Şimdi Ara

Modern Savaş Strateji Oyunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
7.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aradığım şartları direkt olarak yazıyorum.

1. Eski veya gelecek zamanlarda değil şimdiki çağda geçecek.
    2. Savaş stratejisi olacağı gibi ülke içindeki ekonomi,halk,refah seviyesi gibi şeylerde benim kontrolümde olacak. (bu olmasada olabilir)
    3. Herkes birbirine baştan düşman olmayacak. İstediğime istediğim an savaş açabileceğim,kimse kimseye savaş ilan etmeden mantıksız bir şekilde saldırmayacak. Generals gibi ilk dakikadan itibaren savaş modunda olmayacağız. (en önemlisi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 23 Haziran 2012; 1:15:40 >

• Supreme Ruler
    Gerçek zamanda geçiyor,gerçek dünya haritası üzerinde,
    Harita üzerinde oynanan oyun türünden...
  • Supreme Ruler Cold war Modern Mod;

Arkadaşın dediği gibi harika oyun.Diplomasi politika var.Askeri birimler çok fazla.Ekonomi desen zor.İnan iyti oyun.
  • Tur bazlı hareket li ama dediğin şartlara en iyi uyan oyun bana göre civilization 5 dir diplomasisi cok saglamdır napolyonu haraca baglıyabilir veya sehirlerine el koyabilirsin müttefik olabilrsin veya cok güzel bir oyun ve üstelik full türkçedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

Supreme Ruler

quote:

Orijinalden alıntı: aragornunkılıcı

Supreme Ruler Cold war Modern Mod;

Arkadaşın dediği gibi harika oyun.Diplomasi politika var.Askeri birimler çok fazla.Ekonomi desen zor.İnan iyti oyun.

Oyun istediğim tarzda ancak çok ekran görüntülerine baktım çok vasat görünüyor. Yinede denemeye değer. Önerileriniz için sağolun deneyeceğim

quote:

Orijinalden alıntı: okinkurt

Tur bazlı hareket li ama dediğin şartlara en iyi uyan oyun bana göre civilization 5 dir diplomasisi cok saglamdır napolyonu haraca baglıyabilir veya sehirlerine el koyabilirsin müttefik olabilrsin veya cok güzel bir oyun ve üstelik full türkçedir

Civilization 5'in %100 türkçe yaması daha çıkmadı diye biliyorum. Oyun bende yüklü zaten ancak bir türlü çözemedim. Oyunu bilen ciddi bir arkadaşa ihtiyacım var. Askerleri ilerletmek ve şehir kurmak dışında hiçbirşey yapamıyorum. Ne ekonomi ne ticaret ne diplomasi... Hiçbirini beceremedim. Oyunda adam akıllı tutorial bile yok.

• Rulers of nations geopolitical simulator 2

Tam sana göre

donanımhaber forum
    Rules Of Nations 2 Taktikleri » Sayfa 1 - 28
    http://forum.donanimhaber.com/m_51776351/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51776351

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinsdy -- 24 Haziran 2012; 12:56:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: minderbob

Rulers of nations geopolitical simulator 2

Tam sana göre

http://forum.donanimhaber.com/m_51776351/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51776351

Bu da güzele benziyor. Supreme Ruler Cold War'dan sonra bu oyunu deneyeceğim Civ gibi hafif grafikleri iyi olsa tadından yenmez bu oyunlar. Keşke bir firma bu tür oyunları grafik ve oynanış yönünden geliştirip önümüze sunsa. Bu tür oyunlar neredeyse hiç yok çünkü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

Supreme Ruler

quote:

Orijinalden alıntı: aragornunkılıcı

Supreme Ruler Cold war Modern Mod;

Oyun istediğim tarzda ancak çok ekran görüntülerine baktım çok vasat görünüyor. Yinede denemeye değer. Önerileriniz için sağolun deneyeceğim

quote:

Orijinalden alıntı: okinkurt

Tur bazlı hareket li ama dediğin şartlara en iyi uyan oyun bana göre civilization 5 dir diplomasisi cok saglamdır napolyonu haraca baglıyabilir veya sehirlerine el koyabilirsin müttefik olabilrsin veya cok güzel bir oyun ve üstelik full türkçedir

Civilization 5'in %100 türkçe yaması daha çıkmadı diye biliyorum. Oyun bende yüklü zaten ancak bir türlü çözemedim. Oyunu bilen ciddi bir arkadaşa ihtiyacım var. Askerleri ilerletmek ve şehir kurmak dışında hiçbirşey yapamıyorum. Ne ekonomi ne ticaret ne diplomasi... Hiçbirini beceremedim. Oyunda adam akıllı tutorial bile yok.

Oyunun %100 yaması cıkalı cok oldu google a civ5 %100 tr yama yaz cıkar muhakkak ben cok oynadım full tr emin olabilrsin oyun zor gibi görünsede aslında kolay biraz alısmak gerekiyor sadece diplomasi için önce diger ülkelerle tanısman lasım elçi tarzı adamlar var onları haritanın farklı noktalarına ilerlet bi ülke sınırına gelince o ülkenin lideriyle tanısabilrsin ve diplomasi orda baslar zaten :) yalnız tr yamanın düzgün calısması için update 7 yi kurmalısın....

• sadece 1. isteğine uyuyor ama bir bak istersen kötü değil hem yeni çıktı bir dene bence Wargame: European Escalation

Modern Savaş Strateji Oyunu
  • Bende RA 2 tarzı oyun arıyorum 2 senedir hala bulamadım :(
  • beyler bi kaç tanede eski çağ oyunu yazı verin hele şuraya.yakın çağ oyunları çok sıkıcı oluyor bence.ben roma falan tarihi seviyorum.age of ve empire earth dışında yazın bi kaç tane?
  • quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

Bende RA 2 tarzı oyun arıyorum 2 senedir hala bulamadım :(

aradığın burada:http://resim.donanimhaber.com/m_47887427/tm.htm
  • bir inceleyelim...
  • Supreme Ruler Tavsiye ederim..
  • quote:

Aradığım şartları direkt olarak yazıyorum.

2. Savaş stratejisi olacağı gibi ülke içindeki ekonomi,halk,refah seviyesi gibi şeylerde benim kontrolümde olacak. (bu olmasada olabilir)
    3. Herkes birbirine baştan düşman olmayacak. İstediğime istediğim an savaş açabileceğim,kimse kimseye savaş ilan etmeden mantıksız bir şekilde saldırmayacak. Generals gibi ilk dakikadan itibaren savaş modunda olmayacağız. (en önemlisi)

R.U.S.E Tam sana göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mindflow

quote:

R.U.S.E Tam sana göre

Baktım hiçte bana göre değil Hem 2. Dünya Savaşı hemde diplomasi yok.

• quote:

Dediklerinin bir arada olduğu güzel grafikleri olan
    bi strateji oyunu olduğunu sanmıyorum
    2. dünya savaşında geçen o tarz oyunlar var
    ama şimdiki zamanda geçen bildiğim yok
    sen company of heroes i dene bi
    pişman olmassın
  • Empire Earth 2 eski,modern her çağ var.
  • COH Modern Combat. bunu dene ıstersen diplomasi yok ama gunumuzdekı mevcut savas aracları ve askerler ıle oynuyorsun.
  • Günümüzde değil 2.dünya savaşı ama COH tabii ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.