< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
CALL OF DUTY: MODERN WARFARE III | PS4 - PS5 ANA KONU (15. sayfa)

-
-
Hocam açıkçası dikkatimden kaçmış olabilir göz gezdirirken görmüştüm ama sizin gibi eski bir üye olduğunu ve bu amaçla yazdığınızı bilmiyorum. Bir kaç ilan yukarıda benimki de vardı üstüme alındım daha kaça satabiliriz diye düşünüp anlık sinirlenip geçmiştim. Sonra mesajınızı da silmişler herhalde buraya yazarken tekrar bakamadım ve o yarım yamalak haliyle kimin yazdığını dahi bilmeden yorum girdim gibi oldu. Mesajımdan dolayı sizden özür dilerim, yanlış anlaşılma olmuş kendi adıma ve son zamanlarda türeyen saçma sapan bie üye yazdı sanmıştım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunu almaya korkuyorum valla. MW 2 yi temmuz indirimlerinde aldım. Ağustos başı gibi multiye başlamış bulundum. Bütün oyun düzenim bozuldu. Diğer oyunlar hep yarım kaldı. İşten arta kalan zamanalarda oynamayla 100 saat olmuş. Bunu alırsam 1 seneyi full kapatır heralde. Sırf MW için dualsense EDGE aldım :) Hanım evden atıcak artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende cod yüzünden biriken single oyunları oynayamaz oldum. Mw2 nin haritaları leş olmasına rağmen baya oynattı. Mw3 de eski güzel haritalar geliyor daha fazla oynaracaktır. Edge cod oynayan için nimet bence. Elin alıştı mı cod gibi fps lerde dualsense i eline almak istemiyorsun.
Hocam siz yine MW2 yüzünden single oynayamıyorsunuz, ben asla katta kolla fps oynayamam diyordum sırf bunun için PC topladım. BF2042 çok tatmin etmediği için çok da oynayamaz oldum. Geçen ps plus ile ücretsiz verilen Cold War'ı indirip deneyeyim dedim. Nuketown'ın müptelası oldum, ufacık haritaya yarım saat diye başlayıp 2 saati deviriyorum. Sırada ise zibilyon tane single oyun var satın alıp oynamadığım. Multiplayer oyunlar gerçekten farkettirmiyor ama çok zaman çalıyor. @AKA_33 @seko5454
Olgunluğunuz için teşekkür ederim hocam insanız en nihayetinde. :) @mhasal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 20 Ağustos 2023; 16:35:48 > -
Nuke Town Cod un en iyi haritalarındandır hocam. Nuke da Mw2 nin haritalarındaki gibi fazla pusan olmaz, aksiyonu boldur. Bende mw2 de Nuke a en yakın harita olan Shipment a giriyorum genelde. Kontrolcüyle fps oynamak başta kabus gibi oluyor ama 3-4 aya yavaş yavaş parmaklar alışıyor.
Nuke, Karachi, Favela, Afgan, Terminal, Village, Seatown, bakaara map lerini sabırsızlıkla bekliyorum MW3 te..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 20 Ağustos 2023; 21:16:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle katılıyorum hocam. Arada dualsense ile giriyorum oyuncak gibi geliyor. Birde kontrol freak aldım onunda etkisi çok büyük. PS 4 serisini es geçmiştim zamanında. Mart ayında PS 5 aldım haliyle oynanacak bir dünya oyun var ama başlayamıyorum bir türlü. Cihazı her açtığımda istemsizce MW ye giryorum :)
Hocam bende ilk başladığımda dualsense ile bu iş olmaz diyordum. 1 saat dualsense ile oynayıp, klavye mouse ile devam ediyordum. En son bu böyle olmaz diyip bir daha takmadım mouse. Geçen 15-20 günde kendimi baya geliştirdiğimi düşünüyorum. Artık oyun birincilikleri hayal olmuyor. Muhtemlen 1-2 aya tam alışmış olurum :)
MW 2 de geliştirdiğimiz silahlar MW 3 e aktarılacak mı? Birde öldükten sonra kendimi kill camde izlerken bazı silahların hiç sekmediğini görüyorum. Bunların özel silah olmasının etkisi var mı acaba.
recoil düşüren parçalar takmanın faydası olur. ayrıca aynı silahı ve parçalarını çok uzun süre kullanınca recoilini kontrol etmeyi öğreniyosun, el alışkanlığı gelişiyor.
-
Arkadaşlar ben MW3 ü pre order yaptığımda kartımdan 1999 TL olarak kesilmişti. Az önce bir limit kontörlü yapayım dedim 2073 TL kesmişler oyuna. Bankayı aradım bunu Sony ile görüşün diyorlar. Neden oldu bu?
Hangi bankayı kullandınız ? Bazı bankalar 1999 tl görünse de kuru farklı alıp veya komisyon yansıtıp fazla ücret çekiyor yapi kredi de başıma gelmişti ondan sonra da kullanmadım
HSBC hocam. Tekrar aradım bankayı, bizimle ilgili bir şey yok diyor, ücretin kesildiği anda muhasebeliştirme esnasında ki kur sebebiyle diyor.
hocam bende sırf cod için edge aldım, aynen dediğin gibi diğer oyunlar hep kalıyor maalesef, cod sevgisi bir başka :D
-
Multiplayer oyun videosu ne zaman tanitilacak?
Eli kulağındadır yakın zaman içinde gösterirler.
-
Oyun fiyatı artarmı. Ön sipariş versen mi. Karasız kaldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Artabilir
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X