Şimdi Ara

Modern Warfare 3 - Redemption (Türkçe Alt Yazılı) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
0
Favori
25.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben konunun tamamını okuyamadım ama bir sorum olacak. MW3 ve BF3 ne zaman çıkacak. Tarih olarak yazabilirmisiniz?
  • Çeviri ile ilgili eleştiride bulunan arkadaşlara ( _RevO_ ve pudinkk) teşekkür ederim, anlam kaymaları oyunun senaryosuna hakim olmamamdan kaynaklı sanırım. BSC olarak amacımız tabiki her zaman daha özenli işler yapmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zer@tuL

Herkez görücek abi BF3 CODu resmen bitiricek satış rakamları, populerite bakımından her yönde ezicek abi çünkü yenilikçi bişeyler yaptı adamlar ugraştılar yeni motor yaptılar ekmeginide feci şekilde yicekler ama bu beni bi yandan sevindiriyo artık cod seriside yeni bi motora geçme noktasına gelicek bu durumda ve önümüzdeki senelerde felaket bi oyunla dönüş yapabilir buda bizim gibi oyuncular için iyi tabi

büyük konusmak gibi olmasın ama oyunun ps3 versiyonu ortada
    pc icinde o dediginiz kadar cok satacagını düsünmüyorum, cünkü iyi bir pc gerek bu oyuna
    adam oyunu rahat oynayamayacaksa almaz sanırım, oyuna lafım yok gercekten güzel bi oyun olucak
    keske ps3 icinde daha özenli olsalardı

Cod a gelince senaryosu yeter benim icin, oyuna dalınca gözüm grafigi görmüyor cünkü cok hızlı akıyor
    (Assassins creed olsa grafige bakarım cünkü cevreyi dolasıyosun zevkli oluyo)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EsmeR -- 11 Ekim 2011; 5:27:35 >

• Oyun guzel aga =D ama umarim b.opstaki gibi helikopter flan surmeyiz tam bir fiyaskoydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

quote:

Herkez görücek abi BF3 CODu resmen bitiricek satış rakamları, populerite bakımından her yönde ezicek abi çünkü yenilikçi bişeyler yaptı adamlar ugraştılar yeni motor yaptılar ekmeginide feci şekilde yicekler ama bu beni bi yandan sevindiriyo artık cod seriside yeni bi motora geçme noktasına gelicek bu durumda ve önümüzdeki senelerde felaket bi oyunla dönüş yapabilir buda bizim gibi oyuncular için iyi tabi

Bu mesajını alıntı yapıyorum, seninle 2-3 ay sonra görüşücez.

görüşelim arkadaşım betaya kaç kişini katıldıgını bilmiyosun sen galiba git biraz araştır derim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

quote:

Bu mesajını alıntı yapıyorum, seninle 2-3 ay sonra görüşücez.

görüşelim arkadaşım betaya kaç kişini katıldıgını bilmiyosun sen galiba git biraz araştır derim

Bence cok emin olma:) cod'a alışanlar icin baska bir oyun ayni zevki veremiyor gercek bu, ve cod'un cok fazla fani var. En son Crysis 2 denedim hic keyif almadim ne single ne online'dan, kac senelik cod 4 tokatlar o derece yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: NowOrN3wer

Oyun guzel aga =D ama umarim b.opstaki gibi helikopter flan surmeyiz tam bir fiyaskoydu

Bence de tam aksine güzeldi.
  • valla acaba batt.3de senaryo acısından mw etkisi yaratabilecekmi?
    bu arada alt yazı için elinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

quote:

Orijinalden alıntı: NowOrN3wer

Oyun guzel aga =D ama umarim b.opstaki gibi helikopter flan surmeyiz tam bir fiyaskoydu

Bence de tam aksine güzeldi.

Helikopter le her yere carptim hicbisey olmadi heliye =D
  • quote:

Orijinalden alıntı: UgS360

valla acaba batt.3de senaryo acısından mw etkisi yaratabilecekmi?
    bu arada alt yazı için elinize sağlık

Anca son çıkan Medal of Honor kadar etki yaratır BF3.
  • call of duty mw 3 harika olmuş oyun grafikleri black ops ile aynı gibbi ama macera-aksiyon cok katılımış o yönden çok iyi olmuş bu arada oyun türkçe'mi çıkaçak.?
  • bu mw serilerine bayılıyorum mw2 deki şu sahneyi kaç kere oynadım ama hala adamı gaza getiriyor arkadaş cpt price bulduğumuz sahne ve sonrası müthiş bi şeyhttp://www.youtube.com/watch?v=avD7Y2pnfJE
  • Yemişim Bf3 ü Bu oyundaki adrenalin, heyecan eğlence başka hiçbir oyunda yok... Grafikte grafik yemişim grafiği asıl olan senaryodur... süper grafikleri olupta hiçbir konu içermeyen oyunu ne yapacaksınız bu berbat bir konusu olan ama Full Hd olan bir filmi izlemek gibidir... Angry Birds de grafikmi var ama hepimiz deli gibi oynadık neden çünki eğlendiriyor... COD yine bomba gibi patlayacak ve satacak ;)
  • bf da her zaman bf3 ün izleğim senaryo trailerları da dahil senaryosu dan izlerken hiç zevk alamadım bazı sahneleri güzel di ama ne biliyim mw bi trailer koyuyo arkadaş gönlümüzü fetediyor grafik felan yalan olduğunu anlıyo insan o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut-993 -- 11 Ekim 2011; 13:18:39 >
  • Bu zamana kadar 100 TL me acıdığım tek oyun mw2 olmuştur !! Şu videonun bana gösterdiği tek şey savaş oyunu değil aksiyonu bol bi amerikan filmidir.
  • Video güzeldi altyazı için emeğinize sağlık,
    Senaryo modu bize hangi tarafı seçeceğimize olanak tanısaydı 10 numara olurdu.
  • 10 numero olmus :) zaten bu oyunada bu yakışır:):)
  • oyunlar büyük bir ekip çok büyük paralar ve emekle yapılıyor olsada oynamak ve oyundan zevk almak kişiye göre değişir lütfen konu sapmadan tartışıp görüş bildirelim isteyen herkes istediği ve zevk aldığı oyunu oynar mw2 yi beğenmemiş olmam benim fikrimdir ama beğenip zevkle oynayan arkdaşı yadırgamak haddimi aşmaktır.

Her ne kadar umutlu olmasamda mw3 ün single player versiyonunu oynuyacağım tabiiki hele bi oyun çıksın görüşlerimizi yine burada paylaşırız.

• oldu o zaman biz kalkalım diyenlere soruyorum
    OTURMUŞMUYDUNUZ Kİ ?
    anlayana.
    cod un multisi fıs yada fasa fiso diyen adam kesin girmiştir haritaları bilmediği için ve aim becerisi zayıf olduğu için sürekli ölmüştür ve coğdun mültisi fiss yeaaaaa diye ağlıyodur burda.cod un multisi çok zevkli ve dolu dolu bi oyundur.bir sürü taktik vardır ve bunlara karşıda taktikler vardır.evet kişisel beceri gerektirir takım oyunu olmadanda oynanır.tabi bu sadece tdm modu için geçerlidir.ama gelgörki 10 un üzerinde oyun modu vardır.ve bunlardan en az 3 çeşidi takım oyunu gerektirir. tabi beceremeyen kafası basmayan gelir ağlar burda.hem oyunun grafikleri bence yeterlininde üzerindedir.
    bu arada battlefield seriside muazzam bir multiplayer oyundur.kendine has bir çok güzellikleri vardır.taktik strateji gerektirir.önceki oyunlarında yüksek skorlar yapmanız için aim becerinizin iyi olması gerekmez.sadece görev yaparak üst sıralara oynayabilirsiniz. ama biz bu görevleri kavrayana kadar yada beceremezken bf serisi tırt yeaaaa diye ağlamadık hiç bi zaman herkesin oyun zevkine saygı duyduk ve anlamaya oynamaya eğlenmeye çalıştık nitekim anladık oynadık eğlendik.her iki oyundada. kimsenin zevkine çamur atmadık. açın deneyin hangisini beğenirseniz ona devam edin.ama yok siz illa birilerin renklerini ve zevklerini tartışacaksanız sizi duymuyorum yorumlarınızı görmüyorum bile hatta bana göre öyle birileri yok

• BF3 Bahane MW3 şahane ! Bu kadar derim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.