Şimdi Ara

Modem ve Bilgisayar hakkında soruları olanlar buraya her türlü soruya açığım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
91
Cevap
1
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: the-dark-blue

arkadaşlar tüm sorularınızı sorabilirsiniz bekliyorum

Merhaba hocam
    Öncelikle böyle bir konu açarak bizlere yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Benim TP LİNK TD-W8901 4 portlu Wireless modemim var. Modem bir süredir kablolu bağlantıda sorun çıkarıyor. Wireless bağlantıda sorun yok ama masaüstü bilgisayara ethernet kablo ile yaptığım bağlantı sürekli kopuyor. Modemi resetlediğim zaman düzenliyor ama iki gün sonra yine aynı oluyor. TP LİNK çağrı merkezini aradım bana bazı ayarlar yaptırdılar. Düzeldi ama çok geçmeden yine bağlantı gitti. Bunu düzeltmenin bir yolu varmı?
    Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resetleme yapabilirsin kardeşim
    olmadı pcinin driverini güncelle
    ben de yeni laptop aldım 2 hafta önce
    bazen hiç kopmaz hiç bağlanmazdı
    driver indirdim sorun çözüldü
  • the-dark-blue kullanıcısına yanıt
    merhaba. dizüstü bilgisayarımın internetini vodemden alıyorum.bunu aynı zamanda telefonumla da paylaşmak istiyorum.direkt olarak yapamayınca bir-kaç program kurup denedim,olmadı.ne yapabilirim? teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zağanoss

merhaba. dizüstü bilgisayarımın internetini vodemden alıyorum.bunu aynı zamanda telefonumla da paylaşmak istiyorum.direkt olarak yapamayınca bir-kaç program kurup denedim,olmadı.ne yapabilirim? teşekkürler...

Jason Cyoutube
    How to Use Connectify
    http://www.youtube.com/watch?v=mMenfD_oFmw

videolu anlatım var burada

• merhabalarr ben şuan kablolu modem kullanıyorum. arkadaşımdan kablosuz modem aldım(zyxel p-660w-tx) modemi taktım bilgisayara ısıkları sabit kalmıyor sürekli oynuyor. modemde sorun var desem arkadasım kullanıyordu. bunu hatlarla mı bir alakası var interneti ilk alırken kabblolu aldığım için mi böyle sorunla karşılasıyorum ? bu modemi kullanma imkanım var mı? yardımcı olursanız sevinirim tesekkkürler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Evde 7-8 tane telefon hatti var, gecenlerde ttnetten adsl baglattik adsl kullanici adinin oldugu numaraya takinca baglanti yok diyor, ama baska bir numaraya bagladim, verdikleri kullanici adi ve sifre ile internete baglaniyor. Adsl ye acilmamis bir hattan internete giremez degil mi? Yuzlerce lira fatura gelir diye korkuyorum da

giremez diye düşünüyorum faturaya gelince fazla gelebilir diye tahmin ediyorum ama gelemeyebilirde
  • quote:

Orijinalden alıntı: jozee

merhabalarr ben şuan kablolu modem kullanıyorum. arkadaşımdan kablosuz modem aldım(zyxel p-660w-tx) modemi taktım bilgisayara ısıkları sabit kalmıyor sürekli oynuyor. modemde sorun var desem arkadasım kullanıyordu. bunu hatlarla mı bir alakası var interneti ilk alırken kabblolu aldığım için mi böyle sorunla karşılasıyorum ? bu modemi kullanma imkanım var mı? yardımcı olursanız sevinirim tesekkkürler :D

modemin power ve dsl/adsl/link diye ışıkları var
    bunlar sabit kalır ama internet wlan/wifi lan ışıklarının sürekli yanıp sönmesi veri akışını gösterir
    örneğin boşta çok az yanıp söner fakat video izleme indirme işlemleri ve sörf yaparken hızlı yanıp söner
    hızlı bir şekilde yanıp sönüyorsa büyük veri transeferi yavaş bir şekilde yanıp sönüyorsa küçük veri transferi vardır
    yani nomal bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the-dark-blue -- 12 Temmuz 2014; 18:16:30 >

• quote:

quote:

merhabalarr ben şuan kablolu modem kullanıyorum. arkadaşımdan kablosuz modem aldım(zyxel p-660w-tx) modemi taktım bilgisayara ısıkları sabit kalmıyor sürekli oynuyor. modemde sorun var desem arkadasım kullanıyordu. bunu hatlarla mı bir alakası var interneti ilk alırken kabblolu aldığım için mi böyle sorunla karşılasıyorum ? bu modemi kullanma imkanım var mı? yardımcı olursanız sevinirim tesekkkürler :D

modemin power ve dsl/adsl/link diye ışıkları var
    bunlar sabit kalır ama internet wlan/wifi lan ışıklarının sürekli yanıp sönmesi veri akışını gösterir
    örneğin boşta çok az yanıp söner fakat video izleme indirme işlemleri ve sörf yaparken hızlı yanıp söner
    hızlı bir şekilde yanıp sönüyorsa büyük veri transeferi yavaş bir şekilde yanıp sönüyorsa küçük veri transferi vardır
    yani nomal bir şey

sorun şu o modem ile internete bağlanamıyorum :D ethernet yanıyor dsl yanında hepsi idiyor sonra en başa dönüyor ethernet kendine gleiyor sonra dsl falan.. benim sıkıntım bu modem ile internete bağlanamzmıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sonat55

Öncelikle merhaba.şimdi benim internetim kablolu bende bundan sıkıldığım için bir adet airties air 4310 access point aldım. 2 modemi ethernet kablosuyla bağlıyorum telefondan wifi çekerek internete bağlanıyorum o konuda sıkıntı yok.asıl sıkıntı bu airties air 4310'nun şifresiz olması. Buna sifre koyabilirmiyim.şimdiden teşekkürler.

Bir browser acip adres cubuguns 192.168.2.1 veya 192.168.1.1 yazip entera basin
    daha sonra kullanici adi kismi varsa admin sifreye de ttnet 1234 veya admin yazin kullanici adi yoksa doldurmaniza gerek yok sadece sifreyi yazin
    bazen sifre alanini bos birakip tamam dediginiz de de acilir
    sonra soldan kablisuza tiklayin ve kablosuz ag ayarlarina girin
    sifreleme turunu wpa2-psk yapinki hic kimse kolayca kiramasin
    en az 8 haneli karisik(57/hddgbc474%%* gibi) bir sifre koyun ve bir yere not edin
    baglandiginiz cihazlardan agi unut deyin ve tekrar koydugunuz sifreyi yazarak baglanin
    olup olmadigini yazarsaniz sevinirim olmsza ekran goruntusunu pm atin

• Baglanirsin resetle kablolari yeniden baga bilgisayarlardan kontrol et

• hocam konuya bakarsanız sevinirim link
  • quote:

Orijinalden alıntı: emonetti

hocam konuya bakarsanız sevinirim link

Emonetti kardesim
    Tam da anlattigin gibi wan girisine takiyorsun ve sifrelemeyi wpa2 psk yap hem kablolu hem kablosuz kullanabilirsin

• quote:

quote:

ilginize teşekkürler...

• quote:

quote:

quote:

ilginize teşekkürler...

Onemli degil kardesim

• uzun süredir kullandığım airties marka bir modemim var
    İnernet bağlantısı belli zamanlarda (herzaman değil) belli aralıklarla kopuyor.Kopma sırasıdna Adsl ve internet ışığı sabit 1-2 dk sonra nete bağlanabiliyorum.Nadirde olsa modem kendini resetleyebiliyor.
    Modemin arızalandığını düşünüyorum ama belki başka bir fikrin vardır.

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Baglanirsin resetle kablolari yeniden baga bilgisayarlardan kontrol et

bro modemi hallettim ışıkları falan tam yanıyor. ama internete bağlanamıyorum internet var ama bağlanmıyor. bi ayar falan mı yapmam lazım lütfen yardımcı ol !!! :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: isodessa

uzun süredir kullandığım airties marka bir modemim var
    İnernet bağlantısı belli zamanlarda (herzaman değil) belli aralıklarla kopuyor.Kopma sırasıdna Adsl ve internet ışığı sabit 1-2 dk sonra nete bağlanabiliyorum.Nadirde olsa modem kendini resetleyebiliyor.
    Modemin arızalandığını düşünüyorum ama belki başka bir fikrin vardır.

Şimdiden teşekkürler.

resetlemesinin ve kopukluğun sebebi sıcak havalar olabilir
    çünkü modem durduk yere kendini resetlemez(başka sorunlar olmadıkça)
  • quote:

quote:

bro modemi hallettim ışıkları falan tam yanıyor. ama internete bağlanamıyorum internet var ama bağlanmıyor. bi ayar falan mı yapmam lazım lütfen yardımcı ol !!! :D

kardeşim pcde ağ işaretinin üzerinde sarı bir ünlem filan var mı
  • quote:

quote:

quote:

kardeşim pcde ağ işaretinin üzerinde sarı bir ünlem filan var mı

hayırr. kardeşim bildiğin dünya var :D internet var yani :D
  • ee bağlanması lazım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.