Şimdi Ara

MODİFİYE CHIP TUNING VE POWER BOX HAKAN USTA (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.922
Cevap
44
Favori
369.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaanyilmaz1

4x4 2.0BiTD 180Hp 420Nm DSG Amaroklari chipleyebiliyor musunuz ?

Evet yapabiliyoruz.
  • 2006 Nissan Primera 1.6 Tekna...Bişeyler yapılabilir mi?
  • elimde 79 model düldül 131 var en fazla ne kadar arttırabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

Merhaba 2001 Mitsubishi Carisma 1.6 atmosferik tip motorlu ve LPG li aracım var. ben performansından hiç memmun değilim özellikle ilk 3 vitesteki periyoduna. araç gitmiyor resmen. buna ne yapılabilir ve bize maliyet olarak ne çıkar. teşekkürler...

650tl Chiptuning uygulayabiliriz.. Araç canlanacaktır.

Sayfanın başındaki Uraz Oto yetkilileriyle görüştüm, atmosferik motorlu araçlara yapacak bir şey olmaz dediler. 500-600 TL harcanır karşılığı anca 3-5 HP olur oda bişey ifade etmez dediler. egsantrik mili ile oynanırsa ve birkaç şey daha yapılırsa 20 HP olur oda çok maliyetli olur dediler. siz bu konuda ne diyorsunuz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Clown.031

2004 model 1.3 multijet palio ya yapılabilirmi ?

Evet yaplır. 90hp mertebelerinde olacaktır.

fiyatı ne olur acaba ?
  • Mehmet Ustam Meraba,
    Ben Nevsehirden Önder. Daha önce Hyundai Santa Fe me yazılım yapmıştık hatirlarsaniz. Benim sorum şu: Yeni bir araba alma arifesindeyim. 2 seçeneği düşünüyorum. 1.si 2006 Audi a6 3.0 tdi quattro.2.si ise 2010 chevrolet epica. Bu araçlara ne yapılır sonuç ne olur. Audi 200-220 bin km lerde epica 70-80 binlerde.Bir de ikinci araç indirimim olur mu? Arabayı aldıktan sonra telefonda da rahatsiz ederim zaten:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 Volkswagen Beetle 1.4 TSI 160 Bg / 0-100 8.3 saniye

Bu araca uygulasak sonuç ne olur acaba? Ek olarak fiyat hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burglar08

Hocam imzamdaki 407 için konuşmuştuk geçtiğimiz günlerde. Bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta mutlaka yaptırıyorum uygulamayı. Şu an merak ettiğim bu uygulama yazılım mı chip mi? Seneye aracı satma düşüncem var o yüzden chip olsun ki satarken çıkarıp 307'ye geçireyim istiyorum. Şimdi ben bu Ankaradaki şubenize gittiğimde tam olarak araca ne uygulanacak?

Yazılım yapacağız. Yetkili yükleme merkezime gideceksiniz, aracın üzerindeki programı okuyup bana mail gönderecek ve ben pogramı modifiye edeceğim. tekrar yükleme merkezime gönderiyorum. 0 505 616 16 16 dan yer tarfi alabilirsiniz.

Mehmet Hocam iyi akşamlar. Bu gün gittik uygulamayı yaptırdık ilk başta araçta rölanti dalgalanması ve duman atma oldu. Tekrar programlanıp yüklendiğinde bi sorun çıkmadı. Dyno'ya çıktıktan sonraki verileri de yazacağım buraya yaptırmak isteyen arkadaşlar için bilgilendirici olsun.

• Selamlar, 2012 model megane 3 1.5DCI Expression 90 HP 200 Nm Tork araca sahibim. Chip tuning sonrası yaklaşık değerleri ve fiyatıyla ilgili bilgi verebilir misiniz? Bir de ödemeler nakit olmak durumunda mı yoksa taksit imkanı da varmıdır?

Teşekkür ederim.
  • 2009 VolvoS40 1.6d Dynamic aracım var. Önerilerle bu sistemden yaptirmak istiyorum. Performans artişi veya yan erki gozlenirse geri iade var midir? Aracim icin olani ne kadardir ya da var midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. bende 2011 model 1.4 hdi Peugeot 207 var. racechip taktırmak istiyorum. 3 sorum var.

1- gerçekten söylendiği kadar fark ediyormu? düşük devirler önemli. birde klimada çok yığılıyor. bu uygulamanın bir faydası olurmu?

2- bursada nerede yaptırabilirim. işin ehli olan kimi tavsiye edersiniz. bir kaç yer var nette ama aksesuarcılar. güvenemedim.

3- fiyatlar ne seviyededir? 450 tl den başlıyor internette. ama hangisi? kazık yemiyelim

zaman ayırıp cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

Sayfanın başındaki Uraz Oto yetkilileriyle görüştüm, atmosferik motorlu araçlara yapacak bir şey olmaz dediler. 500-600 TL harcanır karşılığı anca 3-5 HP olur oda bişey ifade etmez dediler. egsantrik mili ile oynanırsa ve birkaç şey daha yapılırsa 20 HP olur oda çok maliyetli olur dediler. siz bu konuda ne diyorsunuz?

Ben yapalım deneyelim içinize sinmezse satın almak zorunda değilsiniz diyorum.
  • quote:

quote:

quote:

2004 model 1.3 multijet palio ya yapılabilirmi ?

Evet yaplır. 90hp mertebelerinde olacaktır.

fiyatı ne olur acaba ?

650tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: lider75

Mehmet Ustam Meraba,
    Ben Nevsehirden Önder. Daha önce Hyundai Santa Fe me yazılım yapmıştık hatirlarsaniz. Benim sorum şu: Yeni bir araba alma arifesindeyim. 2 seçeneği düşünüyorum. 1.si 2006 Audi a6 3.0 tdi quattro.2.si ise 2010 chevrolet epica. Bu araçlara ne yapılır sonuç ne olur. Audi 200-220 bin km lerde epica 70-80 binlerde.Bir de ikinci araç indirimim olur mu? Arabayı aldıktan sonra telefonda da rahatsiz ederim zaten:-)

Epicanın motor ve aktarma teknolojisi Audi nin çok gerisinde. Ben herzaman bikaç model düşük Alman arabasını öneririm.

3.0 TDI 265hp mertebelerinde olacaktır. Epica ile arasında ciddi farklar var.

İndirimi geldiğinzde konuşuruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ëmir

2013 Volkswagen Beetle 1.4 TSI 160 Bg / 0-100 8.3 saniye

Bu araca uygulasak sonuç ne olur acaba? Ek olarak fiyat hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.

Sciroccodan örnek verirsek stg1 olarak 195hp stg2 olarak 220hp elde edilebiliyoruz.

her ikiside 750tl tutar.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam imzamdaki 407 için konuşmuştuk geçtiğimiz günlerde. Bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta mutlaka yaptırıyorum uygulamayı. Şu an merak ettiğim bu uygulama yazılım mı chip mi? Seneye aracı satma düşüncem var o yüzden chip olsun ki satarken çıkarıp 307'ye geçireyim istiyorum. Şimdi ben bu Ankaradaki şubenize gittiğimde tam olarak araca ne uygulanacak?

Yazılım yapacağız. Yetkili yükleme merkezime gideceksiniz, aracın üzerindeki programı okuyup bana mail gönderecek ve ben pogramı modifiye edeceğim. tekrar yükleme merkezime gönderiyorum. 0 505 616 16 16 dan yer tarfi alabilirsiniz.

Mehmet Hocam iyi akşamlar. Bu gün gittik uygulamayı yaptırdık ilk başta araçta rölanti dalgalanması ve duman atma oldu. Tekrar programlanıp yüklendiğinde bi sorun çıkmadı. Dyno'ya çıktıktan sonraki verileri de yazacağım buraya yaptırmak isteyen arkadaşlar için bilgilendirici olsun.

Olur bazen öyle aksaklıklar. Güle güle kullanın..

Evvelinde ölçtürmüşmüydünüz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gazsobasi

Selamlar, 2012 model megane 3 1.5DCI Expression 90 HP 200 Nm Tork araca sahibim. Chip tuning sonrası yaklaşık değerleri ve fiyatıyla ilgili bilgi verebilir misiniz? Bir de ödemeler nakit olmak durumunda mı yoksa taksit imkanı da varmıdır?

Teşekkür ederim.

Otomobiliniz 115hp 265nm civarında olacaktır. 650tl tutar. Kredi kartı hususunda telefonla bilgi alınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wawacell_159

2009 VolvoS40 1.6d Dynamic aracım var. Önerilerle bu sistemden yaptirmak istiyorum. Performans artişi veya yan erki gozlenirse geri iade var midir? Aracim icin olani ne kadardir ya da var midir?

Tabiki geri iade vardır. Aracınızı 109hp 240nm den 138hp 320nm ye yükseltiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceo-tr

Merhaba arkadaşlar. bende 2011 model 1.4 hdi Peugeot 207 var. racechip taktırmak istiyorum. 3 sorum var.

1- gerçekten söylendiği kadar fark ediyormu? düşük devirler önemli. birde klimada çok yığılıyor. bu uygulamanın bir faydası olurmu?

2- bursada nerede yaptırabilirim. işin ehli olan kimi tavsiye edersiniz. bir kaç yer var nette ama aksesuarcılar. güvenemedim.

3- fiyatlar ne seviyededir? 450 tl den başlıyor internette. ama hangisi? kazık yemiyelim

zaman ayırıp cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

Bu otomobil için Megachips öneririm.

Bursa Yetkili Yükleme Merkezim,

Çalışkanel Fiat Servis Sn.Metin Uslu

Hamitler mh. sanayi cd.no 398 (Sanayi cad.)
    Bursa, Osmangazi

02242427676

Şu sıra kampanyadalar uygun fiyata yaptırabilirsiniz.

https://www.facebook.com/MegachipsBursa?fref=ts

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gazsobasi

Selamlar, 2012 model megane 3 1.5DCI Expression 90 HP 200 Nm Tork araca sahibim. Chip tuning sonrası yaklaşık değerleri ve fiyatıyla ilgili bilgi verebilir misiniz? Bir de ödemeler nakit olmak durumunda mı yoksa taksit imkanı da varmıdır?

Teşekkür ederim.

Otomobiliniz 115hp 265nm civarında olacaktır. 650tl tutar. Kredi kartı hususunda telefonla bilgi alınız.

Siz de bursa gibi bir indirim düşünüyormusunuz? Hatta hali hazırda yapıyor olsanız süper olurdu :) Bu arada randevu almamız gerekir mi gelmeden?
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.