Şifremi/Kullanıcı Adımı Unuttum
Bağlan Google+ ile Bağlan Facebook ile Bağlan
Şimdi Ara

modem sorunu???

11
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Cevapla
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
    • Binbaşı
      1365 Mesaj
      13 Eylül 2003 21:04:25 Konu Sahibi
      beyler arkadaşa yeni sistem kursdum ama eski modemini kullanıyım dedim.ve hiç bir sorun olmadana xp kurdum buarada amd 1800+sistem kurdum amaa modemi otomatik tanımasına ve modemi sorgulada falan ve com3 de olmasına rağmen işte kullanıcı adı falan yazıp bağlan dediğimde bil.yanıt vermiyor ne hata msg ı ne başka bişey beyler sizce nerde sorun olabilir.nerede atladığım yer var.yani demek istemediğim xp modemi sorunsuz tanıyor ama bağlan dediğimde hiçbir yanıt vermiyor.çok garip nerdee hata var.acaba eski modem olduğu için falan mı?ama modemi tanıyor.yardımcı olursanız sevinirim.



      |
      |
    • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
      13 Eylül 2003 21:48:56
      modemin conexant chipsetli bir modem ise sorunun çok basit.
      bilgisayarım'a sağ tuşla tıkla.
      özellikler
      donanım
      aygıt yöneticisi
      modeme sağ tuşla tıkla (iki defa sol tuşla tıklasan da olur)
      sürücü
      sürücüyü güncelleştir
      listeden ya da belirli bir konumdan yükle
      ileri
      arama, yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim
      ileri
      uyumlu donanımları göster'in yanındaki işareti kaldır.
      burada bulunan modemleri çalışıncaya kadar sırayla dene (muhtemelen de Generic SoftK56)
      iyi sörfler

      sonucunu bildirirsen sevinirim.
      |
      |
    • Binbaşı
      1365 Mesaj
      14 Eylül 2003 09:42:00 Konu Sahibi
      arkadaşım bunları yaptım zaten bil.generici falan tanıdı.modemi bil.tanıtmamda sorun yok zaten yukarıda onu anlattım ama bil.modemi tanımasına rağmen bağlan dediğimde bil.yanıt vermiyor gıcık oldum ne hata msg ı veriyor nede başka bişey ne olabilir???
      |
      |
    • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
      14 Eylül 2003 09:50:36
      tamam. ben de onu söylüyorum. modemi tanır. ama bağlanmaz. sattığım tüm modemlerde aynı şeyi yaptım. modemi tanıyor gözüküyor ama bağlanmıyor.
      Biliyorum.
      o sorununun tek çözümü o. başka yok. orada bulunan tüm modelleri sırayla deneyeceksin. ama büyük ihtimalle generic softK56.

      modemin markası ne? inca/aztech/???
      onu da söylersen daha iyi yardımcı olurum.

      ya da modemini değiştireceksin. u.s. robotics veya apache (apache xp de sorun çıkarıyor)
      |
      |
    • Binbaşı
      1365 Mesaj
      14 Eylül 2003 10:37:38 Konu Sahibi
      arkadaşım ben şuan apache ile xpd esornsuz internete giriyorum.ama arkadaşıma yaptığım bil.eski modemi aztechi kullandım.modemi zaten senin ilk anlattığın gibi data fax modem ve geneic olarak iki şekildde yaptım olmuyor.sorun şu bağlan dediğmde hiç bir hata msg ı vermiyor ve çevir miyor.hiç hata msg ıda vermezmi ya?çok sinir bişey nasıl tam olarak seni n dediklerşni ben yaptım zaten
      |
      |
    • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
      14 Eylül 2003 10:51:17
      tamam o zaman sorun başka birşeydir.
      aztech ve inca modemlerde biz aynı sorunları yaşamıştık ve anlattığım şekilde çözmüştük.
      senin dediğin gibi modeme tel kablosu bile bağlı değil, bağlan diyoruz turp yemiş gibi öyle bön bön bakıyor.
      insan bi "çevir sesi yoktu" falan der. ama demiyo meret.
      defalarca aynı şey oldu, biz de her seferinde size anlattığım gibi yaptık ve sorun çözülmüştü.
      demek ki sizinki farklı bir sorun o zaman.
      ne diyeyim kolay gelsin.
      |
      |
    • Binbaşı
      1365 Mesaj
      14 Eylül 2003 11:07:02 Konu Sahibi
      peki başka sürücüler denesem olur mu?sadece windowsun kendi bulduklarınlamı olması lazım?
      |
      |
    • Binbaşı
      1365 Mesaj
      14 Eylül 2003 11:25:37 Konu Sahibi
      ?cvp bekliyorum
      |
      |
    • Binbaşı
      1365 Mesaj
      14 Eylül 2003 11:54:26 Konu Sahibi
      başka fikri olan varmı???
      |
      |
    • Binbaşı
      1365 Mesaj
      14 Eylül 2003 15:14:35 Konu Sahibi
      sorun çözüldü...
      |
      |
    • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
      15 Eylül 2003 09:30:50
      nasıl çözdün
      |
      |
    • Yarbay
      2676 Mesaj
      15 Eylül 2003 10:04:02
      buyuk bir ihtimalle chip üzerindeki numaraya gore drivers yuklemesiyle gerçekleiştirmiştir. wındows xp her zaman tanıdığı modemleri kullanamaz. onların orjinal drivers larını yuklemeniz gerekir.
      |
      |
Reklamlar
sohbet
Kurumsal Web Tasarım Şirketi
Veri Merkezi;Metro Ethernet;Cloud Sunucu
#0850 Numara Tahsisi;#0850 Hat;#IP Santral;#Toplu
Ankara Web Tasarım
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Tablet sürümü
Mini Sürümü

BR3
0,188
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.