Şimdi Ara

MODİFİYE CHIP TUNING VE POWER BOX HAKAN USTA (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.922
Cevap
44
Favori
369.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Orijinalden alıntı: FatihMehmet*

Hiç sanmıyorum bir seyler olacağını ama,
    Alfa romeo 147 1.6 TS 120 hp icin yorumda bulunabilir misiniz?

Ah atmosferik vah atmosferik.

bu aracı programlayabiliriz.

size teklifim gelin yapalım deneyelim. siz görün neler olup bittiğini, siz karar verin değip değmeyeceğini.

içtenliğiniz icin teşekkür ederim. Kayseri'de varmış, uğrayabilirim.

Kağıt üzerindeki veriler nedir ve fiyatı nedir?

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

size teklifim gelin yapalım deneyelim. siz görün neler olup bittiğini, siz karar verin değip değmeyeceğini.

Teşekkürler.

132hp olur. Ama önemli olan alt devirlerde elde edeceğimiz tork.

fiyatı Deniz Usta ile konuşmalısınız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

132hp olur. Ama önemli olan alt devirlerde elde edeceğimiz tork.

fiyatı Deniz Usta ile konuşmalısınız.

Ozel mesajı kapatmışsınız. Benim en büyük sıkıntım zaten alt devirlerdeki isteksizlik ve tork idi. Umarım guzel sonuclar çıkar.

• Tuning yaptıralı sanırım bir ayı geçi. Şu ana kadar yaşadığım hiçbir sorun yok.

1.6 eHDI AutoR6 112hp ile ilgili enteresan bir durum daha aktarmam gerekirse stok haldeyken 2den 1 e düştüğünde veya bazen 1den2ye çıktığında sarsılan araç, chiptuningden sonra bu problemi yaşamıyor.

Aracın stok halinin böyle bir problemi olması da oldukça garip bir durum ya neyse..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ergunaksoy

143hp 2.0TDI audi a4 2013 model, ne olur ustam? Fiyati ne olur ? Turbosunda vs. problem cikar mi?

177hp olur. 650tl tutar. Normal şartlarda herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.

Saol hocamda, anormal durumlar nedir ? Ne zaman nasil problem olabiliyor bunlarda? Ve tork degeri ne olur acaba?
    Ayrica deneme icin yapiyor musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zengin Dük -- 13 Temmuz 2013; 11:02:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExecNight

Tuning yaptıralı sanırım bir ayı geçi. Şu ana kadar yaşadığım hiçbir sorun yok.

1.6 eHDI AutoR6 112hp ile ilgili enteresan bir durum daha aktarmam gerekirse stok haldeyken 2den 1 e düştüğünde veya bazen 1den2ye çıktığında sarsılan araç, chiptuningden sonra bu problemi yaşamıyor.

Aracın stok halinin böyle bir problemi olması da oldukça garip bir durum ya neyse..

aracın torkun biraz daha erken üretilmesine ihtiyacı vardı, karşıladık..

Güle güle kullanın..
  • quote:

Saol hocamda, anormal durumlar nedir ? Ne zaman nasil problem olabiliyor bunlarda? Ve tork degeri ne olur acaba?
    Ayrica deneme icin yapiyor musunuz ?

Bakımlarını takip etmemek, uygunsuz yakıt kullanmak v.s. gibi durumlar normal değildir.

Yapar deneriz sorun değil.

Tork 400nm civarında olacaktır.
  • Tamam hocam tesekkurler. Asil yakit tasarufu icin yaptiracagim zaten. Sence ona etkisi olur mu?

• quote:

Tamam hocam tesekkurler. Asil yakit tasarufu icin yaptiracagim zaten. Sence ona etkisi olur mu?

en az 0.7lt ekonomi yaparsınız..
  • Tesekkurler hocam, denemeye gelecegiz memnun olursak zaten bir kac arabayada yaptiracagiz :)

Yeriniz neresiydi? Birde bu yazilim mi power box midir?
    Iyi gunler

• quote:

Tesekkurler hocam, denemeye gelecegiz memnun olursak zaten bir kac arabayada yaptiracagiz :)

Yeriniz neresiydi? Birde bu yazilim mi power box midir?
    Iyi gunler

İmzamda yerimin tarifi var.

Açık adres,

Tatlısu mh. Akif İnan sk. No10 Umraniye

Bahsettiğim yazılımsal uygulama.. Powerbox değil.
  • 2006 model 140bg sorento en fazla kaça çıkar ? Fiyatı nedir ?

• 2011 astra classic 3 hb 1.3 cdti manuel araçta o kalkıştaki yığılmaları düzeltebilir miyiz? Ve işlemden sonra araçta tork ve beygir durumu ne oluyor ve son olarak da fiyat nekadar?
    teşekkürler...
  • Hocam imzamdaki 407 için konuşmuştuk geçtiğimiz günlerde. Bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta mutlaka yaptırıyorum uygulamayı. Şu an merak ettiğim bu uygulama yazılım mı chip mi? Seneye aracı satma düşüncem var o yüzden chip olsun ki satarken çıkarıp 307'ye geçireyim istiyorum. Şimdi ben bu Ankaradaki şubenize gittiğimde tam olarak araca ne uygulanacak?
  • Merhaba 2001 Mitsubishi Carisma 1.6 atmosferik tip motorlu ve LPG li aracım var. ben performansından hiç memmun değilim özellikle ilk 3 vitesteki periyoduna. araç gitmiyor resmen. buna ne yapılabilir ve bize maliyet olarak ne çıkar. teşekkürler...
  • merhaba,

2013 hyundai i20 1.4 crdi için powerbox istiyorum ne kadar acaba? Onceligim powerbox. Chip icin de onerilerinizi beklerim

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufo -- 17 Temmuz 2013; 12:45:19 >
  • 2004 model 1.3 multijet palio ya yapılabilirmi ?
  • Merhabalar. öncelikle tebrik ediyorum ustam elinizden neler çıkıyor hayret edilir. Benim aracım BMW 320d 184hp e90 kasa 6otomatik.. neler yapılabilir buna.. Yakıt değişmemek (azalmasada olur) şartıyla en fazla ne alabiliriz ? Birde tunning i dyno üzerinde mi yapıyosunuz acaba ? .. Şimdiden teşekkür ederim :)
  • Merhabalar;

renault clio hb 1,2 nıght&day benzinli 50-75 hp aracım bazı durumlarda çok ağır kalabiliyor, aracımda ne gibi değişiklikler sonucunda biraz daha seri ve ağır kalmasını önleyebiliriz acaba ?

teşekkürler.
  • Merhabalar benim 2005 model mk2 kasa Alfa Romeo 147 1.6 TS motor aracım var aracımda LPG yok ve yazılım yaptırmak istiyorum fakat İzmirde ikamet ediyorum. Bu konuda motorumda kaç beygir artış sağlarım ve bana İzmirden yardımcı olabilir misiniz ? Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.