Şimdi Ara

Modem sesi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar,modem sesini nasıl kesebiliriz acaba!açıklarsanız sevinirim.teşekkürler...

• Uheuehuehu modem kartının üstünde küçük bir hoparlör olmalı genelde siyah renk olur ama bilmem.Uheueheu onu kerpetenle altındaki lehim yerlerinden kökten kes benim yaptığım gibi artık hiç bir ses duymazsın ueheueheu aslında onu öyle kesmedende sesi kapatabilirsin eski pcnet arşivimde görmüştüm bu olayı fakat ses hoparlörden geliyordu ses kablosu ile alakalı idi ueheueheu.Bulabilirsem eklerim msg ıma ueheehu
  • çevirmeli bağdaştırıcıya git ordan kurduğun bağlantının özlelliklerine gir sağ tuşla ordanda yapılandırı seç sağdan sola soldan sağa doğru sürüklemeni sağlayan bir imleç görüceksin üzerindede ses yazıyor onu en düşüğe veya kapalıya getir yaptıklarını uygula ve tamam de bağlantıyı yeniden dene ses kesilmiş olucak..

ßai
  • saolun arkadaşlar bi deneyeyim...
  • ***** sesini ancak onu çok ******* keserler ok canım benim bi daha bu gibi sorunların oldumu sende ***** birlikte git iyi bi vurdur bak daha ses çıkarabilirmi
  • Inf_onb,senin dediğini denedim ama bu çevirmeli bağdaştırıcıyı daha doğrusu senin bahsettiğin yeri bulamadım.aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcılarının altında çevirmeli bağdaştırıcı var ama senin dediğin şeyler yok!biraz açıklar mısın?
    Ayrıca sitenin editörlerine sesleniyorum:bu küfür olayı nedir yahu?bunu silmeniz veya daha önemlisi en başından yayınlamamanız gerekmiyor mu?lütfen bu msjı hemen kaldırın.biraz da dikkat lütfen!
  • Inf_onb. bi cvp verir misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ses sorunu
    11 ay önce açıldı
    Ses sistemi bağlantı sorunu
    6 ay önce açıldı
    Bluetooth Cihaz Ses ayarları
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayarımdan çevirmeli bağdaştırıcıya gir oradan yeni bağlantı iconunun yanındaki senin bağlantı için kullandığın iconun üzerinde sağ tuşu tıkla çıkan menude modem bilgisinin hemen altında yapılandır seçeneği var onu tıkladığında hoperlor sesi imlecininde menunun içinde karşında olduğunu görüceksin oradan istediğin kadar kısıp istediğin kadar yukselte bilirsin. kolay gelsin..
  • bazı modem sürücülerinde sesi kısıp açma muhabbeti yapılamıyor.hatta bazılarında hiçbirşey yapılamıyor.benim önerim ise modemin üstünde speakeri kökünden koparmaktansa sadece üst tarafını maket bıçağı ile kesip içeride yuvarlak ince metal parçasını kaldırmak.böyle car cur tiz sesleri yok ediyorsunuz.kulağınıza çok temiz ve kısık bir ses geliyor.kesinlikle kafa yormuyor.
  • Benimde modemsesiyle ilgili problemim var.Modemimin bağlanırken çıkardığı sesi speaker'lerimden de duyuyorum.Yeni sürücüyü kurduğumdan beri böyle.Bunun bir çözümü varmı acaba.XP prof.kullanıyorum.Modemim ise Zoltrix 56 k.
  • sağ alt koşede ses iconu var görüyormusun hani wındows sesini kısmak veya yukseltmek için kullandığın yer orayı çift tıkla orada sana bazı seçenekler gelicek orada modem varmı varsa altındaki çeltiği tıkla ses kesilir. eğer yoqsa sol üst kosede seçenekler var oradan özelliklere gir ve modem seçeneğinin yanını çeltikle ozaman o seçenek karşına gelicektir dediğim gibi altındaki çeltiği tıklarsan ses kesilir. oké?
  • maalesef yok.ayrıca çevirmeli ağ dan sesi kıstım sonra bilgisayarı kapattım açtım ve bağlanayım dedim ses kesilmemiş.
  • denetim masasından modeme tıkla acılan pencerede ozellıkler kısmına gir modemın bu ozellıgı desteklıyorsa modemın ses yukseklıgın ayarlayabılcegın imleç olmalı ondan ayarlayabılırsın ....(Inf_onb dedıgı gıbı)
    ıkıncı yontem yada varsa modemın ses cıkısına kulaklık sesler oraya iletılecek ...
    saygılar...
  • modemin arkasında mikrofon ve kulaklık girişi varmı?eğer varsa mikrofon girişine kablosunun ucu kesik olan bi jack takacaksın.o zaman ses kesilir.senin probleminin yazılım yoluyla çözülmesi için farklı versiyonda sürücüler bulman lazım.
  • kulaklık girişi yok!şimdi birikmiş alternanifleri bi deneyeyim:)))
  • bazıları windos tan kesilmiyor arkada sperker çıkışı varsa oraya tak wallkman kulaklık jackını ses mes kalmaz ben de de olmuştu. o
  • yav olmuyor.sesi kapatıyorum ama gene de ses kesilmiyor ama kapalı görünüyor!!!
  • Ben de çevirmeliden kapatamadım.Kapalı yazıyor ama yine ses var.En garanti ömür böyü ses istemiyosan hoparlörünü iptal etmek
  • Bunu PC world Ekim sayısında okudum (Sayfa 60)
    Modem sürücüler yoluyla kontrol edilemiyorsa "initialization string" adlı ek başlatma konumu işe yarayabilir:
    Control panel(denetim Masası)-Modem- options -Properties(özellikler)-
    Advanced(gelilşmiş)= Modemin sesini kısmak için <b> AT L=0 </b>tamamen kapatmak için <b>AT M0</b> (değerler O değil Sıfır 0)
  • Nasıl işe yardı mı?[^]
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.