aynı modeme giren evden en az 7 cihaz var ben sadece kendime 3 mbit ayırıp kalanı onlara ayırmak istiyorum mümkünmüdür?
Merhaba,
Bu şekilde bir işlem Mümkün Değil arkadaşım..
Ancak modem içerisinden MAC adresi filtrelemesini kullanarak sizden habersiz, başka bir cihazsın internete erişimini kesebilirsiniz.
MAC adresi filtrelemek istersen Buraya! göz at bakalım.
quote:
Orijinalden alıntı: ProbLem!
Merhaba,
Bu şekilde bir işlem Mümkün Değil arkadaşım..
Ancak modem içerisinden MAC adresi filtrelemesini kullanarak sizden habersiz, başka bir cihazsın internete erişimini kesebilirsiniz.
MAC adresi filtrelemek istersen Buraya! göz at bakalım.
hocam hiçbirşekildemi yok ellerim titriyor sinirden en son gidicem olay çıkıcak apartmanda
Malesef arkadaşım yok..
Ancak MAC filtreleme yapabilirsin. Fakat filtreleme sonucunda, MAC adresi kime aitse internete erişim sağlayamaz. Buda senin işine yaramıyacak sanırım.
Fakat sende intikam alabilirsin onlardan.. Modem'e reset at, herkes internet bağlantısından düştüğü zaman sende torrent sitelerine aban. (Acımasızca oldu bu sanırım )
Sonrasın da onlar zorluk çeker net bağlantısında.
quote:
Orijinalden alıntı: Kemâl
aynı modeme giren evden en az 7 cihaz var ben sadece kendime 3 mbit ayırıp kalanı onlara ayırmak istiyorum mümkünmüdür?
uyanık turk ..
quote:
Orijinalden alıntı: ProbLem!
Malesef arkadaşım yok..
Ancak MAC filtreleme yapabilirsin. Fakat filtreleme sonucunda, MAC adresi kime aitse internete erişim sağlayamaz. Buda senin işine yaramıyacak sanırım.
Fakat sende intikam alabilirsin onlardan.. Modem'e reset at, herkes internet bağlantısından düştüğü zaman sende torrent sitelerine aban. (Acımasızca oldu bu sanırım )
Sonrasın da onlar zorluk çeker net bağlantısında.
Tam tersi durum var demekki. ;-) senin yaoman gerekeni onlar sana yapior ;-);-) bir sorum olcak sizin onlardan ne fazlaniz varda 3 mbit size ?:-P