Şimdi Ara

Modern Warfare 2: Killstreaks, Silahlar, Perkler, Ekipmanlar... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
9.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürleer
  • Silahları gördükçe insanın katliam yapası geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: egoktepe

Konu çok güzel olmuş,eline sağlık.Burada tek sinirimi bozan şey,sadece 2 tane keskin nişancı tüfeği,keşke daha fazla olsaydı.

Sadece 2 tane yok daha fazla var da şu an multiplayer videolarda görülenler bunlar.. Konuyu güncellemeye devam ediyorum onu en son yazacaktım ama konu açılmışken belirteyim...

SMG, LMG ve SNIPER lar eksik veya hatalı olabilir bilgiler geldikçe güncelleyeceğim...
  • Silahlardan sonra ekipman ve perk resimlerini de ekledim. Bilgiler geldikçe güncellemelere devam edeceğim...
  • Dostum süper olmuş eline sağlık
  • Stopping Power

Bu özelliği kaç zamandır sorucaktım ne işe yarıyor. Gücü kesme de ne manada ?
  • Perklerde isimler mecaz olarak kullanılıyor genelde. o perkin özelliği kullandığın silahın vuruş gücünü (verdiği hasarı) arttırması...
  • saolasın
  • Mukemmel bir oyun geliyor...
  • Konuyu yukarı alayım biraz dedim. Tam 1 ay kaldı oyunun çıkmasına. Elinde online ile ilgili yeni bilgiler olan varsa paylaşsın ilk mesajı düzenleyeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 10 Ekim 2009; 11:57:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Konuyu yukarı alayım biraz dedim. Tam 1 ay kaldı oyunun çıkmasına. Elinde online ile ilgili yeni bilgiler olan varsa paylaşsın ilk mesajı düzenleyeyim...

keşke ana konuyu yukarı alsaydın . oyunun ana konusu var bu işler için
  • Biliyorum da bir nevi online rehber gibi bişey olduğu için ayrı açmak istemiştim bu konuyu... Ana konularda single ile ilgili çok spoiler oluyor.. Uncharted 2 konusuna giremiyorum spoilerlardan...
  • bu oyun çıkacak ve kimse başka bir oyun oynamaycak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Biliyorum da bir nevi online rehber gibi bişey olduğu için ayrı açmak istemiştim bu konuyu... Ana konularda single ile ilgili çok spoiler oluyor.. Uncharted 2 konusuna giremiyorum spoilerlardan...

dostum emeğine sağlık sizden biraz alıntılar yaptım helal et.
  • Teşekkürler faydalı bilgiler, kilitli olanlar güncellenebilir
  • Arkadaslar gelin bunu guncelleyelim, yada bastan guncellenen bir baslik acilsin. Sagda solda bazi yanlis ve eksik bilgiler dolasiyor, kafasi karisanlar olabilir.

Ornegin ;

Steady Aim tanimi "Increased Hip Fire Accuracy"
    diye yazilmistir.
    Bazi forumlarda bunun "Scope(durbun) ile daha iyi hedef alma" gibi cevirilerini okuyorum. Bu dogru degildir. Hip Fire belden-kalcadan tutularak edilen atestir. Yani L1 'e basmadan ates etmenizdir. Bunun ates capini %33 gibi dusuruyor. Daha isabetli mermi atisi sagliyor. Ayrica pompali ve cifte kullaniyorsaniz orda da cok etkili bir perk. Durbun vs ile hicbir etkisi yok... Sadece PRO Perkini aldiginizda nefesinizi daha cok tutmanizi sagliyor. (sniper)

Bir digeri ise SitRep tanimi,
    "Detect enemy Explosives and tactical insertations"
    "Düşmanın kurduğu mayınları ve havadan gelen yardım paketlerinin yerini görmek" diye ceviriler var.
    Dogrusu, dusmanin patlayicilarini gormek ve tekrar spawn oldugu noktayi secme ozelligi kullanan dusmanlarin o noktalarini gormenizi v e onceden mevzi almanizi sagliyor.

Yazdiklarimin umarim faydasi olur.

• Kalkan kullanmak da olduk ça faydalı direk atışlarda 5-6 atışı ekarte edebiliyor.El bombası ve GL hariç :) balistik kalkanı deneyin çok eğlenceli...
  • 25 kill ile nükleer bomba var 25 kill yapmakta herkesin harcı değil sanırım :)
  • elinize sağlık...
  • Hort sayılmasın tekrar teşekkür edeyim!

Kilitli olanları da güncellerseniz mükemmel olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 7 Mayıs 2010; 21:46:40 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.