Şimdi Ara

Modern saçmalıklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konumuzda çağımızın hakim kandırmacalarını sıralama amacındayım.Öncelikle yolculuğun ademi değiştireceği yönündeki ön kabul asılsızdır sadece fomodan ötürü ızdırap çeken günümüz gençlerinin izdüşümünü açıklama misyonundaki bu söz eskilerin fantazilerini konu almış yazı biçimidir tıpkı şüphelenip gerçeğe tanık olan mistiklerin davranışları böyledir felsefecilerin sorguluyoruz yalanıyla eş değer.Aslında tecrübelerim mekan değişimlerinin beyhude olduğunu aksine zararlı nitelik taşıdığını söyler.İçsel hikmet yanlısı olarak basit hareket değişimleri yolculuklardan yararlıdır.Üretmenin kölelik getirdiği açıktır hepimiz farkında olalım.Kısacası toplumumuzda yatan kimselerin linç edilmesi düzen işlemesi adına yapılmaktadır.Böylelikle diyebiliriz ki çalışma yapmaktan kaçının tembel olun bireyciyim diyenler köleliği paketlemişlerdir kimse farketmesin diye adı da objektivizmdir güç etiğiyle bireycilik işlemez ona rağmen yapıyorum diye konuşmaktan söz ederseniz gülerim döngüyü parçalamanın yolu şimdilik bu değil yani ömrünüzün tükeneceği konuda işlere girişmek toplumcu zeminle yapılmaktadır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 18 Eylül 2017; 12:40:52 >







  • modernizm bi faraziyeden ibarettir. bana göre modernist akım engelleyemediği bi kısım şeyler için başka bi yönelim icad eder ve bu icadların son noktası bakımından geriye bi dönüş yapsa kaybettiğini düşündüğü şeyi başkalaşmış olarak görür.

    insanların bir kısmı maalessef geçmişini unutmak ister. tarihi yeniden yazar. yazılan bu tarih aslında amaçları bakımından yine aynı şeyi söyleyen ancak bunu araçları vasıtasıyla değişken kılan ve albenisini arttırılmış gerçeklik simülasyonunda sunan bi şeydir.

    mırc ırc facebook olunca anlattığı şey yani yalnızlığı paylaşım şekle şemale büründü ancak geride bıraktığı yalnızlık duygusu bu kere varlığı ile karşınızda ancak sizi duymayan anlamayan bi yapıya büründü.

    insanın beyninin bi konuya karşı sağır olduğu durumlar mevcuttur. akledebilme yetisi adına kişinin beyninin o bölgesine seslenmek bazen mümkün olmaz. bu açıdan bana göre bu durum düzeltilmeden modernize edilmiş yeni anlayışın eskisini algılamadaki yeteneği test edilemez diye düşünüyorum.

    insanın varlığı ve bu varlığın bilineninden bilinmezliği ortaya çıkarma çabası da bana göre bu açıdan aynıdır. yokluğun varlığı veya varlığın yokluğu ikilemindeki insan bilinenden bilinmeze gitmeyi bilinmezden insana vararak bence zedeler ve modern çağın tanrilaştırmak istediği değerlerini su yüzüne çıkarır.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.