Şimdi Ara

Modem Sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde ZYXEL 'in 600HW-61 Modeli Modem var.Fakat o kadar çok sorun varki artık deli olmak üzereyim.

Sorunlar

1-Durduk Yere Kopup Yeniden Bağlanma
    2-Çok Isınma
    3-1 Tane Güncellemeden Başka Güncellemesi Yok
    4-E71 Telefonumla Bağlandığımda 1 Siteden Fazlasına Giremiyorum.Oviye Bağlanamıorum vs vs.. (kısaca telefonla bağlanamıorum)(Özellikle Bu Sorun Beni Deli Ediyor)

Şimdilik sorunlarım bunlar.Yardımlarınız İçin Teşekkürler.

• Hocam Şimde Bende 2 Tane Bilgisayar Var [[Biri Windows XP - Dieri Windows 7]] Modem Sorunu Yaşıyorum WindowsXP de internet bağlanıyor ama kablolu ayarladım..! Windows 7 de ise KABLOSUZ İNTERNET Sınırlı Erişim Diyor..! Çok uraştım Çözemedim Ama hayla Uraşıyorum Bir Bilginiz Warsa Lütfn Buraya Yazın........!Kafayi Yemek Üzreyim..!

• Up
  • GÜNCEL
  • Zyxel in ucuz a-modemlerinin tamamı çöp! Ben de kullandım. Çevremde de gördüm. Hepsinde bahsettiğiniz sorunlar var. Bütçenizin el verdiği yeni bir modem alın. Tek çözüm bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __killer__

Hocam Şimde Bende 2 Tane Bilgisayar Var [[Biri Windows XP - Dieri Windows 7]] Modem Sorunu Yaşıyorum WindowsXP de internet bağlanıyor ama kablolu ayarladım..! Windows 7 de ise KABLOSUZ İNTERNET Sınırlı Erişim Diyor..! Çok uraştım Çözemedim Ama hayla Uraşıyorum Bir Bilginiz Warsa Lütfn Buraya Yazın........!Kafayi Yemek Üzreyim..!

Win7 guncellestirmeden dolayi olabilir. Sistemi geri almayi deneyebilirsin. 1 2 hafta once basıma gelmisti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.