Şimdi Ara

MODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı.. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
507
Cevap
121
Favori
96.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı..
  • ...

• @ MaGaRaS, sanırım menteşeli sistem yapmışlar. Bunun için kasanın yanımda olması gerekiyor. Ayrıca bunu pek tavsiye etmem, menteşe kısmında boşluk kalır ve plexi kenarları boşta olduğundan, zamanla deforme olabilir.
    Ben olsam, kapak kesimi şeklinde bakardım olaya.
    Selametle...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• @AMFİBİ
    Menteşeden kastınız resimlerde görünen vidalı tutacaklarsa bunlar kendi kapağında da var.Aynı şekilde sökülebilir menteşeler var normal kapağında.Şimdi farkettimde bu büyük ihtimal le cam veya türevi bir malzeme.
    Kendi kapağını yapmaktan pek haz duymuyorum.Bilmiyorum yakından bu kasayı gördünüzmü ama kapaklar gayet kalın ve kesip plexi yapmak bu kalın kapaklarda görünüm ve kullanım açısından sıkıntı yaratabilir.Ayrıca sıfırdan kapak yapıp resimdeki gibi zamanı geldiğinde satışını yaparken originalliğine zarar vermeden muhafaza etmek istedim.
    Son olarak bu kasa bana çok büyük geldi bundan sonra 1 sene v.s. sonra sağlam ve yüksek performanslı bir küp kasa toplayıp artık kasa v.s. uğraşmamayı düşünmemekteyim.
  • Kasayı ve kapağını yakından görmedim ama menteşe olayı orijinalinde varsa ve kapağı gönderirseniz, plexi şeklinde yapar gönderirim.
    Forumdan yazamazsanız mail yolu ile haberleşebiliriz.
    m.ufuk34@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMFİBİ -- 9 Şubat 2013; 21:41:14 >

• tamam hocam msn e kaydediyorum ayrıntıları oradan konuşuruz...
  • Çok Güzel İşcilikk
  • Mustafa abiye kasa projem için yaptırdığım, power üstüne plexiden kutunun ss lerini paylaşıyorum.

MODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı.. MODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı.. MODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı..
    MODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı.. MODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı.. MODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı..

• pm den mesaj attım cevap yamadınız rıca etsem bı cevap yazarmısınız
  • Pm
  • @ Lyrazed, teşekkür ederim kardeşim, kasan cidden güzel olmuş, iyi günlerde kullanmanı dilerim.

Pm ler ilk fırsatta cevaplanıyor arkadaşlar, teşekkür ederim.

• tvnin altına bir htcp pleksi kasa düşünüyorumpm gönderdim.
  • pm
  • pm
  • SA.
    üstadım bir laptop düşünün ama biraz kaba olabilir mesela bir çanta yani bond çanta şeklinde ve bunun içine GIGABYTE Z77N-WIFI anakartı ve bilumum işlemci vs koyacağız ve aynı zamanda bir lcd ekranı koyacağız, bu dönmeli olacak, ekran sadece ekran olacak bir foto makinasındaki gibi döner başlı ekran gibi dönüp kapanacak ve bond çantalı mini kasamızı bir laptop gibi heryere taşıyacağız ama bunun en önemli özelliği bildiğimiz işlemcileri mesela 2600k yı ve normal bir ekran kartını koyabilelim, bu mümkünmüdür ne kadara malolabilir, hürmetler...
  • @ alkaponcemal,
    Pm den cevapladım.

• Merhaba thermaltake level 10gt kasanın yan kapağına pleksi yaptirmak istiyorum..fiyat ne olur acaba.gonderileri nasıl yapıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı..

bu tür aynalı pleksiden kasa penceresi yapabilir misiniz

hatta ilaveten ;

pleksimarket.com
    Aradığınız Sayfa Bulunamadı!, Pleksi Market
    http://pleksimarket.com/pleksi-mentese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrth87 -- 18 Mayıs 2013; 1:14:32 >

• @ route666, malzeme aldığım yerde bu tür malzeme yok malesef.
    Menteşeli kasa kapağı tavsiye etmem arada boşluk kalr çünkü.

• Usta , sana bir türlü Xpredator kapağını gönderemedim . Başka çaresi yokmudur bu işin ?

Neyse , biri sana xpredaor kapağı gönderirse beni de düşünerek 2. bir plexi kesebilirsen haberim olsun .

Saygılar .
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.