Şimdi Ara

Modemime dadananları atamıyorum ??? Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç gündür internetim acaip yavaştı ne oldugunu anlayamadım tabi bugun who's on my wifi kurdum ve benden baska (resimdeki solda menüde ilk 3 benim cihazım , son 2 yabancı cihazlar) insanların baglandıgını gördüm özellikle resimdeki ADB broadband italia olan arkadaş nasıl kırdıysa şifremi modemimden ayrılmıyor.Şifremi değiştiriyorum yine bağlanıyor hemde anında... En son çareyi modeme baglanıp istemciler (baglı sayısı) sayısını 1 yaparak kurtuldum... hatta onuda yaptım reset attım herif benden önce baglandı ben baglanamadım modemime Onu attım lan kablosu takıp hemen hızla wifi mi bagladım su an ben düşmediğim sürece tek kullanıcı yaptıgımdan baglanamıyor... Güvenlik ayarlarım gördüğüm kadarı ile şöyle

Modem: Pirelli
    WSC durumu: Devre dışı
    Network denetimi : WPA2-PSK
    WPA şifreleme: AES
    WEP şifreleme: Devre dışı

EDİT: TAM YAZIYI BİTİRİYORDUM TEKRAR BAĞLANDI ELEMAN... WHO'S ON MY WİFİ UYARDI "UNKNOWN COMPUTER CONNECTED" diye .. lütfen yardım edin... Wifi yi iptal ettim lan kablosunu taktım... baska türlü uzaklastıramıyorum herifi..

Landan bağlanmama ragmen "" ADB broadband italia "" yine bağlandı... şu an landan baglanıyorum 3 baglantı gözüküyor ikisi benim pc nin adı var diğer ise "ADB broadband italia" , acaba benim pc den bişey mi buda lan falan ama pc me baktım bende "ADB broadband italia" diye bir aygıt yok.... acaba modemimmi bu modemide mi baglandı diye görüyor iyide saçma olur modem kendien baglanırmı hiç... timsahamı geliyoruz acaba kendi kendimize kafayı yicem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 20 Şubat 2013; 3:39:51 >

• Yaptığın onca şeyden sonra bir başkasının senin modemine senden önce hemde wpa2 şifreleme sistemiyle bağlanması mümkün değildir kurduğun program öyle gösteriyor olabilir ağına bağlı kişileri tespit etmek için modemin arayüzünü kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modemde wps açıksa kapatın.pın numaranı almışsa değiştirdiğin şifreyi 5 saniyede bulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wireless Network Watcher programını kur bir de ondan bak bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

senin modemin o wifi dediğine bakma senin ağdaki cihazları gösteriyor program, cihazın aldığı ipyi ( 192.168.1.1 ) adres çubuğuna yazdığında modeme bağlanması gerek zaten o şekilde test edebilirsin. italia da modem üreticisinin menşei vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.