Şimdi Ara

modemde kendi kendine port açılıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aynen başlıktaki gibi.ilginç cidden.3 kişi kullanıyoruz.herkeste sabit ip var.DHCP kullanılmıyor.şimdi ben portlarımı açıyorum.bi ara diğer kullanıcıyada öğrettim nasıl açılacağını ama o sonrada ya şimdi porttan bişi gönderirler dedi.eywalla dedim sildim.
    sora bi kaç gün sonra bi baktım.yeni portlar.alla alla dedim.sordum arkadas ya ben acmadım.ben modem sayfasına bıle gırmıyorum dedı.ılgınc dedım.
    nese sıldım tekrar.sora bı baktım tekrar acılmıs.bu portlar acılıo ve hıc kullanılmıo.bı kere kullanıldıgını gordum o portların.
    sora dedım acaba benı mı kandırıo.modemın sayfasnın sıfresını degıstırdım.sıldım portlarını bu sabah.suan gene portlar acık.zaten bu modem portlarla sorun yasıo.emule gıbı programlar yavas calısıo.
    acaba bu bır vırus bır bug olabılır mı?
    bole bısı yasayan var mı aranızda?acaba arkadası DHCP ye gerı alsam cozum olur mu?zaten download la ısı yok.
    bı fıkrı olan var mı?

• modemine uzaktan telnet yardımı ile bağlanıp port açıyor olabilirler admin şifresini değiştir WAN dan modeme ulaşmayı ayarlardan kes.
  • evet haklı olabılırsın.şifreyi o sebepten değiştirdim fakat gene açılıyor.ama wan da ulaşımı kesmek mantıklı...

yalnız wan dan ulaşımı nereden keseceğimi bulamadım ya.kanser oldum.zoom 5654.nerde ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lcdremote -- 3 Ekim 2005, 12:02:36 >
  • modemde portları kapattıktan sonra ayarları kaydediyomusun? ayarları kaydetmen gerekli bu sırada modem kendini açıp falan kapatır
    bide senden başka birisi modemden port açmış olabilir şifreyi değiştir.
  • Hangi portlar açılıyor?
  • modemde hata yapmadıgıma emınım cunku defalarca oldu bu.sıfre degıstırdım baskası acmıo emınım.he bızım ortaklarda sıfre kıracak yok baska yollardan gırecek kadar bılmıolar bu ısı.

nese arkadas hangı portlar demıs suan cok emın deılım ama ıste bı tane 11584 vardı sanırım 5 basamaklı.
    he ayrıca arada benım tcp portumda sılınıo overnet ın kullandıgı.ekserıyetle 4662 almadımkı komsu alır cakısma olur dıe.ama bı bakıorum benım port sılınmıs 2 tane yenı port acılmıs komsunun ıp sıne.
    soruorum yok ya ben ugrasmıorum dıo
    zaten download sorunum vardı baya zamandır.ısrarla kaynakları gormuo.baska yerden bakıorum 250 kaynagı var bende 10 goruo.512 lık baglantı olmasına ragmen gecelerı kımse yokken 30 dan yukarı cıkmıokı eskıden 55 den asagı ınmezdı.
    yane bı sorun var.vırus olabılır mı dıe dusunuorum.
    varyasyonlarla olasılıkları elemeye calısıorum suan.
    aslında su modem ın fırmware ını resetleyıp yenısını kurabılsem mutlu olucam ama yapamıorum suan ıcın.
    baska fıkrı olan var mı yada basına gelmıs olan???

• bu forum walla mesaj yutuyo billa tillaaa

senin modemin markasi ney, firewall'i var mi, acilan portlar nasil aciliyor ornek versene.. speedtouch da aciyor ama senin dedigin gibi acmiyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • modem zoom x5 5654
    firewall var
    portu sılıorum.bakıorum ertesı gun acılmıs.hatta benım portlardan tcp olanıda sılınmıs.dıodum acaba komsu olayı cozdude benm download u yavaslatmak ıcın tcp portunu mu sılıo.yok nerde onda o potansıyel ve sıfre deıstırdım zaten.gıremez yane...
    ya dısardan mudahale edılıo yada vırus felan...
  • senin dusundugun manada port acma isi olmasa gerek.. bu bir ozellik olmali sanirim.. zararlari tartisilir ama.
  • hayır canm .gayet nat/rule entry kısmına benım actıgım gıbı tcp udp portları acılıo.yalnız soradan portun durumuna bakıorum.hıc kullanılmamıs oluo.yane port acılıo ve ole duruo.bıde sırf bızım komsunun ıp sıne acılıo.bu yuzden dıorum kı bı vırus acıo olabılır mı?
    cunku sıfreyı bılmıo.o acıo olamaz.
    hadı onu anladım da benım tcp portlarımı nıe sılıo.yada fecı zekı bı vırus
  • acik olarak gordugun port unspecified'tir. kesin olarak acik degil yane
  • yalnız bu portlar acılıo ama benım download larımda da ınanılmaz sorun yasıorum.
    mesela port acmadan overnet ı actıgım zaman ınecek seylerın kaynaklarını cok cabuk bulkuo ve cok hızlı bı sekılde 17 18 kb ye kadar cıkıo hızım.
    port actıgım zaman acıosun programı 1 saat kaynak atıo kı zaten bulamıo.normalde hepsınınkını 10 dakıkada bulup 10 dakıka sonunda 55 60 kb gormesı lazım.eskıden oyleydı cunku.
    ama suan 30 40 arası gezınıo kı bazen donmalar kıtlenmeler oluo.
    yane bu kesınlıkle garıp.ılk defa goruorum bole bısı.pasıf bıle olsa port acılıo resmen.bu sabah gene vardı mesela.
    teknık servıse bı sorucam...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.