arkadaşlar masaüstü pc var evde modem buna baglı , bir de laptop aldık lenova z510 , ama laptobu acınca wifiya sinirli baglanıyor sarı isaret cikiyor haliyle internete baglanmıyor modeme res atmadıkca da wifi düzelmiyor lütfen yardım edin yarın 12 günlügüne evden gidiyorum , şimdiden teşekkürler yardımınız için.
zamanında ben de wifi ile bağlanmada sınırlı erişim sorunu yaşamıştım. Galiba bu sorunun birkaç nedeni olabilir... O zamanda biraz araştırmıştım hatırladıklarımı yazayım isterseniz denersiniz sorun belki düzelir :D
İlk olarak modem yazılımını güncelleştirmeyi deneyin. Ben sorunu modemin yazılımlarını güncellediğimde sorun hallolmuştu.
2. olarak kablolu bağlandığınızda sorun çıkmadığına göre wifi driverlarınız da sorun olabilir başka bir makinden kablosuz bağlanabilirseniz sorunun modemde mi yoksa wifi da mı olduğnu anlarsınız. Sorun sizin wifi nizde ise bilgisayarınızın wifi yazılımını güncellemeyi deneyin.
son olarak düzelmezse bilgisayarınıza kendiniz el ile ip vermeyi deneyin. Diğer bilgisayarlardan biriyle aynı ip yı aldığından dolayı kaynaklanıyor olabilir.