Şimdi Ara

Modem ve Bilgisayar hakkında soruları olanlar buraya her türlü soruya açığım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
1
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tüm sorularınızı sorabilirsiniz bekliyorum

• Elimde Netmaster cxc 150 kablolu Modem var + inca 204w var cxc 150 2 ip veriyormuş kablolu bu modemi inca ile hem kablosuz hemde 4port kablolu özelliğinden nasıl faydalanırım¿ NOT incanın accespoint özelliğini açtım dhcp kapattım ama sürekli sınırlı bağlantı dedi sadece 1 PC veya 1 Android telefon internet bağlantısı kullandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dhcpyi kaptmana gerek yok ayarları sıfırla ethernet kabloyla birbirine bağla çalışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: the-dark-blue

arkadaşlar tüm sorularınızı sorabilirsiniz bekliyorum

Dostum internet için üst komşudan şifreyi aldım fakat sinyal çok zayıf, sürekli kesilme ve hız düşmesi oluyor. 200 ile de çekiyorum 10 kb ile de. Hız çok sorun değil fakat ping önemli benim için LoL oynadığım için. Sorum şu bi router vastıtasıyla bağlantıyı güçlendirip çekmesini sağlasam ping sorunum düzelir mi? Teşekkürler şimdiden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychopaht -- 9 Temmuz 2014; 20:06:32 >
  • evet de rouer değil repeater lazım
  • Repeater al

• Bir steam dır tutturmuş gidiyor millet.Çok kısa olarak mümkün mertebe tek cümleyle nedir bu steam denen zamazingo.

Saygılarımla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Steam oyun satin alabileceğiniz ücretsiz indirebileceğiniz online oyun oynamayı sağlayan bir oyun mağazası (orn. Google Play gibi)

• Konu olarakta açtım ama şu reklam steam de dahi çıkıyor.

Modem ve Bilgisayar hakkında soruları olanlar buraya her türlü soruya açığım

a.d.b.l.o.c.k vb işe yaramıyor.

detaylar için;
    http://forum.donanimhaber.com/m_94409946/tm.htm

Yardımcı olabilirsen çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordon Freedos -- 9 Temmuz 2014; 23:21:57 >

• Sisteme adware veya malware bulasmis yani reklam yazılım
    Reklam yazilim tarayıcılarda veya boyle programlarda çıkar. Anasayfayi değiştirir ve istemedik reklamlar yapar
    Malwarebytes Antimalware ile sistemi bir tarat
    http://www.tamindir.com/malwarebytes-anti-malware/
    Burdan programi indirebilirsin. Sonuçları yazarsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the-dark-blue -- 9 Temmuz 2014; 23:29:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the-dark-blue

arkadaşlar tüm sorularınızı sorabilirsiniz bekliyorum

Airties air 5650v2 modem var. Ttnet verdi. Mtu ayarı kaç olmalı?

• 100 yap olmazsa 400 ya da 700

• Var mı bu konularla alakalı bi uzmanlığınız?
  • the-dark-blue kullanıcısına yanıt
    hocam cevap için teşekkürler fakat bir işe yaramadı. herhangi zararlı bir bileşen bulmadı program.
  • garip daha önce hiç rastlamadım solucan Truva atı vs. dönüşmüş olabilir
  • wifi şifreleme türlerinin wifi çekim gücüyle bir bağlantısı var mı?
  • Hayir yok

• bende yeni konu actım sorum hakkında . sonra sizin konuyu gördüm burayada atayım umarım yardımcı olursun

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bir haftadır internette problem yaşıyorum. Bir sekmede canlı yayın izlerken diğer sekmede google bile acmıyor bazen. Saçma olduğunu bende biliyorum ama durum bu. PC den kaynaklı diyeceğim ama aynı nete bağlı hem laptop hem masaüstü var aynı sorunu yapıyor. İnternet akışı normal devam ederken bazen bağlantı gidiyor ama yandaki acık sekmede canlı yayın devam ederken diğer sekmede google a dahi girmiyor. Online oyun oynuyorum oyunu oynarken altta bir şarkı acayım diyorum ama nete giremiyorum.Modeme res atmadan tekrar bağlanmıyor veya en az 10 dk beklemem gerekiyor gelmesi icin netin tekrar. Baya garip bi durum bende anlamadım zaten bir şey, neyse anlayan arkadaş varsa bir yardım ederse cok makbule geçer. 1 haftada sinir hastası edecek bu internet beni.
  • farklı browser dene modemin yanında elektrikli alet vs. varsa uzaklaştır şifreleme türünü değiştir ya da garantiyi ara yeni bir modem talep et olmazsa servis sağlayıcını ara bir hattı kontrol etsinler en kötü ip adreslerini elle gir
  • Öncelikle merhaba.şimdi benim internetim kablolu bende bundan sıkıldığım için bir adet airties air 4310 access point aldım. 2 modemi ethernet kablosuyla bağlıyorum telefondan wifi çekerek internete bağlanıyorum o konuda sıkıntı yok.asıl sıkıntı bu airties air 4310'nun şifresiz olması. Buna sifre koyabilirmiyim.şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.