Şimdi Ara

Modem (PPP) sorunu bakarmısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende çoğu kişi gibi oyunlarda ping sorunundan kafayı en sonunda yedim. O sinirle başka bir modem taktım. Gene aynı sorun vardı. sonra tekrar eski kullandıgım modemi takınca (PPP) ışığı yanmamaya başladı.
    TTneti aradım ADSL Bağlantı Sorun kaydı mı ne yaptılar. Yok işte arkadaşlarımız yapmaya çalışıyor falan filan.

Sizce sorun TTnetten mi yoksa ben modemi tak çıkar yaparken mi kablolara bişey olmuştur?

Not: TELEFONU MODEM OLARAK KULLANIYORUM NET YOKSA NASI GİRDİN DEMEYİNDE

Orijinalden alıntı: benben2009

restart felan atmışsındır modeme(küçük düğmeden basılı tutup bir süre beklenince sıfırlanıyor) yada çıkar tak yaparken bir ihtimal sıfırlanmıştır bilgilerini tekrar gir

yok hocam modemi komple kaldırdım pc den tekrar baştan girdim k.adı ve şifreyi. herşey tamm bitek PPP yanmıyor. TTnet herzamanki gibi itşe efendim ugraşıyoruz ediyoruz muhabbettnde.

benden habersiz k.adı veya şifrem değişmiş olabilirmi?
    veya doğrumu değilmi onaylayabilecegim bir site varmı?
  • bilgileri doğru girmen gerekiyor tabiki ttnetten kimin adınaysa abonelik arayıp öğrenebiliyorsun ttnetten yada abonenin bilglierini biliyorsan anne kızlık soyadı gibi sanada kullanıcı adı şifresini verirler yalnız kendini abone olarak tanıtacaksın

yanlız birşey daha böyle konular burda açılmaz diye biliyorum yöneticiler nasıl silmediyse ben film tavsiyesi istemiştim 15 gün bölüm uzaklaştırması almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benben2009 -- 10 Ekim 2011; 1:49:43 >

Orijinalden alıntı: benben2009

bilgileri doğru girmen gerekiyor tabiki ttnetten kimin adınaysa abonelik arayıp öğrenebiliyorsun ttnetten yada abonenin bilglierini biliyorsan anne kızlık soyadı gibi sanada kullanıcı adı şifresini verirler yalnız kendini abone olarak tanıtacaksın

yanlız birşey daha böyle konular burda açılmaz diye biliyorum yöneticiler nasıl silmediyse ben film tavsiyesi istemiştim 15 gün bölüm uzaklaştırması almıştım

Hocam konunun aciliyetine dayanarak buraya açtım konuyu. Çünkü en güncel bölüm Konu Dışı. Neyse genede teşekkürler
    Modem Wan Ip Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.