Bildirim
Modemin sinyal gücü arttırma ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaş eğer adaptörün güçlüyse alfa gibi mesela ...o zaman kanal ayarını düşük gürültü kanalı 4'e getir birde yüksek performans kanalı 9 var dene bunları ben 6dan 9a alnca epey fark yaşamıştım -
quote:
Orijinalden alıntı: enoes
arkadaş eğer adaptörün güçlüyse alfa gibi mesela ...o zaman kanal ayarını düşük gürültü kanalı 4'e getir birde yüksek performans kanalı 9 var dene bunları ben 6dan 9a alnca epey fark yaşamıştım
Öneriniz için teşekkürler bunun dışında ek bir cihaz almak daha faydalı olacaksa cihaz tavsiyeleri de yapabilirseniz sevinirim. -
windsurfer veya techanvil tarzı şeyleri bi araştırın -
eğer anteni değiştiriliyorsa daha güçlü bir anten alabilirsin -
Bende de var sıkıntı anten değiştirilemiyor modemi değiştircez galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fat304h
quote:
Orijinalden alıntı: enoes
arkadaş eğer adaptörün güçlüyse alfa gibi mesela ...o zaman kanal ayarını düşük gürültü kanalı 4'e getir birde yüksek performans kanalı 9 var dene bunları ben 6dan 9a alnca epey fark yaşamıştım
Modem panelinde boylebbirseye rastlamadim hocam ayni modem bnimkide
modem markası ne vede bağlanan çok mu değilse B modunu dene epey fark olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X