Şimdi Ara

MODİFİYELİ TOROS :D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
101.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MODİFİYELİ TOROS  :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih -- 20 Ekim 2006; 16:57:40 >

• bu renault 12 camından belli
  • Daha önce görmüştüm.

İnanması güç ama öyle
  • toros ama bence bukdr kasmaya gerek yok bukdr para harcayana kdr gidip sıfır bi araç alırmış rahatlıkla tabiki zevk meselesi ama ben olsam hayatta yapmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: fiesta1903

toros ama bence bukdr kasmaya gerek yok bukdr para harcayana kdr gidip sıfır bi araç alırmış rahatlıkla tabiki zevk meselesi ama ben olsam hayatta yapmam

Modifiye hastalığı işte sıfır mercedes ver iyileşemezsin
  • hahah dehşet ya. yapanda iyi azim varmış
  • Gayet başarılı bir çalışma...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok güzel olmuş yaw hakketten kimin nasıl aklına gelmiş se bu araç bu arada arkadan görünüm resmini koyarsanız daha güzel olur
  • gerçekten de bende hayatta yapmam...

güzel olmuş ama işte değmez
  • abi torosa nasıl emek vermiş ya değmez ama yapılıyor. onden hafifde mustang goruntusu verılmış forum da bı arkadas nissan altimayı bmw 5,20ye cevirmişti goruntusu aynı 5,20 olmuştu bilenler vardır.
  • malesef arkadan görünüş resmi yok. Ayrıca uğraşmak yerine sıfır araba alsaydı bu kadar ilgi çekmezdi araba bence :?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih -- 23 Ekim 2006; 23:13:25 >
  • GEREKSİZ MASRAF AMA ZEVK İŞTE
  • Walla modifiyede emeğe paraya değmez diye bi olay yok, canı isteyen 126 BİS'e bmw parası harcar...
  • ben de bunu görmüğştüm daha önce ama nasıl bir motora ship tok nasıl güvenlik nasıl böle bi kaprta altında ne yatıo merak ediyorum önü acayip şekilde rüzgar keser bu arabanın yada büyük bi radyatöre sahip olmalı bu kadar geniş ızgarası var

içi de bi merak konusu
  • VAY ANAM VAR YAHU BANA HİÇ GERÇEKÇİ GÖRÜNMÜYOR YAW BU FEYK OLMASIN :)
  • Sanal modifiye olmasın bu
  • harbi 1. sanal moda benziyo gerçekse damalrda para çok istediğini alıyo gidiyo mod yapıyo 3 manayk olmuş american otoya benziyo
  • Başka bir modifiyeli toros daha...

• bu da güzelmiş. benimki kadar olmasa da

quote:

Orjinalden alıntı: renaultt

Başka bir modifiyeli toros daha...

• ilki harbiden emek harcanan bi çalışma.zevk,zevk ve zevk başka bişey diil.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.