Şimdi Ara

MODİFİYELİ TOROS :D (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
101.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • modifiye güzel oluyorda.yalnız araç öz niteliklerini kaybediyor.Yani kendine has şeklini kaybediyor markasız bir araç oluyor.adam kapı kolunu bile degiştirmiş ya bizim ilk arabamız Toros tu o yüzden sevgim vardır ama bunlar dönmüş yaw.anladın sen onu.
  • bu photoshop la yapılmış fotoraf gerçek değil yani merak etmeyin. zaten kimse kolay kolay bu arabaya bu kadar masraf yapmaz. bunun gibi .ok fotoraf var photoshopla yapılan
  • bence fotoshop değil arkadaşlar çünkü ben yanlış hatırlamıyorsam gördüm bu arabayı......
  • çok enteresan ve gayette güsel olmuş araçlartebrikler arkadaşlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: renaultt

Başka bir modifiyeli toros daha...

MODİFİYELİ TOROS  :D

arkadaslar bu araba renault toros deyıl kanaatındeyım rarlarda onun olmalı bu daha cok turkıyede kamyonetı kullanılan bıkac basarısız toros denemesı olan dacıa gercı ıkısıde aynı ama toros deyıl gıbı sankı

• arkadaşlar benimki gerçek bi bakın

• bu resimleri bnm açtığım yerde devam etseydik güzel olurdu bir yerde toplu olur güzel görünürdü neyse

en üstteki resim milyon defa verildi görmekten usandım artık
    ikinci resim dj oz kardeşiminde dediği gibi gerçektir sanal değil
    madanoğlu kardeşim renocuğun çok güzel çok temiz allah kazasız belasız kullanman dileğiyle açtığım modifiyeli reno 12 lere de bir bak
  • arkadaşlar taunusçular klüp kurmuş 12 tutukunları olarak biz niye kurmuoruz yaw

• Gerçekten temiz arabaymış. Çok güzel.
    quote:

Orijinalden alıntı: MADANOĞLU

arkadaşlar benimki gerçek bi bakın

• Zevk ve merak abi insana herşeyi yaptırır.
  • arkadaşlar resimdeki araç toros değil RENAULT 12 TX...teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.