Şimdi Ara

Modemden anlayanlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizde, TTnet'in 2009 yılında verdiği modem olan Pikatel Airmax-101 modem var.Son 1 yıldır evde internet kullanmadığımdan performansını vb. her şeyini unuttum. Ve çok yakın bir zamanda TTnet'in 20 MBPS'lik internetinden almayı düşünüyoruz.Acaba bu hızdaki bir internetin ihtiyaçlarını doğru düzgün bir şekilde karşılayabilir mi? Yani tam verim alabilir miyim? Eksi yönleri neler? Bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeş modemin çok rahat bir şekilde kaldırabileceğini düşünüyorum, zira 50mbs den aşağı kaldırmayan modem kalmadı artık. Ama esas 20 mbs ın 20 sini de etkili bir şekilde kullanmak istiyorsan operatör şubeye yakın yerlerde olman gerek, atıyorum en yakın şube 10 km uzaktaysa o hız işini unut sen. Ama diyorsanki bende fiber var o zaman senin sülalen rahat

Orijinalden alıntı: OdinTR

kardeş modemin çok rahat bir şekilde kaldırabileceğini düşünüyorum, zira 50mbs den aşağı kaldırmayan modem kalmadı artık. Ama esas 20 mbs ın 20 sini de etkili bir şekilde kullanmak istiyorsan operatör şubeye yakın yerlerde olman gerek, atıyorum en yakın şube 10 km uzaktaysa o hız işini unut sen. Ama diyorsanki bende fiber var o zaman senin sülalen rahat

Sanirim arada 200-300 metre var.Bilemedim en fazla 500 metre.Cevabın icin cok tesekkur ederim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.