Şimdi Ara

Modem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    Bugün modem araştırmaya başladım ve ilk olarak "TP-Link td-w8961nd kablosuz 802.11n 4 port modem" aklıma yattı. Ancak benim hem bu modem hem de genel bağlantı ile ilgili size birkaç soru sorum olacaktı. Yanıtlarsanız beni çok memnun edersiniz.

    1- Masaüstü bilgisayarımın yanında laptop ve telefonumun wireless özelliğini aynı anda kullandığımda bu cihaz sorun çıkartmayacaktır, değil mi? Ev küçük olduğundan, laptop en fazla yan odadan kullanılacak. Herhalde çekim gücünde bir sıkıntı olmaz tek duvardan?
    2- Nuh nebiden kalma alcatel kablolu modemimi şu an splitter ile kullanıyorum; malum diğer hat telefona... Acaba bu modemi bağladığımda yukarıdaki bir arkadaşa benzer sıkıntılar yaşar mıyım? TTnet'le muhatap olmak da ayrı bir dert gerçi...
    3- 8 Mbit internet kullanamıyorum; modemim eski olduğu için kaldırmıyor. Önceki soruya istinaden acaba hattan mı yoksa modemden kaynaklı bir sorun mu dersiniz?

    Çok cahilce sorular olabilir, şimdiden vaktinizi aldığım için teşekkür ederim. Sıradan bir internet kullanıcısıyım; öyle çok fazla download falan da yapmam. Eğer daha ucuza senin işini şu alet de görür derseniz, tavsiyelerinize açığım. Benim için asıl önemli olan yukarıdaki soruları karşılamak ve dayanıklılık.







  • 1. 1 duvar sorun oluşturmaz. Sadece 1 tane sabit aygıt kullanacaksan 4 çıkışlı almana gerek yok. TD-W8101G tek çıkışlı ve fiyatı elli lira civarında.http://tekmarshop.com.tr/ProductDetails.asp?productid=5852
    2. Hangi arkadaş?
    3. Ayrı ayrı her ikisinden de, birleşiminden de olabilir. Ulaşabileceğin hız hem hizmetin verildiğin santrale uzaklığa, hem çevre koşullarına hem de modemin modeline göre değişir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tam_zaman -- 21 Şubat 2011; 0:14:21 >
  • Diğer bir başlıkta yazdığım mesajdan kopyalamıştım. O kısmı düzeltmeyi unutmuşum. Çok teşekkürler tavsiye için. Alıp görelim bakalım şu modemi. Öncelikle TTnet ile görüşmem gerek tabi. Onlar uzaktan kontrol edebiliyorlarsa bir baksınlar, olmadı modemi aldıktan sonra eve çağırırız artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.