Şimdi Ara

Elektronik işinden anlayan bakabilir mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Elimde ısı ve nem ölçer aleti var. Ama yeni farkettim ki mevcut hava ısısını göstermiyor.

İçini açtım, acaba hangi parça termometre görevi görüyor, bakıp yorumlayabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heamvivna -- 28 Nisan 2020; 20:38:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• içinde dijital çıkış veren ısı sensörü olması lazım 3 bacaklı transistöre benzeyen ..
  • Hh yazıyor pili söküp cihazı soğutup daha az nemli ortamda bi süre sonra tekrardan pili takıp çalıştırmayı deneyin düzelmesi lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • güney-666 G kullanıcısına yanıt
    Bir şu mavi olanı benzettim sensöre, internetten arattım iki bacaklı hiç yok. Hepsi 3 veya 4 bacaklı. Ama bunda ki iki bacaklı. Söktüm, lehimlerini tazeledim ama değişen birşey olmadı.
  • Cadmium C kullanıcısına yanıt
    Düzelmedi malesef. Sadece HH değil. HH nin yanında ki nem oranını gösteren 85 ramakıda sürekli 85 te takılı kalıyor. Eskiden oda değişirdi.
  • HH demek high humidity yani yüksek nem demek. %85 e kadar nem görmüş ve kalmış orada arkasında bi yerde set adjust tuşu varsa onlarla hafızayı resetleyin yada cihazda iğneyle resetlemeyi deneyin kuru bir ortamda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cadmium C kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim. Söktüm her tarafını sildim ama düzelmedi. Derece kısmından derece yerini sıfırladım ama yine aynı şekilde HH ve 85 yazısı geldi. Acaba soket falan mı bozuk.. Bilemedim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.