Şimdi Ara

Modifiyeli Araçlar Trafikten Men Edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, önceki gece Bağdat Caddesi ve Kadıköy- Bostancı sahil yolu olmak üzere 5 ayrı noktada uygulama yaptı.

EGZOZ VE ALKOL DENETİMİ YAPILDI
    Habertürk'te yer alan habere göre; son dönemlerde sahil yolu üzerinde yarış yapan araçlarla ilgili yoğun şikayet gelmesi üzerine yapılan uygulamada, özellikle modifiye edilmiş araçlar çevrildi. Polis, egzoz denetiminde bulundu. Ayrıca bazı araç sürücülerine alkol muayenesi yapıldı.

18 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
    Uygulamalarda, 124 araca para cezası kesilirken daha önceki uyarıları dikkate almayarak ikinci kez denetime takılan 18 araç trafikten men edildi.

172 LİRA CEZA
    Modifiye edilmiş araçlara ilgili kanun maddeleri uyarınca, 80 ile 172 lira arasında para cezası kesiliyor. Yetkililer uygulamanın rutin şekilde devam edeceğini söyledi.

• cok isabetli olmus ses acayip rahatsiz ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece egzozdan çekiyorlar ise amenna. Ama kalkıpta body kitli bir aracı çevirip ceza yazmak ayıptır.
  • Esenyurt ta polis önünde yuanlayarak geçiyorlar.belediye önünde u dönüşü yapmak yasak tabela var ama trafik zabıta si önünde herkes dönüyor ben dahil adam sigara içip arabada oturuyor zaten trafik polisi yok esenyurt da rahatsız vututu yapıyoruz

• Eğer doğru bir şekilde uygulanırsa çok güzel bir uygulama.
  • Uygulamayı destekliyorum umarım bu sefer lafta kalmayan bir uyulama olup devamı gelir.

Ve şunu da eklemek istiyorum modifiye yasak diye umarım saçma sapan şeylere ceza yazmazlar.

En basitinden cam filmine karartılmış camlara.

Egzoz seslerinden gerçekten bende şikayetciyim gerçekten çok rahatsız ediyor.

Sonuçta herkes senin sevdiğin şeyi sevmek zorunda değil yaşlısı oluyor hastası oluyor uyuyanı oluyor yorgun olup uyumak isteyenler oluyor.

Geceleri görüp duyuyorum takmışlar kocaman bir egzoz bağırtırdıkca bağırtırıyorlar.

İyi güzel hoşta karşı tarafı da azıcık düşünün.
  • Peki dıptıs dıptıs'tan baska melodisi olmayan, son ses acip bagaj kapagini yerinden oynatan boylece hatunlarin kendilerine hemen verecegine inanan, kadinlarin yanindan gecerken muzigi daha da acip arabayi yavaslatip laf atan geri zekalilara da bir ceza var mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

Eğer doğru bir şekilde uygulanırsa çok güzel bir uygulama.

Katılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.