Elimde ZYXEL 'in 600HW-61 Modeli Modem var.Fakat o kadar çok sorun varki artık deli olmak üzereyim.
Sorunlar
1-Durduk Yere Kopup Yeniden Bağlanma 2-Çok Isınma 3-1 Tane Güncellemeden Başka Güncellemesi Yok 4-E71 Telefonumla Bağlandığımda 1 Siteden Fazlasına Giremiyorum.Oviye Bağlanamıorum vs vs.. (kısaca telefonla bağlanamıorum)(Özellikle Bu Sorun Beni Deli Ediyor)
Hocam Şimde Bende 2 Tane Bilgisayar Var [[Biri Windows XP - Dieri Windows 7]] Modem Sorunu Yaşıyorum WindowsXP de internet bağlanıyor ama kablolu ayarladım..! Windows 7 de ise KABLOSUZ İNTERNET Sınırlı Erişim Diyor..! Çok uraştım Çözemedim Ama hayla Uraşıyorum Bir Bilginiz Warsa Lütfn Buraya Yazın........!Kafayi Yemek Üzreyim..!
Up
GÜNCEL
Zyxel in ucuz a-modemlerinin tamamı çöp! Ben de kullandım. Çevremde de gördüm. Hepsinde bahsettiğiniz sorunlar var. Bütçenizin el verdiği yeni bir modem alın. Tek çözüm bu.
quote:
Orijinalden alıntı: __killer__
Hocam Şimde Bende 2 Tane Bilgisayar Var [[Biri Windows XP - Dieri Windows 7]] Modem Sorunu Yaşıyorum WindowsXP de internet bağlanıyor ama kablolu ayarladım..! Windows 7 de ise KABLOSUZ İNTERNET Sınırlı Erişim Diyor..! Çok uraştım Çözemedim Ama hayla Uraşıyorum Bir Bilginiz Warsa Lütfn Buraya Yazın........!Kafayi Yemek Üzreyim..!
Win7 guncellestirmeden dolayi olabilir. Sistemi geri almayi deneyebilirsin. 1 2 hafta once basıma gelmisti.