Şimdi Ara

modemi kapatınca pc donuyor yardım?? ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar airteis RT 205 marka kablosuz modemim var fakat masaüstü pc ye ethernetle bağlı modemin arkasındaki düğmeyi kapattığımda pc olduğu gibi kalıyor donuyor hiç bir işlem yapamıyorum modemi tekrar açında 15-20 saniye sonra pc kendine geliyor bunu nedeni ne olabilir arkadaşlar şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaNaLFaci@ -- 4 Ekim 2008; 1:24:50 >

• 1.windows xp guncelmi???
    2.guncelse ethernet kartinin surucusunu guncellemeyi dene!!!!
  • ewt güncel ve sp3 ü kurulu yeni kurdum sayılır. ama bunu kurmadan öncede pc de sık sık ama az süreli donmalar oluyordu
  • başka neden kaynaklanabilir arkadaşlar fikri olan varmı ??
  • başka fikri olan yok sanırım????
  • çok enteresan yaa modemle bılgısayarın bı alakası yoktur . hadı modemı acınca donuyor desen care uretebılırız de kapatıncaya uretmek bıraz zor cunku senden baska oyle bı problemle karsılasan yoktur heralde :) modemı degıstırmeyı dene
  • peki modemi değiştirip bi deneyeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • illet bir trojan. ethernet kablosunu çıkarsanda aynısı olur.format bile çare değil. çünkü D sürücüsündeki .exe lere de bulaşıyor. Ağındaki bir pc virüs gönderiyor. sen önce onu bulmalısın..

http://forum.donanimhaber.com/m_23134153/mpage_1/key_//tm.htm#26748047
  • yapma hocam ne virüsü daha yeni format attım hemen bakıyorum verdiğin topiğe
  • ewt hocam ne yazık ki ağ kablosunu çekincede donuyor ve tekrar takana kadar hiç bir müdahale yapamadım

ama anlamadığım benim ağımda başka pc yok nasıl oluyor bu yada benden habersiz biri benim kablosu ağımı kullanıyor kablosuz bağlantının şifresini mi değiştirsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaNaLFaci@ -- 26 Eylül 2008; 10:19:59 >
  • http://www.netoptima.in/arprotect/

bu progrma ağındaki virüs kaynağı pc yi buluyor. önce onun formatlanması lazım. yoksa ethernet kablosunu takar takmaz virüs girer.
  • Not Found
    The requested URL /arprotect/ was not found on this server.

verdiğin link bu hatayı verdi hocam
  • ağımda başka bir pc varsa bunu nasıl tespit edebilirim
  • belki bir zamanlar vardı şimdi yok. şu an virus var gibi.. dediğim topike bak. orda ayrıntılı bilgi. test sonucu dosylar sende varsa virüs girmiş demektir.

birde pc www404 cn gibi bir siteye yönlendiriyor mu seni? exploerer.
  • explorer kullanmıyorum mozilla kullanıyorum fakat bazen kullandığım oluyor ama öyle bir yere yönlenme yok. bende nod32 var tarama yaptım bişey bulmadı. ama geçen gün google girdiğimde hata vermişti pc nizde güvenlik tehditi var tarama yapın vs. gibi birşeyler.

şimdi kesin virüs mü var pc de yani donanımsal birşey değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mikail13

illet bir trojan. ethernet kablosunu çıkarsanda aynısı olur.format bile çare değil. çünkü D sürücüsündeki .exe lere de bulaşıyor. Ağındaki bir pc virüs gönderiyor. sen önce onu bulmalısın..

http://forum.donanimhaber.com/m_23134153/mpage_1/key_//tm.htm#26748047

hocam şuna açıklık getireyim ben normal kullanabiliyorum interneti ve pc yi yani verdiğin topikte ethernet kablosunu taktığında sorun oluştuğu belirtilmiş ama benim öyle değil modemi kapatırsam veya ethernet kablosunu çıkartırsam donuyor pc ama geri taktığımda kısa bir süre sonra normal haline dönüyor. sizce aynı şeyden mi kaynaklanıyor???

• http://www.majorgeeks.com/Norman_Malware_Cleaner__d5450.html

vermiş olduğunuz bu programla tarattım fakat virüs falan bulmadı.
  • pc de virüs falan yok zaten benim ağımda başka bir pc yok zaten virüs olduğuna ihtimal vermiyordum

benim anakartım

GİGABYTE P35-DS3R (rev 2.1)

bu anakartla gelen driver dvd sindeki LAN driveri yüzünden hata veriyormuş

gigabyte ın sitesinden güncel lan driverini indirip kurdum sorun düzeldi
  • Ben de ne virüsmüş diyerek baştan aşağı okudum.
  • Bu tür bir virüs var ama. Kabloyu takınca da kitleniyor. Takınca da.

yani açılışın tersini yaparsan donuyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.