Şimdi Ara

Modem Tavsiyesi Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar AirTies modemim son 1-1.5 aydır bozulma yolunda ilerliyor. Sürekli Wi-Fi kopuyor, modemi kapatıp açınca düzeliyor ancak 1-2 saat geçmeden tekrar bağlantı kopuyor.

Türk Telekomu aradığımızda hatta bir sıkıntı olmadığını, sıkıntının modemde olabileceğini söylediler.

15-20 gün sonra online finaller başlayacak, varsa bir modem öneriniz alırım. Eğer bu modem için geçerli bir çözüm öneriniz varsa ona da açığım. (İnternet birleşmeden önce TTNet idi sonra Türk Telekoma döndü, 8 MBPs bağlantı hızı var)

ADSL modem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saul_goodmann -- 9 Haziran 2020; 20:13:44 >

• Nisandan beri kullanıyorum, çok araştrdım aldım, çok menunum şuan için en iyi Keenetic görünüyor. ürün bu alanda kendini aşmış, sıradışı ovy den aldım iki günde geldi.

• MythBuster34 M kullanıcısına yanıt
    Hocam ADSL modem lazım. VDSL modem için gerekli altyapı yok. O kadar para vermek istemiyorum.
  • Elimde 2. El Fritzbox 7270 var. Fiyatı uygun. Adsl olduğundan müşterisi pek çıkmadı, çok kaliteli bir modem. Ilgilenirseniz PM atın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sadece olaya ADLS modem olarak bakmayın, işlem gücü de yazılım da çok önemli, sadece ADSL olan modemelrde 200-300Mhz zayıf bir işlemic ki neredeye sadece dedemin dönemindeki davranış olan tek PC yi bağlayıp web de gezmek ve birlikte kapatıp açmak için yetecek kutular. Yazlımalrı belki 8-10 yıldır güncellenmiyordur. Bir sürü güncel sorunlara karşı bug larla doludur üstelik.

ADSL/VDSL modem al, tek ADSL modem devri bitti, yenisi çıkmıyor yılalrdır. ülkemiizn yarısı zaten 24mb falan kullanıyor ve ADSL.
  • MythBuster34 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bunu dikkate alacağım.
    www.vatanbilgisayar.com
    TENDA V300 300MBPS VDSL2 DESTEKLİ KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/tenda-v300-300mbps-vdsl2-destekli-kablosuz-n-4-port-adsl2-modem.html

Birçok kişi kullanmış hem vatanda hem de forumda. Bunu almayı düşünüyorum şu an. Menzili biraz daha fazla olan bir modem bulursam ona da bakabilirim.

• alibaba A kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sağ olun, 2. el teknolojik ürün almıyorum pek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tenda tecrube etmedim ama sadece ADSL derden iyidir.
  • micro77 kullanıcısına yanıt
    Başkanıma katılıyorum 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tendanın 4 antenli modemini satın aldım Türk Telekomun kendi sitesinden. Önce kendim kurdum internete bağlanmayı, sonra müşteri hizmetlerini aradım onların direktifleri doğrultusunda tekrar kurulum yaptım yine olmadı. Müşteri hizmetlerindeki arkadaş kurulumu doğru yapmışsınız modem ip alıyor sistemde görebiliyorum dedi. Arıza kaydı oluşturdular ancak hala değişen bir şey yok.
    Dün 17.35gibi oluşturdum arıza kaydını. (az önce aradılar arıza giderildi mi diye hayır deyince teknik servise attılar, tekrar bir arıza kaydı oluşturdular. İnşallah sürekli bir hale gelmez bu iş hadi hayırlısı. İşin kötüsü finallerim olacak bari onlara yetişse de bir de onun için uğraşmasam)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.