Şimdi Ara

Modemi kablosuzdan kabloluya cevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugun türkcell süperonlinedan fiber internet bağlattım.hersey normal fakat laptoptan giriyorum oyuzden neden se beim modemi kablosuz olarak görüyor modemin kablosundan girimek istiyorum bende birde vınn vardı ki galıba onu yerel olarak goruyor benim modemi kablosuz ag olarak görüyor bunu nasıl düzeltebilirim bikere kendi çabalarımla denedim azkalsın internetin ağzına sıçıyodum :D neyse birde internete kablolu ile kablosuz girmemin arasında ping (veya lag diyeyim) açısından farklılık olabilir mi modem Pcnın dibinde duruyor yanı ama hava ile iletimle kablo ile iletim arasında performans değişikliği oluyomu?teşşekkürler

• Modeme kablolu olarak bağlanmak istiyorsan sana yetecek uzunlukta bir ethernet kablosu al ve modemi laptopa bağla. Bunun için bir ayar yapmana gerek yok. Sadece kabloyu bağlayacaksın. Zaten laptop otomatik olarak ordan nete bağlanır. Tabi birde kablosuzu tamamen modemden devre dışı bırakmak istiyorsan onun için ayara yapman gerekir. Ama böyle birşeye özellikle bir sebebin yoksa gerek yok.
    Ping farkı olabilir. Bunun için inteneten hız testi yap, sana ping değerinide söyler. 5-15 arası ping hiçbir sorun yaratmıyor bende. Ama senin için uygun olan değerler senin nette ne yaptığına göre değişir.
  • soyleki eternet kablusu zaten var fakat takınca algılamıyo pc neden acaba daha once vınn takmıştım onu yerel ag olarak göruyor bunu kablosuz olarak bağdaştırıcı ayarları ile ilgili bir sorun olsa gerek@TBUYH
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablosuz ağı kabloluya çevirme
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.