Bildirim
Elektronik işinden anlayan bakabilir mi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
içinde dijital çıkış veren ısı sensörü olması lazım 3 bacaklı transistöre benzeyen .. -
Hh yazıyor pili söküp cihazı soğutup daha az nemli ortamda bi süre sonra tekrardan pili takıp çalıştırmayı deneyin düzelmesi lazım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bir şu mavi olanı benzettim sensöre, internetten arattım iki bacaklı hiç yok. Hepsi 3 veya 4 bacaklı. Ama bunda ki iki bacaklı. Söktüm, lehimlerini tazeledim ama değişen birşey olmadı. -
Düzelmedi malesef. Sadece HH değil. HH nin yanında ki nem oranını gösteren 85 ramakıda sürekli 85 te takılı kalıyor. Eskiden oda değişirdi. -
HH demek high humidity yani yüksek nem demek. %85 e kadar nem görmüş ve kalmış orada arkasında bi yerde set adjust tuşu varsa onlarla hafızayı resetleyin yada cihazda iğneyle resetlemeyi deneyin kuru bir ortamda.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Söktüm her tarafını sildim ama düzelmedi. Derece kısmından derece yerini sıfırladım ama yine aynı şekilde HH ve 85 yazısı geldi. Acaba soket falan mı bozuk.. Bilemedim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X