruyor galiba.
  • Herkes galiba diyor net bişey diyen yok, neden adam akıllı açıklamıyolar ki

• Ayrıca acil ayt de mod yok??

• quote:

Orijinalden alıntı: Hecawin

Herkes galiba diyor net bişey diyen yok, neden adam akıllı açıklamıyolar ki
    kazanımlarda ne yazıyorsa çünkü ösym ye bildirilen konular o kazanımlar ve muhtemelen problem olarak gelecektir.

edit:zaten kolay bir konu sınavdan önce bir kaç soru çözümü izlersin garantiye alırsın kendini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21B0EEEB6 -- 28 Ekim 2018; 1:53:3 >
  • Tamam sağol hocam

• Modüler aritmetiğin müfredattan çıkarılmasını çok yanlış buluyorum. Bu konu programlama mantığının en temelinde öğrenilmesi ve kullanılması gereken kavramlardan biri.
    Tüm yeni soru bankalarından kaldırılmış durumda konu, merak ettiğiniz buysa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 345 Tyt opsiyonel olarak koymuş MEB programında olmadığını yazmış. Fen liseli arkadaşım da kalktı dedi. Ama kavramsal olarak duruyor. Haftanın hangi günü olur soruları falan esasına mod soruları ama mod biçiminde yazmadan da çözülüyor.

• benim bildiğim birtek problemleri kaldı
  • hocam sadece problem kaldı ama ben hepsine çalıştım :D ebobun da temeli problemin de
  • Valilik bi açıklama yapmış 12 yeni müfredat gerisi aynen varmış yani mod da gelebilir.

• Arkadaşlar size tavsiyem modüler aritmetiğe çalışmanızdır çünkü tytde çıkan çoğu problemlerde veya köklü sayılarda büyük değerli sayılarda vesaire çoğu yerde modüler aritmetiği kullanabilirsiniz. Bu sınava çalışırken çalışmak için çalışmayın öğrenmek için çalışın. Mesela ne bileyim of fizik çalışıcam ya demeyin masaya otururken, fizik öğrenicem diye oturun
  • Hangi valilik yapmış bu açıklamayı? Bir de böyle bir açıklamayı niye valilik yapıyor? Link alabilir miyim?
  • HacettepeTıp2019 kullanıcısına yanıt
    Dershane hocasının dediği bir şey link yok da zaten sınav müfredatı belli şuan.

• Mebin yayınladığı kazanımda 108-109 numaralı sayfada yazıyor işlemlerde var duruyor yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HacettepeTıp2019 kullanıcısına yanıt
    Kazanımda 108-109 nolu sayfa

• Gollume kullanıcısına yanıt
    Link atarmisin

• Oraya göre duruyor bi kısmı ama ben unutttuklarını düşünüyorum onun haricinde herşey tamamen yeni müfredat,problemlerden çıkan kısımlara kadar güncellemişler kazanımları,bi modüler aritmetik duruyor nedenini anlamış değilim.
  • Loreayes kullanıcısına yanıt

Başka konudan aldım linki

• Gollume kullanıcısına yanıt
    Tşk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.