Şimdi Ara

Modemin şifresini değiştim,kablosuz bağlanamıyor..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün modemin kablosuz şifresini değiştirdim.masaüstü pc şifreyi kabul etti
    sorun yok fakat laptop ile kablosuz bağlanamıyorum.
    şifreyi giriyorum,ağ adresi alıyor diyor da diyor.bir türlü ağ adresini alıp
    nete girmiyor.
    kabloyu denedim orada sorun yok.kablo ile giriliyor
    ne yaptıysam olmadı-olmuyor...
    laptop ile kablosuz nasıl bağlanıcam
    İMDATT..!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acars55 -- 26 Ağustos 2010; 11:44:04 >

• şifreleme türünü wep yap öle dene bazı laptopların kablosuzları wpaları desteklemiyor wep yapıp bir daha dene
  • Birde modeminize şifre koyduğunuz bilgisayarda şifrenizi bir ''Word Pad'' dizinine yeniden yazın, ve sorgulayın. Eğer ki şifrenizi kullandığınız tuşlar farklı bir komut altında ise ve sizin şifreyi girdiğiniz bilgisayarda şifre yazımında yazdığınız harfleri veya rakamları ( ******* ) gördüğünüz için fark etmemiş olabilirsiniz. Bu durumu aynı şekilde Notebook'unuz adınada yapın. Örn ; Şifrenizi 123456+ koymuşsunuzdur, ve (+) kombinasyonu ,Notebook'unuzda (+) yerine ($) işareti olarakta çıkabileceğinden yine aynı durumu yaşamanız olağandır. O nedenle dil seçeneği olsun tüm ayarlarınızı yeniden gözden geçiriniz...
  • ne yaptıysam olmuyor.
    kafayı yiyecem yaa
    hay değiştirmez olaydım şu zıkkım şifreyi
  • Modemin arkasından ''RESET'' butonuna basın ve tüm ayarlarını sıfırlayın, bilgisayar üzerinde yeniden bir şifre koyun, deneme amaçlı olsun ki şifreniz, durumu bir görelim. ( Deneme amaçlı olarak şifrenizi, rakam, harf, simge kombinasyonundan oluşturmayın. ABCDE vb. basit bir şifre koyun ve yeniden deneyin.
  • şifreyi hep kaldırdım
    o zaman bağlandı...
    aam şifresiz kullandırmıyor modem
    airties rt211
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Modemin arkasından ''RESET'' butonuna basın ve tüm ayarlarını sıfırlayın, bilgisayar üzerinde yeniden bir şifre koyun, deneme amaçlı olsun ki şifreniz, durumu bir görelim. ( Deneme amaçlı olarak şifrenizi, rakam, harf, simge kombinasyonundan oluşturmayın. ABCDE vb. basit bir şifre koyun ve yeniden deneyin.

dediklerini yaptım,yeni şifre verdim ama olmuyor..
    yine bağlanmıyorr
    daha ne yapıcaz anlamadım ki????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Modeminiz Airties_RT-211 ise bazı uymsuzluklardan dolayı bu modemde WEP'i seçiyoruz ve şifre 1 kısmına eğer wep modunda 64bit seçili ise 10 haneli 128bit seçili ise 26 haneli olan işifremizi giriyoruz diğer yerlere dokunmadan ayarları kaydet diyoruz. Bu şifre hexadecimal kodları içerebilir yani (0123456789abcdef) karakterleri ile bir şifre oluşturuyoruz. Örnek 1907fb1907 gibi,
    Ayarları kaydet diyoruz, bundan sonra kablosuz ağda WEP güvenlik sistemini kullanıyor olacağız. Tekrar bağlanmak için ise önce; daha önceki bağlantıların kayıtlarını silin, yeniden bağlanmaya çalışın. Kablosuz Ağ Ayarlarımı Yapılandırmak için Windows'u kullan işaretli olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: nihat35nihat

Modeminiz Airties_RT-211 ise bazı uymsuzluklardan dolayı bu modemde WEP'i seçiyoruz ve şifre 1 kısmına eğer wep modunda 64bit seçili ise 10 haneli 128bit seçili ise 26 haneli olan işifremizi giriyoruz diğer yerlere dokunmadan ayarları kaydet diyoruz. Bu şifre hexadecimal kodları içerebilir yani (0123456789abcdef) karakterleri ile bir şifre oluşturuyoruz. Örnek 1907fb1907 gibi,

modem 211 değil 205 olacak..
    ve hala giremiyorum nete
  • bu işi bugün halletmem lazım..
    yokmu fikri olan?
    aynı sorundan muzdarip olanlar neredesiniz?
    ne yapmalı,format mı atmalı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.