Şimdi Ara

Modem WiFi'e bağlananları görebiliyor muyuz? (Lütfen Yardım!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bir kaç aydır modemime ne kadar şifre koyduysam hepsini kırıp internetimi kullanıyor biri ve hep download etmekte. Artık illah ettim sadece ben değil oturduğum sokakta 2 dairede aynı durum mevcut. Bu kişiyi nasıl tespit edebiliriz. Toplaşıp herkese dadanan aynı kişi ise yargı yoluna baş vuracağız. Lürtfen yardımcı olun..

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 21:53:3 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 21:53:10 >
  • Merhaba , Modemiminizin panelinden giriş yapıp bağlanan kişileri görebilirsiniz . Ben anlamam falan diyorsanız Avast virüs programında böyle bir özellik var . Program üzerinden de giriş yapanları görebilirsiniz

İyi forumlar...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.